מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברי דחיסה בכתףדורית31/05/2009
בנ יהחייל נפגע בכתף ובבדיקת MRI נמצא חשש לשבר ע"ש בנקרט וכן שבר ע"ש הילסאקס לז'ן
כמו כן קרע בלברום
מה המלצות במצב כזה??
כעת עושה פיזיותרפיה כל יום, ונאמר לו ע"י הפיזיוטרפיסט כי אין מנוס מניתוח הפיזותרפיה לא עוזרת
אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתף
ד''ר יונה יניב01/06/2009הממצאים שציינת מתאימים למצב לאחר פריקת כתף. עליך להבדק ע"י אורתופד, רצוי שמתמחה בכתפיים וכנראה שיהיה עליך לעבור ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נקרא הכבל שאיתו מנסריםאורי30/05/2009
עצמות גפה בדרך כלל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבל לניסור עצם
ד''ר חגי אמיר31/05/2009הכינוי הוא מסור ג'יגלי.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בקרסולליאת30/05/2009
שלום,
לפני שבעה שבועות שברתי את הרגל(קרסול).
מאז הרגל מגובסת ובמעקב.
בביקורת בשבוע שעבר ביצעתי צילום רנטגן, הרופא טוען כי אין התקדמות ועלי להשאר בגבס לפחות עוד חודש ימים ללא יכולת דריכה.
אודה לאבחון על בסיס התצלומים המצורפים ולכל מידע נוסף כגון מעבר לגבס הליכה וכו'.
בברכה,
ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפוי שבר בקרסול
ד''ר חגי אמיר31/05/2009ישנן שיטות רבות לריפוי וטיפול בשיקום לאחר שבר בקרסול.
כל עוד את ממשיכה מעקב אצל האורטופד שלך, תידבקי בהוראותיו.
אם תרצי לעבור לאורטופד אחר תידבקי בהוראות האורטופד הבא.
לא ממליץ לשנות מטפלים במהלך טיפול.
יש מקום לשאול את האורטופד אם לא כדאי לשנות את עמדת הקרסול כדי למנוע סיבוכים בהמשך הדרך.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצמות בולטות בכתפייםroran29/05/2009
אני בן 19 ויש לי עצמות בולטות בכתפיים. עד גיל 17 וחצי הייתי אוכל מעט והיו פעמים שמעט מידי ומאז ביום אחד עלה התאבון והתחלתי לזלול עליתי ממשקל 55 קילו ל-65 קילו והתבריינתי מאוד. כל החברים שלי שהם בערך בגובה 1.79 כמוני שוקלים 75-82 קילו.
למה העצמות בולטות? יכול להיות שבעוד כמה שנים זה ישתנה והכמויות הגדולות של אוכל שאני אוכל ישפיעו יותר עם הגיל ואני יעלה במשקל והכתפיים יתמלאו(ואני ישקול כמו החברים שלי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
roran29/05/2009זה לא כואב ואין עם זה שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצמות בולטות
ד''ר יונה יניב01/06/2009הכל שאלה של מבנה - הסתכל על הוריך ותדע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאומץ
roran01/06/2009אני לא מכיר את ההורים הביולוגים שלי.
אני מכיר אנשים רזים יותר ממני בני 19 ומעלה שאין להם עצמות בולטות בכתפיים.
בקיצור אתה עושה רושם שאתה לא יודע לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר יונה יניב02/06/20091. כדאי ורצוי להיות יותר מנומס
2. אני בכלל אישה. נכון, אורתופדית אבל מה נעשה...
3.תשובה שזהו המבנה שלך היא תשובה, אבל אתה אולי רצית תשובה אחרת, או בכלל רצית לשאול משהו אחר כמו אם אפשר לשנות את זה. אז לא, והאמירה להסתכל על ההורים היא להראותך שהשד איננו נורא כל-כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד גיל 15 הכתפיים היו רגילות
roran04/06/2009כשאת אומרת שזה המבנה גוף שלי את מתכוונת לגוף שלי אחרי ההתבגרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבנה
ד''ר יונה יניב07/06/2009כן, הגוף מקבל את צורתו הסופית במהלך ההתבגרות. אם כי גם זה לא ממש סופי ויש השתנות קלה נוספת במהלך כל החיים וכמובן בתלות בפעילות גופנית ובניית שרירים שמכסים בסופו של דבר על רוב ה"בליטות" חוץ מזה - כתפיים רחבות אצל בנים נחשב מבנה טוב בעיני הבנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי עצמותשמעון28/05/2009
במיפוי עצם שעשיתי יצא תשובה שבה היה כתוב באבחנה מבדלת שבר ריפוי או שבר מאמץ דרגה
2-3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי
שמעון31/05/2009
במיפוי עצם שעשיתי יצא תשובה שבה היה כתוב באבחנה מבדלת שבר ריפוי או שבר מאמץ דרגה
2-3
מה זאת אומרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר וקיפולרון27/05/2009
שלום הבן שלי בן 16 החליק מהמדרגות מכה כואבת על המרפק האבחנה המדוייקת הייתה שבר מסוג TRANSLE כלומר רק שבר בנקודה אחת בעצם הרדיוס בקטע שמתחבר למרפק.
