מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן תחתונה ומפשעות חזקיםג'ני28/10/2012
שלום,
אני בשבוע 16 להריון ויש לי כבר כמה שבועות כאבים חזקים בבטן תחתונה כולל אגן ומפשעות, בעיקר לאחר ישיבה ממושכת.
ההריון תקין ואין דימומים, גם בהריונות קודמים היו כאבים אבל בשלבים הרבה יותר מאוחרים.
מה יכול להיות הסבר לכאבים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן תחתונה ומפשעות חזקים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012פני לבדיקה. לפעמים הגדלה של הרחם ומתחלת הרצועות המחזיקות את הרחם גורמים לכאבים שיחלפו בשבועות הקרובים אבל מחייב בדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים - שחלות פוליציסטיותרותי28/10/2012
בוקר טוב,
אני בת 29 בריאה בד"כ אובחנתי כסובלת משחלות פוליציסטיות,
נכנסתי להריון ביוני 2012 בצורה טבעית אך בשבוע 9 לא היה דופק והפלתי ללא התערבות תרופתית או כירורגית. 50 יום לאחר ההפלה קיבלתי וסת שנמשכה 4 ימים, הוסת שלאחריה הגיעה אחרי 30 יום ונמשכה 6 ימים.
התחלתי מעקב זקיקים ביום ה12 למחזור: רירית בעובי 7 מ"מ וזקיק אחד בשחלה השמאלית בגודל 10 מ"מ
ביום ה14 למחזור: רירית בעובי 8 מ"מ זקיק אחד בשחלה שמאלית בגודל 11 מ"מ
ביום ה17 למחזור: רירית בעובי 6 מ"מ, שני זקיקים בשחלה ימנית בגודל 10 ו-12 מ"מ.
שאלתי היא איך עובי הרירית קטן והזקיק מהשחלה השמאלית "נעלמו", האם הזקיקים לא אמורים לגדול בצורה יותר משמעותית בפרק זמן של 5 ימים?
תודה,
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - שחלות פוליציסטיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012כנראה שלא היה ביוץ בחודש הזה. פני לרופא נשים שלך עם התוצאות לבדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים - שחלות פוליציסטיות
רותי30/10/2012ובכן הבוקר, היום ה19 למחזור עשיתי שוב US למעקב זקיקים והממצאים הם:
עובי רירית 7.5 מ"מ
רירית סדירה
הד קו אמצע: כן
ללא נוזל דוגלס
שחלה ימנית: זקיק אחד בגודל 11.5 מ"מ וזקיק נוסף בגודל 16.5 מ"מ.
אז יכול להיות שעוד אבייץ במחזור זה?
למיטב הבנתי מרופא הנשים שלי כשזקיק מגיע לגודל של 18 מ"מ יש להתחיל לקיים יחסים יום כן, יום לא.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מסיבי 7 שבועות אחרי לידהמרים28/10/2012
גמרתי דימום אחרי לידה ושבועיים אחרי זה התחיל לי דימום מסיבי שאני צריכה כל שעה להחליף פד.
האם זה נורמלי?
האם יכול להיות שקיבלתי וסת ? אני מניקה מלא
שמתי מדבקה למניעת הריון והורדתי אחרי יומים כי זה לא מתאים לנשים מניקות אולי בגלל זה ?
מחכה לתגובה אני מאוד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד נתון
מרים28/10/2012אני לא אחרי לידה ראשונה ואף פעם לא היה לי כזה דבר בלידות הקודמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום מסיבי 7 שבועות אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהבר28/10/2012
האם פטריית קנדידה בנרתיק מדבקת במין אוראלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012נדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםסיוון, 2328/10/2012
שלום,
כבר כחצי שנה אני סובלת מדימומים, גם במהלך יחסי מין וגם סתם במהלך החודש, גם לא בימי הווסת. אובחנה אצלי לפני חצי שנה דלקת בצוואר הרחם וקיבלתי טיפול אנטי דלקתי אך הדימום המשיך. בדיקת קולפוסקופיה ובדיקת משטח צוואר הרחם חזרו תקינות אך הדימום ממשיך. הרופאה האחרונה שהייתי אצלה החליפה לי גלולות למינון הורמונים נמוך יותר, אך ללא הועיל. מה יכולות להיות הסיבות וכיצד ניתן לטפל? הייתי אצל 4 גניקולוגים שונים בחצי השנה האחרונה ולא נמצא פיתרון עדיין.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012אולי תנסי להפסיק גלולות ולראות אם גם בחודש ללא גלולות יהיו דימומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 16 - שאלה נוספת...חנה28/10/2012
אם המגע המינית של הנערה אינה על בסיס יום-יומי - אלא , נגיד, פעם בשביע - האם מותר לקחת פוסטינור כל פעם אחרי קיום היחסים?( בנוסף לקונדום). סליחה על הצפת השאלות - פשוט זה דבר חדש בחיינו...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברגע שהיא פעילה מינית
שני29/10/2012אז ממליצה לך שתקח גלולות כאמצעי מניעה על בסיס יום יומי וגם שתשמור על עצמה מפני מחלות וכו'.
