מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כף הידshlomit or27/03/2010
שלום לפני כמה שנים אובחנה ביד ימיני תסמונת התעלה הקרפלית והייתי כבר בחדר הנתוח ברגע האחרון החלטתי לא לבצע נתוח בגלל שאמרו לי שזה חוזר אכן כרגע יש ליכאבים ואיני יכולה לקפל את ידי.התיעצתי עם רופא אורטופד לכף היד שיעץ לי לא לנתח בגלל סוכרת וגילי[70] מה דעתכם?? שלומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לטיפול בתעלה הקרפלית
דני סימן טוב27/03/2010שלום שלומית
המלצתי במצב הקיים במקביל לטיפול קונבנציונלי ניתן להקל על בעיית הכאב בכף היד
ע"י הנחת קומפרסים קרים 3 פעמים ביום כ -20 דקות בכל פעם את הקומפרסים מומלץ להניח
על אמות היד משני הצדדים כולל מקום הכאב בכף היד . ובנוסף יש לקבל הדרכה נכונה לתרגול
הכולל מתיחות של אמות הידיים לביצוע יום יומי
בהצלחה והרבה בריאות וחג שמח
דני סימן טוב מעסה רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעלה כפית
ד''ר יונה יניב28/03/2010לא נראה לי שעיסויים ו/או קומפרסים יעזרו. לא חובה לנתח כי המצב לא מסכן את חייך. אבל זכרי שהלחץ רק מתגבר והתפקוד יירד וכך גם איכות החיים. ניתוח מאוחר - ייתכן ורק יעצור את התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה כאבי גבליה26/03/2010
שלום רב
יש לי שאלה , אני בת 25 ולפני כשבוע חוויתי התקף חזק מאוד של כאבי גב , ברמה שלא יכלתי ללכת, לשבת ,לעמוד כי הכאבים היו בלתי נסבלים. הזמנתי רופא הביתה וקיבלתי זריקת וולטרן שלא עזרה , למחרת שוב הזמנתי ושוב זריקה שלא עזרה בכלל, בהתחלה לקחתי אטופן ואסיוול ואז העבירו אותי לארקוקסיה . ההתקף עבר לאחר שבוע ימים שבהם רוב הזמן שכבתי.
היה לי התקף דומה לפני כשנה אך פחות דרמטי מזה.
השאלה שלי היא כזאת: הלכתי לאורתופד כעבור 10 ימים , הוא בדק אותי ואמר לי שאין צורך בהמשך בדיקות , כלומר לא רנטגן לא סיטי כלום. האם להתעקש בכל זאת לעשות משהו או שזה באמת יכול להיות סתם כאב גב, ? כי לפי מה שקראתי זה די נשמע כמו פריצת דיסק.
אני פשוט ממש מפחדת שזה יחזור וחושבת שאולי זה יהיה נכון לעשות איזשהו טיפול מניעתי שעליו לא קיבלתי שום הדרכה או התייחסות מהאורתופד.
בקיצור , זה נראה לכם הגיוני שהוא שלח אותי הבייתה ללא שום מסקנה?
תודה רבה וחג שמח!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לליה כאבי גב
דני סימן טוב27/03/2010אני ממליץ לך לבקש מהאורתופד בכל זאת בדיקת סי טי כדי להבחן בצורה נכונה את מקור הכאב
לאחר מכן קיימים מגוון טיפולים לטיפול להקלה בכאב הכוללים תרגול יומי לתחזוקת הגוף ולחיזוק שרירי הגב בהדרכה של איש מקצוע המתמחה בנושא
בהצלחה והרבה בריאות וחג שמח
דני סימן טוב מעסה רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שחשובה לימיכל26/03/2010
אני כבר יותר משנתיים נמצאת בדיכאון, במשך כל הזמן הזה לא הייתי פעילה בספורט לא הליכה לא כלום. פשוט ישבתי כל הזמן על הספה בלי לעשות משהו. עכשיו אני רואה ששתי הירכיים שלי ממש התקצרו.
