מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור פעמיים בחודשחני25/11/2012
אני בת 48 יש לי מחזור סדיר כל 28 יום. בחודש אוגוסט ואוקטובר קיבלתי פעמיים בחודש .פניתי לרופאת נשים עשתה לי בדיקת אולטרסואנד הרחם לא מוגדל השחלות בסדר.לקחה לי בדיקת פפס ובדיקת רירית הרחם.ובדיקת דם הורמונים תשובות בעוד חודש.שאלתי כזאת מדוע אני מקבלת פעמיים בחודש. ( קיבלתי שבוע שעבר ביום שבת היה לי מחזור עד יום חמישי ).קיממתי יחסים ביום שבת למחרת יש לי שוב מחזור מזה יכול להיות.מצפה לתשובה מהירה ככל האפשר.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור פעמיים בחודש - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2012כדאי כמובן להבדק ע"י רופא נשים
אי סדירות במחזור יכולהל היות כתוצאה מחוסר איזוון הורמנאלי דבר שאכן שכיח סביב גיל 50* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינגטל25/11/2012
שלום אשמח אם תייעצו לי מה לעשות
חזרתי החודש להשתמש בנוברינג אחרי שנה שלא
השתמשתי וכל החודש היה לי הפרשות של דימום
החודש נגמר והחלפתי לטבעת חדשה בשביל לא לקבל מחזור
ועדיין יש דימום וגם התחיל לי בחילות
וביחסי מין יש אצל כאבים בתוך הנרתיק
אני יכולה להיכנס להריון בגלל שעשיתי בלי אמצעי מניעה?
כי יכול להיות שהטבעת לא מתאימה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2012רצוי להבדק ע"י רופא נשים , לאחר השלמת הבדיקה ניתן לענות על כול השאלות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהיעל ו.25/11/2012
שלום רב,
עד כמה בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית הינה פעולה כואבת והאם יש צורך בהרדמה כלשהי?
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2012על פי רוב מבוצעת תחת טשטוש עם כי ניתן לחבצע גם ללא הרדמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
יעל ו.25/11/2012תודה רבה על תשובתך,
עוד שאלה: מתשובתך אני מבינה שזה פעולה כואבת למדיי, אבל בקו"ח שלי מציעים לעשות אותה ללא שום הרדמה או טשטוש. מה אתה מציע לי לעשות?
תודה רב,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת25/11/2012
שלום,
לפני כמה ימים התחילו לי הפרשות עם צבע שונה וכאב וגרד בנרתיק. מאחר והיה לי בבית 3 כמוסות וגינליות של גינו דקטרין (שקיבלתי בעבר ולא השתמשתי בסוף) החלטתי על דעת עצמי להשתמש בהן (היה לפני את סוף השבוע להעביר). זה לא נורא שהשתמשתי בהן לפני שרופא בדק אותי, נכון? אני כמעט בטוחה שמדובר בפטריה בגלל ההפרשות, הכאב והגרד. זו בעצם שאלתי הראשונה, אם לא גרמתי לעצמי איזהשהו נזק למקרה שלא מדובר בפטרייה.
שאלתי השנייה: היום אני אמורה לקחת את הכמוסה השלישית והאחרונה ומחר אמור להיות יום הביוץ שלי. אני רוצה להיכנס להריון ולכן מתכננת לקיים יחסי מין מחר, אבל, במרשם של הגינו דקטרין רשום שיש ליידע את הרופא לפני שימוש בתרופה אם מתכננים להיכנס להריון. אז שאלתי היא אם אני יכולה מחר לקיים יחסי מין, כלומר, האם לא אגרום איזהשהו נזק להתפתחות העובר אם רק היום אני מסיימת את הטיפול (בשני ההריונות הקודמים שלי נכנסתי להריון בניסיון הראשון ולכן האופטימיות...).
תודה רבה !
ממני, הלחוצה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2012עדיף תמיד ליטול את התרופות לפי ייעות של רופא שבדק ועל כן לייעץ על המשך טיפול ללא בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיספוס גלולהל.25/11/2012
חברה שלי לוקחת גלולות כבר קצת יותר משנה.
כרגע היא נמצאת בגלולה העשירית של החפיסה הנוכחית. בכל יום חברתי לוקחת את הגלולה בשעה 22:00. ביום חמישי חברה שלי לקחת את הגלולה בשעה 00:00 וקיימנו יחסי מין בשישי בבוקר.