השימוש בגלולה כמו הנורלבו או הפוסטינור נועד למקרי חירום בלבד ולא לשימוש פעם בשבוע.
מה שכן כדי שתלך לרופא/ה נשים כדי להתייעץ במיוחד שהיא פעילה מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 16 - שאלה נוספת... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012אין להתיחס אל הפוסטינור או נורלבו כאל אמצעי מניעה ואין לקחת אותם על בסיס קבוע שבועי. הקונדום אמור להספיק כאמצעי מניעה או שתתחיל לקחת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מקדים בשבועייםאלמה מ-ר27/10/2012
שלום,
אני בת 32, בריאה, מחזור סדיר בד"כ. לפני כחצי שנה הפסקתי לקחת גלולות, והמחזור המשיך להיות סדיר (כל 30-31 יום).
החודש הקדים לי המחזור בשבועיים.
ממה זה יכול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה...
אלמה מ-ר30/10/2012לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא בזמן מחזוריעל27/10/2012
שלום,
אני נוטלת גלולות מינס 3 חודשים ואת החבילה הנוכחית חיברתי לחפיסה הקודמת.
עכשיו אני בגלולה ה7 במספר, ואתמול התחילו לי דימומים קלים.
האם זה תקין?
חשבתי שכשאחבר חפיסות לא אקבל מחזור כלל בכל התקופה.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
יעל29/10/2012אני מודאגת כי הדימומים ממשיכים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לא בזמן מחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר30/10/2012מה זאת אומרת באופן רציף. מינס תמיד רציף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמיד באופן רציף
יעל30/10/2012מאז שהתחלתי לקחת גלולות אני נוטלת אותן באופן תקין- לוקחת את כל החבילה, כולל ה-4 גלולות דמה הלבנות, ומקבלת מחזור בין חפיסה לחפיסה.
את החבילה הנוכחית חיברתי (זו פעם ראשונה שאני עושה את זה) לחבילה הקודמת-
כלומר לא לקחתי את ה4 גלולות דמה הלבנות, אלא ישר התחלתי חפיסה חדשה.
בגלל זה בעצם לא קיבלתי מחזור.
אבל, הופעתי לראות, שבתקופה האחרונה (מגלולה מס' 7 בחבילה החדשה עד היום- גלולה מס' 10) התחילו לי דימומים קלים.
אני מודאגת ורוצה לדעת אם זה תקין.
חשבתי שלא אדמם כלל עד שאגיע לסוף החבילה ואקח את הגלולות דמה הלבנות ואקבל מחזור.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותמיכל27/10/2012
האם אפשר להיכנס להריון ישר כשמפסיקים את הגלולות (לקחתי מיליאן) או שצריך לחכות מספר חודשים כדי לעשות הפסקה בין הגלולות להריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה נשים חושבות שגלולות פוגעות
קורין28/10/2012בפוריות, אבל זה ממש לא נכון ורוב הנשים חוזרות לפריון מלאה מיד כשהן מפסיקות עם הגלולות. אני גם שאלתי רופא נשים פעם והוא אמר לי שאין צורך לעשות הפסקה כשארצה להיכנס להריון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2012אין צורך להמתין לאחר הפסקת גלולות ואפשר מיד לנסות להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין פוסטינור לשינוי הורמונלידיקלה27/10/2012
אני בת 28 , לאחר ניתוח LASIK להורדת משקפיים סובלת מיובש כרוני בעיניים . במהלך 7 שנים ניסיתי להתאים לעצמי שש סוגי גלולות למניעת הריון כי אני סובלת מכאבי מחזור חזקים מאוד. ולא הצלחתי להתאים , מכיוון שכל שינוי הורמונלי משפיע לי באופן ישיר לעיניים ואני מפתחת דלקת עפעפיים בעיניים ויובש קשה. אני מבצעת את השינוי ההורמונלי (נטילת גלולה חדשה) בתקופות שאני לא עובדת, מכיוון שהכאבי עיניים גורמות לי לאי-תפקוד ואין ביכולתי לעבוד מול מסך מחשב או להסתכל לאנשים בעיניים.