השאלה שלי היא כזאת מבחינת כיפוף וישור הוא מצליח יפה מאוד ליישר את ביד עם זאת השבר עוד לא התאחה לגמרי וזו הסיבה שהוא מיישר אז זה לא עד הסוף.
אבל ברגע שזה לקפל לכיין הכתף הוא מתכופף קצת אבל לא זז האם זה מפני שיש קלאוס האם הורדה בכוח שלו יכולה להיות טובה?
והאם יש סיבה שהשבר לא יתאחה טוב כתוצאה מתירגול של ישור וכיפוף מאסיבי של המרפק.
ותוך כמה זמן בתכלס זה מתיישר 3 שבועות חודש?
ומה התליכים קודם כל הוא מעביר איזה חומר שנקרא קלאוס ואז הוא מצפה אותו ואז הוא מתחזק?
והאם כתוצאה משבר כזאת ייקח ליד זמן לברים דברים כבדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
ד''ר יונה יניב01/06/2009כעיקרון 3 שבועות אצל נער זהו זמן סביר לאיחוי של השבר והוא זקוק לפיזיותרפיה כדי להגיע לטווחים. לא ציינת בן כמה השבר והמילה שרשמת לגבי שמו איננה מוכרת לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דורבן העקבציפי27/05/2009
יש לי דורבן העקב ודלקת . התחלתי טיפול בגלי הלם. האם מאמץ פיזי (טיול רגלי) יכול לעכב את הריפוי או אף להחמיר את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "דורבן"
ד''ר יחזקאל טיטיון08/06/2009במידה ואת מבצעת תרגילי מתיחה לפני ואחרי כל מאמץ והולכת עם נעליים נוחות עם מדרסים מתאימים אז זה בסדר. אם לא, לא.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר יונה יניבנטע26/05/2009
ד"ר יונה יניב שלום! אני בת 32 לפני כשלוש וחצי שנים נפגעתי בתאונת דרכים (30.11.05) , באיחור רב ע"י ארטוסקופיה שביצעו לפני שנתיים (15.3.07 ) גילו שיש לי קרע חלקי של ה-SLIL וחוסר יציבות דינמי, פתיחה של S-L לפי סיטי 6.5 מ"מ, ווטסון חיובי וכן התחלת שינוניים ניווניים(התחלת OA R SJ). מבחינת טווחים יש לי טווחים טובים אבל יש כאב תמידי ואני הולכת עם סד שאם אני מנסה להוריד אותו הכאבים מחמירים . אני מתלבטת בנושא היות וזאת היד הדומננטית שלי, האם לעבור ניתוח קיבוע LIMITED S-L FUSION אשמח לשמוע חוות דעת בנושא ?(הפחד העיקרי שלי הוא שהניתוח יפגע בטווחי התנועה) או לעבור ניתוח של נוירקטומיה שרק יפחית את הכאב אבל לא יפתור את הבעיה? לפי מיטב הבנתי באיזשהו שלב אגיע לקיבוע. עד כמה ניתוחי נורוקטומיה מוצלחים? אשמח אם תחווי את דעתך בנושא תודה, נטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרש כף יד
ד''ר יונה יניב01/06/2009שלום נטע
ניתוחי קבוע מורידים את טווחי התנועה של שרש כף היד, לפי הקבוע. ההגבלה יכולה להיות גם, בקבוע מלא - מלאה. אבל זה מוריד את הכאב. הסד שאת משתמשת בו מדמה קבוע אבל הוא חיצוני וקיבוע ניתוחי הוא פנימי. הבעיה ממנה את סובלת איננה ניתנה לתיקון.
נוירקטומיה יכולה להועיל כמובן רק לכאב אבל אין חשש מאחר וניתוח קיבוע נעשה גם הוא כדי להוריד את הכאב. יוצא שבכל מקרה אם הנוירקטומיה מכשלת עדיין עומדת בפנייך אופצית הקבוע ואם תגיעי לקבוע מאוחר מספיק (בגיל כרונולוגי) אזי אולי ניתן יהיה להחליף למפרק מלאכותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטע01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלטפוסדוד24/05/2009
שלום שמי דוד אני בן 14 ממרכז הארץ גובהי 1.80 גילו אצלי פלטפוס לא מזמן ויש לי כאבי רגליים נוראים זה עלול לעצור את הגדילה שלי?