השאלה שלי האם ניתן להחזיר את היירכים שלי לאורכם המקורי או שלא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת התייחסות לשאלתי
מיכל29/03/2010שלום,
מבקשת התייחסות לשאלתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תשובה לשאלתי
מיכל01/04/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מתייחסים לשאלתי
מיכל01/04/2010אני יודעת שכבר שאלתי שאלה דומה אבל הפעם ניסוח השאלה הוא קצת אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
שולמית02/04/2010גם לי קוראים מיכל ולא מתייחסים אלי לא אוהבים מיכליות כנראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירכיים
ד''ר יונה יניב03/04/2010נדמה לי שכבר ענינו על שאלה דומה - אורך הירכיים לא משתנה, במהלך הגדילה - אצל בנות בערך גיל 14-16 שנים הרגליים כמ כל הגוף - גדלות. בבגרות אין שינויים באורך!!!!
ואם את בדכאון - זה לא הפורום המתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מיפויהדר25/03/2010
קיבלת תוצאות מיפוי עצמות שעברתי, ומאוד חשוב לי לדעת מהי המשפעות של התוצאות.. יש לי תור לאורתופד רק בעוד שבועיים ואני מאוד סקרן ככה שאשמח אם תוכלו לעזור לי..
"הממצאים במקסילה מתאימים לדלקת מקומית"----> הבנתי שמדובר באיזור השכמות.. ואכן אחרי כל הרמה של משקל או סתם עמידה ממושכת מתחילה לי צריכה באיזורר הגב העליון שמתפשטת לצוואר ולכל הגב... מה ההשלכות של דלקת כזו?, שאלה נוספת בהקשר לדלקת.. חסר קרוב אמר לי שגם אצל אמא שלו גילו דלקת בגב מה שהתברר לבסוף כסרטן.. האם מדובר באמת?? זה מאוד מלחיץ...
"שאר הממצאים מתאימים לתגובת מאמץ בחומרה קלה"---> הבנתי שמדובר בשברי מאמץ... יש לי מספר נקודות בגב התחתון באיזור עמוד השדרה שפחות לא יכולות לסבול מגע.. איך מטפלים במקרה כזה??
דבר נוסף אשר התגלה במהלך הבדיקה.. "רטנציה של החומר באגני הכליות"---> מה הקשר כליות עכשיו?
אשמח לתשובה מהירה ככל שניתן... אני חייל וכל דבר בצבא זז מאוד לאט אז בשביל להרגיע את עצמי ולדעת מה בדיוק הולך איתי [כבר 4 חודשים של חוסר ודאות!!] אשמח אם תוכלו לעזור לי
בתודה מראש.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה....
הדר28/03/2010בבקשה...... עזרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
הדר04/04/2010מדוע מתעלמים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותגלי25/03/2010
האם מותר בפריצת דיסק לשלב בין זריקת וולטרן לשריר וכדור אטופן דרך הפה בזמן האקוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב
ד''ר יונה יניב28/03/2010לא! אבל מותר להוסיף אופטלגין, אלגוליזין, פרוקסול, רוקסט פלוס, וליום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב תרופות
גלי28/03/2010מדוע אסור לשלב את האטופן בכדור והוולטרן דרך השריר יחד מה זה עושה וכמה וולטרן מותר לקחת ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות
ד''ר יונה יניב01/04/2010זריקת וולטרן - אחת ליום! לכן אסור להוסיף גם אתופן. השילוב יכול להיות טוקסי לכליות ולקיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסקשולמית25/03/2010
האם יתכן שפריצת דיסק c 6 c 7 ם לחץ תגרום לי כאבים באזור החזה השד הצלעות ובית שחי כמו לחץ נימלולים שרפה ודיגדוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה פסחתם עלי
שולמית31/03/2010למה לא עונים לי זה לא צודק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי
שולמית01/04/2010למה דילגתם עלי למה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוהבים את המיכליות
שולמית02/04/2010למה אתם פוסחים על המיכליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 דברים
נגה04/04/2010א. בתור סטודנטית לפיזיותרפיה שמכירה את הנושא- כן, יכול להיות שפריצת דיסק תגרום לתופעות הנ"ל באזורים שציינת. השאלה היא מה את עושה עם זה. אני הייתי קובעת תור לאורטופד ונותנת לו להחליט.
