מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום אחרי המחזור כבר..נערה29/10/2012
שלום,התחלתי ליטול גלולות נגד הריון לפני כפחות מחודש אחרי תקופה של הפסקה של בערך חצי שנה. התחלתי ליטול אותם יום אחרי תחילת המחזור[לפי הוראות השימוש של הגלולות] ואני עדיין נוטלת. לפני כשבועיים בערך נגמר לי המחזור ולפני 3 ימים התחיל לי דימום והכתמות בליווי ריח לא נעים..השאלה שלי היא האם זה בגלל ההשפעה ההורמונלית או בגלל פגיעה כלשהי באחד מאבריי ? כי הריון זה פחות ניראה לי..למרות הקיום יחסים . |סרטן הרחם זה אופציה פסולה כי עשיתי לפני שנה את החיסונים של הפאפילומה.. אני נורא לחוצה לדעת מה זה הדימומים האלה ואם הגלולות בכלל פועלות ! בבקשה אם אפשר לענות לי בהקדם אני אשמח נורא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי המחזור כבר.. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין30/10/2012לעיתים תחת גלולות יתכנו דימומים לא סדירים
כמובן שיש לפנות לרופא נשים על מנת לוודא שאין ממצא אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבית שחי ימין לפני מחזורא29/10/2012
אני בת 43. בשנה-שנתיים האחרונות לפני כל מחזור יש לי כאבים בבית שחי שמאל.
הכאבים עוברים עם קבלת המחזור.
עשיתי לפני פחות משנה ממגורפיה+ בדיקת כירורגית שאמרו שהכל בסדר.
איך להסביר את התופעה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובתכם.
א30/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהdana29/10/2012
בכמה חודשים האחרונים היו לי כמה דלקות שתן וטופלתי באנטיביוטיקה. לבסוף טופלתי באנטיביוטיקה חזקה, למשך זמן ממושך, וזה הפסיק לחזור לי.
סיימתי את האנטיביוטיקה לפני כחודש. חשוב גם לציין שהפסקתי לקחת גלולות באותו זמן. לא הייתי פעילה מינית כל החודש הזה, ולא חזרתי לגלולותץ
הוסת לא הופיעה לי עד עכשיו (כבר חודש וחצי אחרי הפעם האחרונה) ובזמן האחרון אני מרגישה גירוי מיני פיזי מוגבר יותר מדי, ברמה מציקה...
ממה זה נובע ולמה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשוב
dana31/10/2012מחכה לתשובה, תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/11/2012זה שהמחזור לא מגיע יכול להחלט לקרות אחרי הפסקת גלולות אם יתאחר מעבר למספר שבועות פני לבדיקת רופא נשים לקבל כדורים לזרוז המחזור. לגבי גירוי מיני מוגבר מעיד על שינויים הורמונליים שאת עוברת כרגע אבל פפני לרופא נשים שיבדוק וישלול בעיה רפואית מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קצר מהרגיל נמשך רק יומיים ונפסק בבת אחתד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012
היי,
אני בת 30, לא לוקחת גלולות ומקיימת משגל נסוג עם בעלי.
המחזור שלי סדיר מאוד, אני יודעת לצפות את היום המדוייק שהוא יגיע, והוא תמיד נמשך בין 4-5 ימים.
לא היו לי מעולם תסמיני קדם מחזור.
החודש, כשבוע וחצי לפני שהייתי אמורה לקבל מחזור היו לי הפרשות חומות, לא רבות מידיי, שנספגו בתחתונית.
לאחר 3 ימים כאלה קיבלתי את המחזור (הקדים בכמה ימים) עם כל הכאבים הרגילים, אבל לשם שינוי הוא נמשך רק יומיים
ונפסק בבת אחת.
מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור קצר מהרגיל - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר30/10/2012סבות רבות יכולות להיות לכך אבל תמיד כדאי לוודא שלא מדובר בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יכול להיות הריון?
יעלי30/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון?
david millati30/10/2012ווסת שלא כרגיל תמיד יכול להיות הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור , דחוף .ליטל29/10/2012
הווסת האחרונה שקיבלתי הייתה בתאריך 8/9 .
אני לא מרגישה ולא רואה שום סימנים לבוא המחזור
עשיתי בדיקת הריון היום ויצא שלילי .
מה זה יכול להיות .?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור , דחוף . - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012יכול להיות איחור כתוצאה ממתחים או שיבוש הורמונלי פני לבדיק רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומים במקום מחזורמורן29/10/2012
היי, החודש קיבלתי מחזור אך ללא דימום רק כתמים חומים שנמשכו 5 ימים. כתמים חומים מעידים על איזושהיא בעיה הורמונלית? האם ניתן לבייץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים חומים במקום מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012יכול להיות דימום מבלי ביוץ. אם את רוצה להרות פני לרופא נשים להערכה אם יש ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים פתאומייםליאת29/10/2012
שלום רב,
יש לי כבר שלושה ימים דימומים קלים אבל בלתי פוסקים.
יש לציין שזה התחיל ביום 17 למחזור, כאשר אני מקבלת תמיד מחזור באופן קבוע ביום 26.
מעולם לא היה לי דבר כזה.
מה יכולה להיות הסיבה?
