מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בקרסולמ.ס.21/03/2010
ביצעתי מיפוי עצמות ולהלן הממצאים:
קליטה מוגברת במלאולוס המדיאלי משמאל.... קליטה מוגברת מוקדית באזור טיביאל טוברוזיטי דו"צ.
אודה על קבלת הסבר לאמור לעיל.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליטה במיפוי
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010קליטה במיפוי מעידה על פעילות ביולוגית באזורים אלו זה יכול להיות מרכז התגרמות או מקום של סטרס- עומס כפי שזה בשתי הברכים . לגבי הפטישון הפנימי יתכן מצב לאחר חבלה או דלקת במקום בכל אופן הקליטה מעידה על פעילות מקומית שלעתים מצביעה על בעיה ולעתים ממצא מקרי לחלוטין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחלק העליון הימני בגבדיטה 5221/03/2010
שלום לכם
בני בן 17 והוא סובל כבר למעלה משנה מכאבים ברמות משתנות בנקודה מאד מסוימת בגב העליון:
המיקום המדוין הוא כ 8 ס"מ מימין לעמוד השידרה ובגובה החזה.
הוא עבר פעמיים צילום גב ( לפני כשנה וגם לפני כחודש ) ואין שום ממצאים !!!
הוא עבר 15 טיפולים אצל כירופרקט . לאחר כל טיפול הוא חש הקלה למשך מספר שעות בלבד
אך הכאבים באותה נקודה חוזרים ומפריעים לו הן בבית והן בכיתה בזמן הלימודים הוא חייב כל מספר דקות לעשות כל מני תנועות בגלל הכאב !
הכירופרט ( שאינו רופא) זיהה בקלות את הנקודה הכואבת ואמר כי לדעתו זו דלקת
והציע לקחת כדורי אדקס 400 לשבוע
זה אכן עזר !!!
אבל לאחר כשבועיים שוב חזרו הכאבים המציקים באותה נקודה
בהנחה שזה אכן סוג של דלקת:
1) איזה טיפולים יש לדבר כזה
2) האם אורטופד הוא הרופא שאמור לטפל בבעיה הנ"ל או רופא אחר ?
( עד היום האורטופד לא מזהה שום בעיה לפי הצילומים והיציע שיעשה יותר ספורט ושחיה )
מודה מראש על תשובתכם המלומדת
דיטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים שכמה
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010ממליץ לאור המהלך הארוך וחוסר הבהירות להבדק במרפאת כתף בבית חולים ולפסון מנהל היחידה דר' אדר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בכתף ימין וכאבים נוראיםשרה20/03/2010
לפני שלוש שנים עשיתי צילומים ואולטראסאונד ונאמר לי שיש לי דלקת , לא לקחתי שום תרופה , לפני שבועיים הלכתי לרופא כללי ונתן לי כדורים , לאחר הכדור הראשון עשה לי שילשולים וכאבי בטן נוראיים ולכן הפסקתי לקחת את הכדורים , עכשיו הכאב חזר ואני מודאגת , מה עליי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כתף
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010טוב שהפסקת את הכדורים . לחזור לרופא שיחליט האם להפנות אותך לפייזוטרפיה או להציע זריקת קורטיזון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץהמאם המאם20/03/2010
יש לי כאבים ברקות ,ובשרירי הלסת תמיד תפוסים.והכאב מרכזו מהצוואר ממש מלמעלה.C2 במרכז .שם אני מרגיש שיש שני שרירים או עורקים ראשיים.
האם זה נובע מפריצת דיסק כידוע כי לי פריצות דיסק.
ואת כל הבדיקות השונות תקינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רקות
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010לפי התיאור לא. הכאבים כפי שתוארו אינם אופינים לפריצת דיסק נא לפנות למומחה פה ולסת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב סכיאטידינה20/03/2010
שלום רב!
סבתא שלי רוצה לנסוע לים המלח. היא סובלת מכאבים סכיאטיים.