ב. . אני לא מעירה לך ממקום של התנשאות, אז נסי באמת לקבל את העצה הזו כמתנה ממישהי זרה ולא להיפגע, אבל הסיבה היחידה שבחרתי לענות לך היא כדי להסב את תשומת ליבך להתנסחות שלך מול אלו שאת מצפה שיענו לך- לא מכובדת בכלל. לא נשמע שאת מעריכה את זה שאנשי מקצוע מקדישים מזמנם לתת לך ייעוץ חינם. אני שמתי לב לזה, כנראה שגם הם, עכשיו תורך.
חג שמח ובריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתייגות קטנה
נגה04/04/2010בדקתי עוד פעם את התשובה שלי לגבי סעיף א- אז תרשי לי להישמע פחות החלטית מכפי שכתבתי בהתחלה (פשוט תוסיפי "נראה לי" בחלק כלשהו של המשפט).
אבל בעניין החלק השני אני סגורה על עצמי לגמרי :)
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתייגות קטנה
נגה04/04/2010בדקתי עוד פעם את התשובה שלי לגבי סעיף א- אז תרשי לי להישמע פחות החלטית מכפי שכתבתי בהתחלה (פשוט תוסיפי "נראה לי" בחלק כלשהו של המשפט).
אבל בעניין החלק השני אני סגורה על עצמי לגמרי :)
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגה יקירה
שולמית06/04/2010תודה רבה נגה אבל אני מאוד סובלת ומחכה לתשובה ופוסחים עלי למה אני במצב נוראי של כאבים ואף אחד לא פותר לי את הבעיה אם תוכלי להמליץ לי על אורופד מומחה ביותר לעמוד שידרה צואר אודה לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 דברים
נגה04/04/2010א. בתור סטודנטית לפיזיותרפיה שמכירה את הנושא- כן, יכול להיות שפריצת דיסק תגרום לתופעות הנ"ל באזורים שציינת. השאלה היא מה את עושה עם זה. אני הייתי קובעת תור לאורטופד ונותנת לו להחליט.
ב. . אני לא מעירה לך ממקום של התנשאות, אז נסי באמת לקבל את העצה הזו כמתנה ממישהי זרה ולא להיפגע, אבל הסיבה היחידה שבחרתי לענות לך היא כדי להסב את תשומת ליבך להתנסחות שלך מול אלו שאת מצפה שיענו לך- לא מכובדת בכלל. לא נשמע שאת מעריכה את זה שאנשי מקצוע מקדישים מזמנם לתת לך ייעוץ חינם. אני שמתי לב לזה, כנראה שגם הם, עכשיו תורך.
חג שמח ובריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק
שולמית06/04/2010האם יכול להיות שמפריצת דיסק C 6 C 7 אני מרגישה כאב בצלעות כלחץ ובשד לחץ נימלולים זרמים שריפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצם הזנבשלומי25/03/2010
בן 25
רציתי לשאול ככה יש לי כאבים בעצם הזנב כאבים ספציפיים בעצם הזנב השאלה שלי מה זה עכול להיות ומה הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעצם הזנב
דני סימן טוב28/03/2010שלום שלומי לא ציינתה האם הכאב קיים בגלל מכה או נפילה שקיבלתה או זה כאב שקיים
תמיד .ובכן אני ממליץ לך לפנות לאורתופד לבדיקה מסודרת ולאחר איבחון הבעיה ניתןלקבל הדרכה
לתחזוקת הגוף להקלה בכאב
בברכה ובהצלחה דני סימן טוב מעסה רפואי 0505384329* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמם הזנב
שלומי28/03/2010לא לא קיבלתי שום מכה זה משהוא חדש,ראוי לציין שאני די הרבה בסביבת מחשב בישיבה ממושך האים זה קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בעצם הזנב
דני סימן טוב28/03/2010אני שוב ממליץ לך להבדק בצורה מסודרת ולאחר מכן ניתן לבצע טיפול מבוקר ע"י תרגילים לתחזוקת הגוף . לפי הסביבה המקצועית שלך סביר להניח שכאבי גב תחתון או גב עליון בהחלט דבר
שקורה בגלל ישיבה מרובה ללא פעילות נקודתית כגון תרגילים כפי שציינתי .
הרבה בריאות וחג שמח
דני סימן טוב מעסה רפואי פציעות ספורט ובעיות אורתופדיה
ממרפאת ספורט ר"ג 0505384329* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מהדוקטורים.