בפעם האחרונה שניסיתי גלולה ("סרזט") הפסקתי אותה באמצע אחרי 14 יום. היא גרמה לי לכאבי עיניים ולמיגרנות חזקות שנמשכו יותר מחודשיים רצופים . מדובר בתקופה ארוכה שלא עבדתי.
לכן בשנת 2012 החלטתי לא לגעת בגלולות יותר . אך יצא לי לקחת פוסטינור בפעם הראשונה במרץ 2012 והגוף שלי קיבל אותו ללא תופעות לוואי . וגם בתאריך 9.9.12 לקחתי פוסטינור והגוף שלי קיבל אותו ללא תופעות לוואי. רק שבתאריך 18.10.12 לאחר שסיימתי מחזור פיתחתי יובש קשה בעיניים שקורה לי רק כאשר אני מקבלת שינוי הורמונלי חיצוני כמו גלולות.
הייתי אצל שתי רופאי עיניים שאמרו לי שמדובר ביובש קשה. אני גרה באיזור שרופאי נשים לא מכירים את הקשר בין שינוי הורמונלי ליובש בעיניים. ואני נאלצת לפנות לפורום.
אני כבר שבוע לא מגיעה לעבוד . האם יש פתרון לבעיה? מה אני צריכה לעשות? האם יש קשר לפוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין פוסטינור לשינוי הורמונלי - תגובה
ד''ר יואב פלד27/10/2012פוסטינור היא כלולה הורמונלית
למה שלא תתקיני התקן תוך רחמי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקן תוך רחמי
דיקלה27/10/2012האם אני יחזור לעצמי בשבוע הקרוב, האם יחול אצלי שיפור והשינוי ההורמונלי שאני עוברת עכשיו הוא זמני? אני רוצה כבר לחזור לעבודה
והאם בהתקן יש הורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקן תוך רחמי - תגובה
ד''ר יואב פלד27/10/2012קשה להתייחס באופן ספציפי כי אני ממש לא מכיר אותך מבחינה רפואית
יש לקבוע יעוץ מסודר עם רופא נשים ( את יכולה לקבוע איתי דרך טלפון שאחרי החתימה שלי )
במסגרת היעוץ תקבלי הסברים על כל האפשרויות העומדות בפנייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לשגרה
דיקלה28/10/2012ד"ר שלום, תודה רבה על העזרה.
תוכל לומר לי מתי הגוף שלי יחזור למצבו הנורמלי ואני יוכל לחזור לשגרה ולחזור לעבודה. אני ממש סובלת מכאבי עיניים ומיגרנות.
מתי הגוף שלי יתנקה מכל ההורמונים האלו????
אם לקחתי פוסטינור ב- 9.9.12 הגיוני שהגוף שלי קיבל שינוי הורמונלי קיצוני ב- 18.10.12?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חדים אחרי סקס עם חבר שליshellyrosef27/10/2012
שלום לכם.
אני ובן זוגי כבר שנה ביחד ובתקופה האחרונה אחרי כל פעם שאנחנו מקיימים יחסים בין אם יש לי אורגזמה או לא אני חוטפת כאבים חדים במשך כמה דקות ורצון עז לעשות צרכים..שאלתי את רופא הנשים שלי מה זה יכול להיות והוא אמר לי שאני צריכה ייעוץ עם סקסולוג ולצערי בגלל שאני סטודנטית אין לי זמן להגיע בשעות הקבלה ואין לי מושג מה לעשות..זה מצב מאוד מתסכל לי ולו ואנחנו מרגישים חסרי ישע כח פעם..