האם טמפרטורת מים יכולה להוות התווית נגד לשחיה בים המלח עם כאבים סכיאטיים?
כמה זמן היא יכולה להיות במים?
האם תוכלו לתת עצה מה היא יכולה לעשות שם על מנת להקל על הכאבים שלה?
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב וטמפרטורת המים
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010בכאים כפי שתוארו רצוי לא לבצע חימום יתר .
לגבי משך הזמן הרצוי בדרכ בברכות וב SPA ימסרו לה את הזמן המומלץ לפי גילה ומצבה הכללי .
על מנת להקל על מצבה היא יכולה לעבור טיפול פייזיוטרפי וטיפול לפי שיטת פלדנקריס .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בירך ועכוזשושי20/03/2010
שלום רב
מזה ארבעה חודשים אני סובלת מכאבים עזים שרק מתעצמים באזור הירך השמאלית ובעכוז
כאב שמקרין על כל הרגל אני לא יכולה לעמוד על הרגל שלא לדבר על שינה בלילה עברתי
את כל האולטראסונד האפשרים לפני יומים עשיתי בדיקת c.t עמוד שדרה מותני שמדגים בלט דיסק L4-5 מרכזי שמאלי עם לחץ קל על השק ובלט דיסק L5-S1 הושק לשורש השמאלי
שינוים ניונים קלים בשוק השמאלי .
הרופא שלי ניסה איתי את כל התרופות האפשריות משכי כאבים וגם זריקות אך ללא הועיל אני ממש חסרת אונים האם ממצא זה יכול לגרום לכאב העז שאני מתארת .
אודה לכם על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון והקרנה לרגל
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010קרוב לודאי שכן בלט דיסק עם לחץ על שורש - על העצב ההולך לרגל יכול לגרום לכאבים עזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בטאלוססיון19/03/2010
לפני 12 שנה אובחנתי עם OCD בטאלוס קרסול ימין.
מאז נמשכו הכאבים לסירוגין, לפעמים מאוד חזקים לתקופות ארוכות ולפעמים כלל לא.
בCT חדש הודגמו לזיה מולטילובולרית ציסטית אשר ניתן לראות שהיא גדלה בשנים האחרונות..
אשצח לדעת מה בדיוק זה אומר, ומה האופציות העומדות בפני..
תודה, סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בתלוס
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010באם הממצא גדל ויש כאבים יש לשקול מחדש את האופציות הטיפוליות . כמובן ישנה האפשרות השמרנית שנמשה כ 12 שנה עם החמרה לאחרונה וישנה האופציה הכירורגית . לגבי האופציההזו יש להתיעץ עם מומחה קרסול כף רגל לגבי האפשרויות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין בקע דיסק צווארי ועיפותאלמונית19/03/2010
שלום,
לפני מספר חודשים אובחנו 2 בקעי דיסק בצווארי לאחר שהרגשתי קשיים תפקודיים ותחושתיים ב-4 הגפיים .מומחה עמוד שידרה המליץ לי לעבור ניתוח על מנת שהמצב לא יתדרדר.
הבעיה היא שאני סובלת בנוסף מעייפות מאוד קשה ואני חוששת שפיספסו מחלה כלשהיא ומתמקדים במה שיש בצוואר על מנת להצדיק את הבעיות בגפיים.
הדאגה שלי נובעת מכך שאינני סובלת משום כאב ,אני עייפה בצורה חולנית והMRI הצווארי לא מראה פגיעה בחוט השידרה אלה רק הצרות .MRI מוח תקין.EEG תקין.EMG תקין.
למי אני יכולה לפנות על מנת לעבור בירור והבחנה חד משמעית?לפנימאי,נירולוג,אורטופד?
מומחה עמוד שידרה יוצא מנקודת הנחה אורטופדית בלבד .