שלומי28/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגודל סרבניתבתיה דורי24/03/2010
לד"ר יניב (אגודל לאחר ניתוח שלך ב28.10 לשיחזור רצועה) היום שוב לאחר טיפולים מתמשכים 4-5 פעמים בשבוע בריפוי בעיסוק הציעה אסנת להעמיד אותי שוב בפני פורום הרופאים עוד לפני התור שלי אליך ב9 למאי. לדבריה כל מה שניתן היה לעשות נעשה האצבע נענית לאחר עבודה קשה של המרפאה לקצת יותר טווחים אבל לאחר זמן שוב חוזרת לסורה,למרות עבודה אין סופית גם בבית. ניתן גם סד לפתיחה ללילה אבל לאחר הקימה האצבע מאוד נוקשה ולוקח המון זמן להניעה.לכן החליטו לשים את הסד המותח רק לפירקי זמן קצרים. מה דעתך לגבי הסד? ולגבי פורם הרופאים? תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגודל
ד''ר יונה יניב25/03/2010המקום הזה לא נראה לי כתחליף לביקורים. אני בלאו- הכי לא זוכרת כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון -b-cure laser מינוןאולברט אכטן24/03/2010
התחלתי לטפל בכאבי הגב התחתון שהיו לי במכשיר הבי קיור לייזר , ולתדהמתי לא רק שזה הקל על כאבי באופן משמעותי אלא הקטין באופן משמעותי פצע סכרתי שקיים אצלי באותו האזור. האם להמשיך במינון הטיפול של פעמיים ביום או להגדילו על מנת לטפל גם בפצע הסכרתי (הוא עדיין לא נסגר לחלוטין)
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר B-CURE מדוע אין תגובה לשאלה?
אידה פאוורס23/10/2010מדובר במכשיר שעולה הרבה, מופץ במודעות ענק בעתונים ובשאר פרסומים, ובכל מקום שאורטופדים נשאלים עליו ישירות - שקט ודממה.
מה הבעייה עם המכשיר, מדוע לא רואים תגובות רציניות של רופאים בפורומים?
אם זה טוב, אז תשבחו,
ואם זה רע, אז תקטלו,
אבל השתיקה שלכם הרופאים נראית לא טוב...
האם יתכן שאתם באמת לא מכירים את המכשיר, אז כל הפרסומים הם הטעייה?
אשמח לקבל תגובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהB-CURE מדוע אין תגובה לשאלה? - תגובה
ד''ר חגי אמיר05/11/2010אידה שלום,
טיפול בליזר רך, ידוע ומקובל כטיפול טוב בדלקות שיטחיות ובנגעי עור זה שנים רבות.
מכשיר ה- B-cure הוא אחד ממספר מכשירי הליזר שפותחו לאחרונה.
היתרון במכשיר זה הוא פשטות השימוש בו , החדירה, והפיזור של הליזר על פני כל השטח המוקרן.
אנו בתהליך בחינת המכשיר בעזרה לסגירת פצעים, כולל פצעים סוכרתיים.
לדלקות גידים שרירים המכשיר עוזר במיקרים רבים, אולם לעיתים, כמו בכל מכשיר או תכשיר עוזר פחות.
אם זה עזר זה מצויין.
אין צורך להעלות את מינון השימוש במכשיר, ניתן להמשיך במינון המומלץ.
בהצלחה
דר אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ובעיות בשריריםלומב23/03/2010
האם ידוע לכם על מקום בו מתמחים בבעיות הנ"ל אצל נגני כלי נגינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לנגנים
ד''ר יונה יניב24/03/2010כעיקרון - ייתכן שיש בעיה בצורת הנגינה. לכן אני ממליצה על בדיקה שנקראת - "בדיקת סביבת עבודה" אצל מרפאות בעיסוק האמונות על כך. הן גן יודעות לתקן ולהקל לפי אופי הכאבים. (לא כולן יודעות את הנושא אבל בבי"ח שיבא אני יודעת שכן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפרק כף הידאנונימי23/03/2010
שלום , אני חייל כבר שנתיים וחצי ועובד במשרד .
כבר שנתיים שיש לי כאבים בפרק כף היד ( בגב כף היד) .
כל פעם זה בא והולך כשאני משתמש בסד או בכדורים אבל זה תמיד חוזר ובשיא שלו, כמו עכשיו, כואב לי כאבי תופת אפילו כשאני מסובב מפתח או סתם מפעיל קצת לחץ על היד .