מנה זה יכול להיות? חשוב לי לציין שזה לא קרה לי מעולם עד לפני כחודש..
תודה רבה על התייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חדים אחרי סקס עם חבר שלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/10/2012הכאבים נובעים מהתכווצויות של סוגר בפי הטבעת כנראה שקורים בזמן אורגזמה. צריך לבדוק שנידברים האחד בדיקה גינקולוגית כולל אולטראסאונד ובדיקה אצל פרוקטולוג כדי לבדוק שאין בעיה בשרירי פי הטבעת מאמינה שכמו שהגיע כך התופעה תחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףמורן27/10/2012
שלום אני בת 21 ..אני נטלתי גלולות באופן סדיר כ4 שנים חודש שעבר החלטתי להפסיק לקחת ולעשות הפסקה סיימתי את החפיסה במחזור שבא לאחר מיכן החלטתי שוב לטיול גלולות כי עיצבן אותי שאני לא יודעת את הזמנים המדוייקיםם שלי מתי אני אמורה לקבל מחזור אז שוב פעם התחלתי חפיסה ביום הראשון של המחזור סיימתי מחזור המשכתי בחפיסה הייתי יומיים נקיה ממחזור ...לאחר מיכן לאחר יומיים בערך התחילו לי הפרשות חומות ולאט לאט זה הלך והתחזק והפך כבר לדם וגושים כבר אני ככה שבועיים ובמקביל ממשיכה ליטול גלולות..פניתי לרופא נשים אשר אמר לי כי מה שקרה זה שיבוש הורמונלי וזה יעבור לבד אבל אני דואגת אני עם דימוםכבר שבועים בלי קשר למחזור ..כמו כן הרופא לא הביא לי שום טיפול ואמר שזה יעבור לבד וגם בדק אותי בדיקה פנימית בעזרת מצלמה כזו ואמר שהכל תקין ...אפשר קצת להסביר לי מה באמת יש לי ?אני נורא מודאגת ...אני רוצה לציין שעשיתי המון בלאגן עם הגלולות לא לוקחת באותה שעה כל הזמן לפעמים שוכחת גלולה לםעמים ממשיכה שתי חפישות בחודשיים כי אין לי כוח למחזור ...מה עשיתי לעצמבבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/10/2012תמשיכי לקחת את הגלולות כסדרן כמו שאמר הרופא שלך. הדימומים קורים בגלל הבלגנים שאת עושה עם הגלולות. ואם תמשיכי לקחת את הגלולות סדיר הם יפסקו
אם את שוכחת לעתים קרובות עברי למדבקה או לטבעת נרתיקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללכת לרופא נשים או לא?!נופר26/10/2012
שלום, אני התחלתי לנהל מערכת יחסים מאוד פתוחה עם חבר שלי והסקס שאנחנו עושים אפשר להגיד התחיל בזמן האחרון להתנהל באופן קבוע. הפעם הראשונה חבר שלי שם קונדום והכול היה בטוח והפעמים האחרות גם. אבל עכשיו השאלה שלי אם אני בכל זאת צריכה ללכת לרופא נשים ולהיבדק או להמשיך ככה איך שיש .
חבר שלי רוצה להפסיק עם הקונדום ולנהל סקס בלי כלום. עכשיו מה שאני רוצה להגיד בזה אם אני הולכת לרופא נשים והוא מביא לי את הכדורים בשביל זה אני צריכה לעבור בדיקות.
איזה בדיקות אני צריכה לעבור איך הולך כל הסיפור הזה .
אשמח לתשובה במהירות. תודה.
בת:17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד!!