אגב, באותו יום שהתחיל קרה לנו אירוע מאוד מצער וכואב במשפחה שמאוד השפיע עלי. האם יש קשר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים פתאומיים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012מתח נפשי יכול לגרום לדימומים לא סדירים. חסרים פרטים עליך כנו גיל גלולות יחסי מין. פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות כלליות - האם יש צורך?שני28/10/2012
שלום,
אני בת 26 ,
מעולם לא ביקרתי אצל רופא נשים.
אני לא מקיימת יחסי מין.
הווסת שלי חצי סדירה.(בדרך כלל פעם בחודש, לפעמים חודש וחצי ולפעמים שבועיים)
האם יש צורך ללכת לרופא נשים לערוך בדיקות כלשהן?
האם יש אי אלו בדיקות\חיסונים שכדאי שאעשה ואני לא מודעת? (למשל חיסון לסרטן צוואר הרחם?)
תודות מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות כלליות - האם יש צורך? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012כדאי ללכת לרופא נשים לברר את הוסתות הלא סדירות אפשר לעשות אולטראסאונד דרך הבטן לראות שהכל תקין ואני ממליצה בהחלט על חיסון לצוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פמינטדנה28/10/2012
שלום
אני כחודש וחצי לאחר לידה ועדיין לא קיבלתי וסת.
אני רוצה למנוע היריון בעזרת פמינט.
שאלתי היא האם אני יכולה להתחיל לקחת את הגלולות ביום שלא קיבלתי וסת למשך 21 יום מבלי שיהיה דימום באמצע אלא רק בשבע של ההפסקה? (אני יודעת שחודש זה לא יהיה בטוח מבחינת מניעה) הדאגה שלי היא שלא יהיה דימום בימים אלה 21 יום למרות שלא התחלתי ביום של וסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פמינט
גל29/10/2012בעיקרון אם את לא לוקחת מהיום הראשון אז את לא מוגנת. לגבי הדימום זה אינבדואלי וגם אם יהיה זה בטח יסתדר. אני לוקחת פמינט כבר שנים ולא סבלתי מדימום בין ווסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות פמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012יכול להיות דימומים לא סדירים וכמובן שההגנה לא יעילה בחודש שכזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת וסתנערה28/10/2012
שלום!
שמי אפרת ואני בת 15,
ולמרות שהגיל צעיר יש לי בעיה- עדיין לא קיבלתי וסת.
יש לציין שאני נראית בוגרת מבחינה מינית, ואמי קיבלה מחזור בגיל 13 וחצי.
האם זו נחשבת בעיה? מה זה יכול להיות? (כבר היו לי הפרשות ולעיתים כאבי בטן בבטן התחתונה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012וסת יכולה להגיע עד גיל 16. תלוי איך ההתפתחות סימני המין שלך כלומר שדיים תשעורת באברי המין, אם הם תקינים את אמורה לקבל בקרוב. את יכולה לפנות לרופא ילדים לעשות בדיקה והערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים תקינים למדי אך
נערה29/10/2012החזה מאוד קטן ולא מפותח (בקושי מידה a),
מצד שני במשפחתי אין חזה גדול במיוחד (b-c)
ובנוסף לכך, אני רזה מן הרגיל ויותר משאר בני משפחתי. האם יש לזה קשר? אמי טוענת שכן ושאני צריכה להעלות במשקל אך אני מכירה בנות רזות ממני שקיבלו וסת. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי לידהשרית28/10/2012
אני כחודשיים אחרי לידה , מניקה , קיבלתי מחזור , זהו כבר היום התשיעי למחזור. האם הגיוני. אני בדרך כלל במחזור במשך 4-5 ימים מקסימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012יכול להיות דימום חריג תחת הנקה. אם ימשיך פני לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותמירי28/10/2012
שלום רציתי לברר מה משמעות הבדיקות estradiol(e2) = 115, fsh=22.50, progesterone=2.5 , tsh=22.5 - בדיקה נעשתה ביום השלישי למחזור
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012חסר נתונים עליך, פני עם תוצאות הבדיקות לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יותר מידעניצה28/10/2012
היי אני בת 25 בריאה רוב הזמן עד לפני חודש בערך נטלתי גלולות מינס בערך 5 שנים עכשיו הפסקתי ועוד לא הופיע לי המחזור החודשי..האם זה נורמלי?מה יכולה להיות הסיבה שפתאום המחזור פשוט לא מופיע...
תודה רבה מחכה לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר מידע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012יכול לקחת כמה שבועות עד שיגיע המחזור לאחר הפסקת גלולות. חכי עוד כחודש ואם לא יגיע פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גל גינומונלחן28/10/2012
האם ידוע על תגובה אלרגית לשימוש וגינלי בגל גינומונל? ואם כן אזי מהם התסמינים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל גינומונל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012לא ידוע לי ,פני לחברה המיצרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שנמשך שבוע מאז סקס פעם ראשונהחן28/10/2012
מה זה אומר אם ממשיך לרדת דימום בנרתיק (דימום חלש) במשך שבוע מאז הסקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שנמשך שבוע מאז סקס פעם ראשונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012צריך לבדוק מה מקורו - אם ימשיך פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה עיר את נמצאת?
חן29/10/2012איזו עיר את נמצאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)