הייתי אצל אורתופד פעמייים , עשיתי US, לא מצאו שום דבר .. אני כבר באמת חסר רעיונות . אני עובד הרבה עם מחשב אבל זה מתחיל לכאוב ממש דווקא כשאני מנסה להתאמן ( שכיבות שמיכה או הרמת משקולות) .
היה לי פעם אולקוס אז גם את הכדורים אני לא יכול לקחת ..
האם יש לך רעיון נוסף ? תודה רבה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יונה יניב24/03/2010יש לי רעיון - במקום לכת שוב לאורתופד - להבדק ע"י כיר' של יד ולהביא את כל הבדיקות שבידך. ייתכן שתצטרך לעבור בדיקות נוספות וכמובן בדיקה פיזיקלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות על שורש כף הידאלדד22/03/2010
ידוע לי שעמידת ידיים ועוד תרגילים שעושים על הידיים גורמים לדלקת בגיד של שורש כף היד.
בעקבות כך, רציתי לשאול:
1) מה קורה שנהיית דלקת? מה קורה לגיד?
2)האם יש דרך למנוע את זה ועדיין לעשות תרגילים? כמו חיזוק השרירים של היד, ומתיחות לגיד של שורש כף היד?
3) האם השריר של שורש כף היד מחזיק את היד בעמידת ידיים, או שזה רק השריר האחורי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמידת ידיים
ד''ר יונה יניב24/03/2010בעמידת ידיים לא כולם מפתחים דלקת של גידים. בעומס על היד הוא ארכי בעיקרו והבעיה בעצם מתיחה של הגידים המכופפים ועומס ניכר על העצמות הקטנות של שרש כף היד. לא ניתן למנוע זאת ויש אנשים שלא בנויים לכך כי - או שיש להם גמישות יתר של המפרקים או שטווח התנועה של שרש כף היד מוגבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאורטופדחסוי22/03/2010
לפני שבועיים קיבלתי מכה באגודל וסבלתי מכאבים, ניגשתי לאחר חמש ימים לאורטופד והוא שלח אותי לצילום רנטגן ואחרי שהאורטופד ראה את הצילום רנטגן הוא אמר לי שזה יעבור לבד +לקחת אקמול במקרה שזה כואב.
עברו שבועיים ואני מרגישה שהאגודל מוגבלת בתנועה ,תקועה.
תוך כמה זמן האצבע אמורה לחזור לעצמה?
האם אני צריכה להיבדק שוב אצל אורטופד?
האם אני צריכה לקחת משהו כדי שהאצבע תחלים יותר מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגודל
ד''ר יונה יניב24/03/2010אם האצבע, לאחר שבועיים עדיין מוגבלת בתנועה יש לגשת לבדיקת כירורג של יד ורצוי בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותהגר21/03/2010
1. האם אטופן / אדקס הינם נוגדי דלקתממשפ' הוולטרן?
2. לביתי יש תת פריקה במפרק הזרת. הרופא אמר שיש סיכוי לחלות בדלקת שגרונית בבגרותה. האם ניתן לעשות משהו בנידון, כמו ניתוח לדוג'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות
ד''ר יונה יניב22/03/20101. אתופן איננו דומה לאדקס ואלו אינם כמו וולטרן. אכן כולם נוגדי דלקת אבל לכל אחד תופעות לואי אחרות, אם כי בחלקן דומות. מנגנון הפעולה של שלשתם דומה אם כי יש שוני.
2. תת פריקה במפרק כלשהו איננו!!! סמן לדלקת שרגונית בעתיד. אולי הכוונה לשחיקה של הסחוס? מחלה מיוונית של סחוס איננה דלקת שגרונית.
אינני יודעת מה בדיוק הבעיה במפרק ולכן אינני יכולה להמליץ על טיפול. עלייך לפנות לכיר' של יד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על אקלסטהמאירה21/03/2010
האם אקלסטה מתאימה לכל הסובלים מאוסטיאופורוזיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקלסטה
ד''ר יונה יניב22/03/2010בדכ"ל כן, כולל אלו שאינם יכולים ליטול פוסלן בגלל בעיות מע' עיכול אבל עלייך לשאול בפרוט את רופא המשפחה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)