האם בעיות בחוליות יכולים לגרום לעיפות קשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיפות קשה
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010קודם כל יש להבדק על ידי פנימאי שישלול בעיות הגורמות לעיפות וחולשה רק לאחר שנששללות כל הבעיות האלו יש להתיחס לממצאים בצוואר . ממצאים כפי שתוארו אינם סיבה לעיפות קשה כפי שתוארה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכף הרגלארז19/03/2010
שלום,
רציתי לדעת מה יכול לגרום לכאב חזק בעצם בכרית של כף רגל בבוהן???
עשיתי צילום CT ובצילום היה כתוב: מודגמת עצם ססמואידית מדיאלית מפוצלת של הבוהן מימין, כנראה ללא חשיבות קלינית.
מה זה הדבר הזה??? ממה זה נגרם???
נ.ב. לפני שנה וחודשיים התאמנתי בחדר כושר והיו לי שברי מאמץ ברקסוליים ובברכיים!
אשמח לתשובה דחופה
ארז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכרית הבוהן
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010הסיבות לכאבים יכולות להיות שונות השכיחות הנן דלקת בגיד, בעיה במפרק או בעיה בססמואידים אלו הן עצמות קטנות המצויות בחלק הכפי של המפרק בבסיס הבוהן שאלהן מתחברים גידים ורצועות .
פיצול של עצם ססמואידית יכול להיות ורינט אנטומי - כלומר מבנה תקין ויכול להיות בעיתי במקרים מסוימים . הרופא המטפל צריך להחליט לגבי האבחנה ודרך הטיפול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיוע בפיענוח MRIל&ע19/03/2010
בסוף מאי 2009 נפצעתי בתחילה חשבו כי זה נקע לאחר כחודשיים התברר כשבר ללא תזוזה לקראת החלמה התחתנתי ומאז יש החמרה במצב אלה תשובות הMRI אשמח לסיוע בפיענוח התשובות תודה
MRI של קרסול שמאל בלי ועם גדולניום:
המבנה הגרמי שמור ללא בצקת עצם.
הגידים מסביב לקרסול שמורים, ללא קרע או דלקת.
אין נוזל מוגבר במעטפות הגידים.
והאדרה קלה בגבול הקידמי-לטרלי של מפרק הקרסול. יש גם מעט T2- יש מעט סיגנל מוגבר ב
האדרה ובצקת מסביב לרצועה הטלו-פיבולרית הקידמית, ללא קרע של הרצועה.
פרט לכך אין רואים גושים ברקמות הרכות ומוקדים של האדרה.
לסיכום:
והאדרה בפינה הקידמית-לטרלית של מפרק הקרסול, ללא מלאות רקמה T2- מעט סיגנל מוגבר ב
רכה באיזור זה.
המבנה הגרמי שמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקע בקרסול
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010הממצאים בבדקיקת ה MRI תומכים באבחנה של נקע יש נזק קל לרצועת ה ATFL -ללא קרע ולא אובחן שבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה שאלה נוספת
ל&ע21/03/2010האם יש טיפול שהיית ממליץ עליו היות ואני נורא סובלת מכאבים ומאוד מגובלת בתנועות
האם אתה שייך גם לאחד ממרפאות הקופה או שצריך להגיע באופן פרטי
שוב תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה שאלה נוספת
ל&ע21/03/2010האם יש טיפול שהיית ממליץ עליו היות ואני נורא סובלת מכאבים ומאוד מגובלת בתנועות
האם אתה שייך גם לאחד ממרפאות הקופה או שצריך להגיע באופן פרטי
שוב תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקע בקרסול
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010אני מקבל חברי מכבי חברי מושלם כללית וכל היתר יכולים להתקבל ולקבל החזר היות ואני סגן מנהל מחלקה בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
ל&ע21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהלי18/03/2010
יש לי כאבים מאוד חזקים בפרקי האצבעות במיוחד רק באגודל בעצם המחברת קשה לי לכופף זה כואב ומעין הרגשת חום במקום ממה זה נובע אני מוטרדת????יש לציין שאני בת 35 בריאה בדרך כלל ולוקחת בקביעות סינגולייר לנזלת אלרגית ואלרגיה לאבק .אודה לך אם תעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבסיס האגודל
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010לפי התיאור שלך בהתיחס לגילך קרוב לודאי מדובר בדלקת של הגידים המפעילים את האגודל DE QURVAIN בכל מקרה ללא בדיקה גופנית זה רק ניחוש מלומד ,אז נא לגשת להבדק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בכף הרגלשי18/03/2010
שלום לכם,
לפני כשבועיים נחבלתי בכף הרגל. האבחנה: שבר של ראש מסרק חמישי עם תזוזה מינימלית.