ביום שישי בערב חברה שלי שכחה לקחת את הגלולה בזמן ולקחה אותה רק ב 11:00 בבוקר של יום שבת.
האם יש סכנה משום שעברו יותר מ12 שעות מהשעה הרגילה בה היא לוקחת את הגלולה או שזה בסדר כי עברו פחות מ12 שעות מאז הגלולה האחרונה או בכלל כי זה לקראת סוף הגלולה?
וד"א שאלה נוספת: האם באמת קיים דבר כזה שמומלץ לאחר מספר חודשים או שנים להפסיק לקחת גלולות ואם כן האם אחרי הפסקה מסויימת ניתן לקחת שוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיספוס גלולה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/11/2012איחרו במספפר שעות חד פעמי לא אמור להוות בעייה ולהשפיע על האפקט המגן של הגלולוה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם
ל.25/11/2012גם אם מדובר באיחור של 13 שעות? בסוף אותו יום של קיום יחסי מין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה מהריון גלולות
מלי26/11/2012העניין הוא פשוט- אם עברו יותר מ12 שעות מהגלולה האחרונה שנלקחה היא לא מוגנת ויש להשתמש באמצעי מניעה נוסף
אם לא עברו אתם מוגנים ...
לי בהתחלה היה גם קשה לקחת גלולות בלי לשכוח או להבין מתי אהיה מוגנת אבל בחודשים האחרונים מאז שנרשמתי למזכירונט אני לא שוכחת כי אני מקבלת סמס באותה שעה שגם מרגיל אותי לסדר הזה (בחינם לגלולות שלי פמינט) ואז נחסכות הרבה צרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת קדם ויסתיתתמר25/11/2012
בוקר טוב
בת 42 לפני כ7 שנים הפסקתי להשתמש בגלולות ומאז סובלת מpms כשבוע לפני מחזור עצבנות ,דיכאון חוסר בטחון סרבול גופני חוסר סבלנות מחשבות שלליות ועוד..
האם אוכל לחזור בגילי לגלולות מיקרוגינון למשל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת קדם ויסתית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/11/2012אם אין גורמי סיכון כמו עישון, עודף שוןמנים בדם, סוכרת, יתר לחץ דם או הסטוריה של סרטן השד במשפחה אין מניעה אפשר לתת לך גלולות עם כמות הורמונים יותר נמוכה.
או שאפשר התקן הורמונלי מירנה
התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי פתרונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות כלליות בנוגע לנטילת גלולותללא שם25/11/2012
שלום רב, יש לי מספר שאלות שאינן ברורות לי בקשר לנטילת גלולות. אני מתחילה השבוע להשתמש בגלולות למניעת הריון, רופא הנשים שלי התאים לי את הגלולות "יסמין" והנחה אותי לקחת ביום החמישי לווסת, עד כה ברור.
מה שלא ברור לי זה מתי מתחילת נטילת הגלולות אוכל לקיים יחסי מין לא מוגנים (ללא קונדום, כאשר הגבר ממש "גומר" בתוכי באופן מוחלט) ללא חשש מפני הריון? (מפניי מחלות מין אין סכנה, מדובר בבן זוג קבוע ובריא).
קיבלתי את הרושם שיש לחכות חודש לפחות, שרק לאחר חודש זה בטוח לגמרי ואפשר לקיים יחסי מין לא מוגנים... האם זה נכון?. או שכבר אחרי יומיים של נטילה גלולות אין סיכוי להיכנס להריון?.
והאם יש חשיבות לשעה שבה אני לוקחת את הגלולות מידי יום?, האם זה צריך להיות בשעה קבועה מידי יום?, או שהנטילה יכולה להיות בכל שלב במהלך היום והדבר לא יפגע ביעילות הגלולה?.
תודה רבה-רבה!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות כלליות בנוגע לנטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/11/2012הכי כדאי זה להתחיל את הגלולות ביום הראשון של המחזור כשאז את מוגנת מיד. אם את מתחילה ביום חמישי כדאי להוסיף קונדומים בשבועיים הראשונים ללקיחת הגלולות.