מורן27/10/2012שלום אני בת 21 ..אני נטלתי גלולות באופן סדיר כ4 שנים חודש שעבר החלטתי להפסיק לקחת ולעשות הפסקה סיימתי את החפיסה במחזור שבא לאחר מיכן החלטתי שוב לטיול גלולות כי עיצבן אותי שאני לא יודעת את הזמנים המדוייקיםם שלי מתי אני אמורה לקבל מחזור אז שוב פעם התחלתי חפיסה ביום הראשון של המחזור סיימתי מחזור המשכתי בחפיסה הייתי יומיים נקיה ממחזור ...לאחר מיכן לאחר יומיים בערך התחילו לי הפרשות חומות ולאט לאט זה הלך והתחזק והפך כבר לדם וגושים כבר אני ככה שבועיים ובמקביל ממשיכה ליטול גלולות..פניתי לרופא נשים אשר אמר לי כי מה שקרה זה שיבוש הורמונלי וזה יעבור לבד אבל אני דואגת אני עם דימוםכבר שבועים בלי קשר למחזור ..כמו כן הרופא לא הביא לי שום טיפול ואמר שזה יעבור לבד וגם בדק אותי בדיקה פנימית בעזרת מצלמה כזו ואמר שהכל תקין ...אפשר קצת להסביר לי מה באמת יש לי ?אני נורא מודאגת ...אני רוצה לציין שעשיתי המון בלאגן עם הגלולות לא לוקחת באותה שעה כל הזמן לפעמים שוכחת גלולה לםעמים ממשיכה שתי חפישות בחודשיים כי אין לי כוח למחזור ...מה עשיתי לעצמבבקשה תעזרו לי י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת לרופא נשים או לא?! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/10/2012פני לבדיקת רופא נשים כי אם החבר שלך מוריד את הקונדום את גם חשופה למחלות מין וגם יכולה להכנס להריון. את צריכה לעבור בדיקה גינקולוגית על ידי הרופא שיתאים לך גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון - כן או לא?מיטל26/10/2012
שלום
הוסת האחרונה שלי הייתה ב 14.9 (המחזורים שלי נעים בין חודש לחודש וחצי)
אני ובעלי מנסים להכנס להריון.
כשלושה שבועות אחרי הוסת היה לי דימום שנעלם אחרי כמה שעות. ושבוע לאחר מכן שוב דימום חלש שנמשך יומיים. (אין לי מושג מתי התקיים הביוץ, אני לא מצליחה לזהות אותו עם המקלונים)
היום עדיין לא קיבלתי מחזור!!
כבר שבוע שיש לי הפרשות מאוד מימיות, ללא ריח ובהירות מאוד. (ממש כמו מים).
היו לי גם בחילות ביומיים האחרונים אבל היום קמתי ללא בחילה.
בקיצור הייתי בטוחה שאני בהריון ועשיתי בדיקת בטא אתמול ויצא שלילי (קטן מ 2)
מה זה יכול להיות?
האם ההפרשות מעידות על כך שרק עכשיו יש לי ביוץ?? או שזה הריון שבדיקת הדם עדיין לא מזהה? יתכן כזה דבר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - כן או לא? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/10/2012לא ברור מה קרה, פני לבדיקת רופא נשים. בזמן ביוץ ההפרשות הן ריריות ושקופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיטל27/10/2012טוב, קניתי שוב מקלוני ביוץ ועשיתי את הבדיקה ויצא שאני מבייצת!! עכשיו זה ברור למה יש לי הפרשות כאלו....
חבל שהביוץ הגיע חודש וחצי אחרי הווסת אבל העיקר שהגיע ושזיהיתי אותו בזמן..... נקווה להריון בעוד שבועיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטן ויחסי מין- אשמח לתשובה מהירהענבל26/10/2012
שלום,
היום נבדקתי אצל רופאת נשים לאחר שלפני שבוע כאב לי בזמן החדירה ולכן לא הצלחתי לקיים יחסי מין (אני על גלולות, מקיימת יחסי מין ללא קונדום עם חבר קבוע).
הרופאה אמרה שיש קצת פטריה ונתנה לי לטיפול כדור פלוקונזול נגד פטריות ודלקות וגם 3 נרות אגיסטן. שכחתי לשאול אותה..
האם ניתן לקיים יחסי מין בזמן השימוש באגיסטן ??(במידה ולא יכאב לי. (בעוד יומיים חבר שלי יוצא לחודשיים ולכן הדבר מהותי...)
האם יש אפשרות שאדביק את בן הזוג?
אשמח לתשובה מהירה עד כמה שאפשר. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן ויחסי מין- אשמח לתשובה מהירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/10/2012פטריה לא מדבקת אך אין לקיים יסחי מין בזמן הדלקת ובזמן נטילת הנרות הנרתיקיים כי זה פוגע ביעילות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענבל27/10/2012תודה רבה על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)