fracture metatarsal(s) closed right MTX V HEAD
ממצאים:נפיחות מקומית קלה,רגישות במישוש מעל אזור המסרק,תחושה שמורה.
כ10 ימים אחר השבר עשיתי צילום חוזר. הרופא בקש בשאלתו לדעת:האם שבר?
להלן התשובה:
סיבת ההפניה:"בקורת אחר שבר".
ממצאים:"מצב אחרי שבר בעצם המסרק החמישית,מלבד זאת מבנה גרמי תקין".
מבקש לדעת: מה משמעות התשובה?
מה סיכויי החלמה משבר שכזה במצב הנדון ומה המשך בדרך כלל?
האם סיכויי האיחוי טובים במקרה של שבר שכזה?
תודה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בכף הרגל
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010הרופא רצה לדעת האם יש שינוי בעמדה
לפי התשובה אין שינוי .שבר מסוג זה מתחבר בד"כ בצורה טוב וחוזרים לחיים רגילים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר על תשובתך, חג שמח.
שי21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעינות חמים לגבורד כהן18/03/2010
שלום רב,
שאלתי כדלהלן: גבר בן 70 נפגע בגב בתאונה לפני שלושים שנה. מה עדיף לגביו - מעיונות חמים פעם בחודש במשך שנה או שבוע מרוכז של מעינות חמים שאמורים להשפיע ולהיטיב עמו אחר כך במשך כל השנה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעינות חמים
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010במידה ואתה מרגיש הטבה הרי הגיוני יותר טיפול כל חודש . אין טיפול של פעם בשנה שיעזור לכל השנה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פלטפוסהדר18/03/2010
שלום ד"ר אני בן 15.5 ומאז שנולדתי יש לי פלטפוס שגורם לי לכאבים. וגם הכף רגל שלי עקומה,וזה מתאפיין בכך שהכף רגל שלי קורסת פנימה ואני לא דורך על כל הרגל אלא רק על החלק הצדדי של הכף רגל.
הבעייה הזאת נמצאת בשתי כפות רגליי.
רציתי לדעת אם מדרסים יעזרו ואם לא אז מה הפיתרון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלטפוס
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010כמו בכל בעיה ניתן לטפל שמרנית או ניתוחית. שמרנית ודאי שמידרסים יעזרו ולפי התיאור אתה זקוק למידרסים לגבי טיפולים אחרים רצוי לגשת לבדיקה של מומחה קרסול וכף רגל להחליט האם יש מוקם להתערבות נוספת אתה מוזמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשריר ביד ימין למעלה ליד הכתףדני18/03/2010
שלום
עקב תלונות על כאבים ביד ימין למעלה ליד הכתף
במשך כמה שבועות או חודשים
שבעיקר אני מרגיש בזמן תנועות מסויימות כמו להרים את היד אן לקחת דבר רחוק ממני
(אולי זה נובע משימוש ממושך בעכבר במשך שנים)
נתנה לי רופאת משפחה טיפול של למרוח מישחת וולטרן על המקום
וגם לקחת כדור וולטרן
האם הטיפול מתאים והאם יש תופעות לוואי לכדור וולטרן שלוקחים
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כתף
ד''ר זאב פלדברין21/03/2010הטיפול יכול לעזור והוא מתאים . לכל כדור יש תופעות לואי לולטרן יש תופעות . ניתן לראות את התופעות בעלון המצורף ואו באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)