ההמלצה לקחת את הגלולות בסביבות אותה שעה כל יום ( שעות הבקר צהרים או ערב קבוע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ליאורה! + שאלות נוספות
ללא שם26/11/2012קודם כל, שוב תודה (-:
אני חושבת שבמשך חודש מרגע לקיחת הגלולות התנזר, רק ליתר ביטחון. אז אהיה מוגנת לחלוטין, נכון?.
אבל אם הכי טוב לקחת ביום הראשון למחזור, מדוע הרופא שלי הורה לי לקחת ביום החמישי למחזור? (מה המניע הבריאותי [או כל מניע אחר] של זה?).
שאלה נוספת ששכחתי לשאול - גם כשאני מקיימת יחסי מין ב-7 ימי ההפסקה של נטילת הגלולות, אני עדיין מוגנת לחלוטין מבחינת סיכויי התעברות?
תודה רבה! (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ליאורה! + שאלות נוספות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2012מוגנת גם בשבוע הפסקה
למה הרופא אמר לך להתחיל ביום חמישי תשאלי אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפון שנשכח ?מיה24/11/2012
שלום רב,
אני ממש לא יודעת אם שכחתי טמפון לפני 3 ימים .... אך לאחר קיום יחסי מין אתמול פתאום תקפה אותי חרדה שאולי שכחתי טמפון. אציין שאני עם מירנה.
שאלתי: האם יתכן כי בעת קיום יחסי המין הטמפון הנשכח (לכאורה) נדחף פנימה ?
כמובן שאינני מוצאת אותו..... הרופא שלי מקבל רק בעוד 3 ימים .
אודה לתשובה דחופה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמפון שנשכח ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/11/2012אם הכנסת אצבע עד הסוף ולא הרגשת את הטמפון סביר להניח שהוצאת אותו באופן אוטומטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הורמוניםמירב24/11/2012
שלום רב,
אשמח מאוד אם תוכל לעשות לי קצת סדר בדברים.
אני בת 35, נשואה טריה ללא ילדים, ורופאת הנשים שלי המליצה על בדיקת הורמונים. מאחר והיה ככל הנראה בלבול בבדיקות, קיבלתי הפניות חדשות לבדיקות והיה שוני בהפניות- גם בהורמונים הנבדקים וגם בהנחיה לגבי זמן ביצוע הבדיקות.
ההנחיה בבדיקות הראשונות היתה לעשות בדיקת דם ביום 2-4 למחזור החודשי ל- ESTRADIOL, FSH, LH, PROLACTIN, TESTOSTERONE-TOTAL, TSH ולאחר 20-21 ימים מיום הבדיקה הראשונה לעשות בדיקת דם ל- PROGESTERONE.
בהפניות החדשות יש צורך להיבדק ביום 1-2 למחזור החודשי ל- TSH, ESTRADIOL, FSH, LH, PROLACTIN ו-21 ימים למחזור להיבדק ל- TESTOSTERONE-FREE. כאן אין הפניה ל- PROGESTERONE ושאלתי היא האם לדעתך שוב יש טעות. אני באמת לא רוצה להידקר שוב ושוב זה יהיה לחינם.
תודה מראש ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הורמונים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/11/2012ביום 21 צריך לבדוק פרוגסטרון ולא טסטוסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור המחזור עם גלולותמירב24/11/2012
שלום, אני לוקחת גלולות באופן סדיר כבר 7 שנים. אני מקיימת יחסי מין באופן קבוע עם בן זוג. החודש פספסתי גלולה אחת, ועכשיו מאחר לי המחזור כמעט 4 ימים. ושבוע הבא אני צריכה להתחיל חפיסה חדשה. הבנתי שזו תופעה שיכולה לקרות עם גלולות, אבל כדי לוודא שאני לא בהיריון. השאלה שלי זה אם ניתן לעשות בדיקת היריון ביתית או אם יש צורך בבדיקת דם?
תודה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור המחזור עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/11/2012עשי בדיקת הריון ביתית היא די מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת לאחרגרידהגיגי24/11/2012
שבוע טוב,
1. ב29.10.12 עברתי גרידה בשבוע שמיני בגלל שק הריון ללא עובר.
2. בשבועיים שלאחר הגרידה היו מעט דימומים והפרשות.
3. ב14.11.12 (כשבועיים ויומיים אחרי הגרידה) בבדיקת אולטראסאונד אצל הרופא הוא ראה שאריות דם ברחם והורה לא לעשות כלום. לדבריו זה ייצא בווסת הבאה.
4. לשאלתי אם הוא רואה שהיה ביוץ אמר כי רירית הרחם עדיין דקה וצפוי ביוץ ביומיים הקרובים.
5. כעת ביום שישי 23.11.12 -כשבוע ויומיים אחרי הביקור אצלו התחילה לי הווסת, חזקה וברורה.
שאלותיי הן:
1. האם העובדה שהרירית היתה דקה מדיי ובכל זאת הווסת הגיעה מעיד כי הרירית נפגעה בגרידה?
2. האם ייתכן רירית דקה במחזור הראשון ובפעם הבאה יהיה מחזור תקין עם ביוץ ורירית עבה?
3. האם יש מצב לווסת לאחר גרידה ללא ביוץ?
4. האם אני צריכה להמתין לעוד ווסת או שאחרי הווסת הזו אוכל לנסות שוב להרות?
5. האם אני צריכה להיבדק ע"י רופא שוב לאחר הווסת הנוכחית לבדוק ששאריות הדם יצאו או שניתן להרות ללא בדיקה נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת לאחרגרידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/11/2012נראה לי שהכל תקין כרגע ואת יכולה לנסות להרות לאחר הוסת הזו. סביר להניח שאחרי הוסת ההאחרונה יהיה גם ביוץ. אין משמעות לעובי רירית הרחם שנראתה באס או לעובדה שכן או לא היה ביוץ אחרי הגרדה כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משטח צואר הרחםתמר24/11/2012
בת 52, חולת כבד אוטואימוני, נוטלת פרדניזון + פורינטול (כדור לדיכוי מערכת חיסונית).
בחודש האחרון המינון של הפרדניזון (מכיל סטרואידים) הורד ובמקביל החל דמם חלש מידי יום. בשבוע האחרון התפרץ דמם מוגבר מאוד ורופאת נשים המליצה על הקסאקפרון שהחליש את הדימום.
מתי אפשר לערוך משטח צואר הרחם ?, והאם יש קשר בין שתיית משקה המכיל פיטוסטרולים, לדילול יתר של הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משטח צואר הרחם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/11/2012אין קשר.
אפשר ליטול בדיקת פאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעשות פאפס כאשר יש מעט דימום?
תמר24/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעשות פאפס כאשר יש מעט דימום? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/11/2012לא רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת מחזור עם פמינטשיר24/11/2012
היי..
סיימתי חפיסה של פמינט והייתי צריכה להמשיך רצוף עם החפיסה השניה,
והיום לקחתי את הגלולה הראשונה של החפיסה השניה וכארבע שעות אחרי התברר לי שאני יכולה וזה נוח לי שאני אקבל מחזור השבוע.
האם אני יכולה לקבל מחזור השבוע או שבגלל שכבר נטלתי את הגלולה הראשונה אני חייבת להמשיך את הרצף?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת מחזור עם פמינט - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/11/2012לא חייבת להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוליך טבלה נגד פטריהדנה24/11/2012
שלום,
אני מחדירה מוליך עם טבליה אך רשום בהוראות לדחוף הכי עמוק ואני לא יכולה כי כואבת לי הרחם או בטן תחתונה אז לא דחפתי את כל המוליך האם זה ישבש את התהליך.
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוליך טבלה נגד פטריה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/11/2012אין דבר. זה הרי תלוי מאורך הנרתיק. לפעמים המוליך הוא יותר ארוך, לכן יש גבול להחדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור התקצרשירי23/11/2012
שלום
אני בת 34 עם ילד בן 7
בחודשים האחרונים המחזור שלי מגיע קצת לפני הזמן . כל 24-26 יום במקום כל 28 יום.
בנוסף שמתי לב שתמיד היה לי מחזור של 5 ימים (4 ימים דימום וחמישי הפרשות חומות)
ועכשיו יש לי 4 ימים (3 דימום ורביעי הפרשות).
אני לא משתמשת בגלולות או אלא רק בקונדום.
מה פשר השינוי. והאם זה משהו טבעי? האם זה יכול ליצור בעיה במידה ואני מעוניינת בעוד הריונות בעתיד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור התקצר - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/11/2012יתכן ויש השלכות לגבי ההריון העתידי. יש מקום לבדיקות נוספות כמו בדיקות הורמונליות ובדיקת אולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)