תודה דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה
ד''ר יחזקאל טיטיון25/05/2009לא פלטפוס לא מעכב גדילה.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה גרמי קטן בעצםטלוש24/05/2009
לאחר כאבים של מספר חודשים באזור מפרק הירך של רגל שמאל + כאבים בבטן שמאלית תחתונה בסמוך בוצע צילום רנטגן. הממצאים: ללא ממצא פתולוגי.. + מוקד גרמי קטן בסמוך לגג האצטבולו משמאל. מה פירוש? מה הסיבות האפשריות לכז ממצא והאם סביר קשר בין הממצא לכאבים שתיארתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא גרמי
ד''ר יונה יניב25/05/2009תלוי. אם הממצא בעצם - אין קשר לכאבים, או מחוץ לעצם - וגם אז ברוב המקרים אין קשר אלא אם זהו מוקד הסתיידות בבורסה או בגיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בני בן 17 קיבל מכה במרפקרון24/05/2009
שלום בני בן ה17 נפל מהסקייטבורד לפני שבוע ובלם את הנפילה עם המרפק ,אין לו כאבים רק ביומיים הראשונים היו כאבים,ובהתחלה הוא לא יכל בכלל לעשות תנועה במה שקשור להזיז את הזרועות , עכשיו הוא כבר יכול יותר לשחרר,השאלה שלי איך אפשר לזרז את תהליך הריפוי,הוא עומד לקבל טיפולי פיזותרפיה אבל בכל זאת אני ארשום את ההבחנה שהאורתופד רשם שבוע אחרי השבר לצורך מערב:
נחבל במרפק ימין,אובחן שבר בצוואר הרדיוס מטופל ללא גבס עם מתלה.
גפיים רגישות ונפיחות ניכרת באספקט לאטרלי של מרפק ימין , טווח 90-25,ללא חסר נאורוסקולארי באצבעות.
האורתופד אמר שזה עניין של 3 שבועות עד שהשבר יתאחה האם לפי הנתונים הנ"ל שבר מתאחה מעצמו תוך תקופה של חודש מיום הנפילה?
האם תזונה\פעילות גופנית קשורים להחלמה של השבר.
והאם בכללי יש טיפול תרופתי\אלטרנטיבי או כל דבר אחר שמזרז איחוי שברים.
תודה ריבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר במרפק
ד''ר יונה יניב25/05/2009אין דרך לקצר את תהליך החלמת השבר, לא תזונה ולא אלטרנטיבית (שסתם יגזלו זמן והוא ממילא יעבור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתתוח הלוגס ולגוס האצבעות נרגל פטישית24/05/2009
לאחר ניתוח הלגוס ולגוס האצבעות ניראות כמו עמודים
הרופא אמר שהיה צריך לקצר את האצבע הפטישית כי המיפרק היה דפוק
ולכן האצבעות עבות ואי אפשר לכןפף טת המיפרק היום אני כבר לא יודעת מה היה עדיף
מבחינה אסטטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח
ד''ר יחזקאל טיטיון24/05/2009אז מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא האם אכן זה מה שקורה
רגל פטישית25/05/2009השאלה היא האם זה מה שקורה בדרך כלל או שהניתוח לא היה הכי מוצלח האם אפשר להפוך את האצבעות לדקות יותר כך שכף הרגל תיראה נורמלית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת גבסגוגל24/05/2009
שלום רב.
שמו לי גבס מגף לחודש וחצי בעקבות שבר בשוקית, התאריך המיועד להורדה יוצא יום שישי בו אין קבלת תורים האם ניתן להקדים ליום רביעי ולהוריד את הגבס יומיים קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבס
ד''ר יחזקאל טיטיון24/05/2009בד"כ כן.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפיזיוליזיסרונ י24/05/2009
שלום,
ילדתי לפני 6 שבועות
סבלתי מאוד מאוד מסימפיזיוליזיס בהריון
אני עדיין מרגישה היום רגישות באיזור, קושי ללכת מהר או בצעדים גדולים כמו שאני רגילה, קושי לעלות מדרגות או לעשות תנועות הקשורות בתנועת התנגדות עם השרירים המקרבים בירך הפנימית וכו'...
אין לי קרעים, הלידה היתה טובה, חזרתי מאוד מהר לפעילות רגילה
נאמר לי שזה עובר אחרי הלידה וחשבתי לתומי שמיד אחרי הלידה זה נעלם...
אשמח לדעת על פי ניסיונכם האם זה עדיין סביר שאני סובלת מכאב ורגישות באזור 6 שבועות אחרי הלידה...
ואם כן, אז כמה זמן זה אמור להימשך,והאם זה עובר ללא טיפול?
רב תודות,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפיזיוליס
ד''ר זאב פלדברין25/05/2009תופעה זו מוכרת וקשורה לתהליך הלידה כאב כעבור כ 6 שבועות הגיוני ולא חריג זה יכול לקחת 3 חודשים ולעתים אפילו קצת יותר. . כמה זמן יקח לך לחזור למשקל שלפני הלידה? האם זה מיד עובר . לא הגיוני שהשינוים שקרו לפני ובמהלך הלידה יחלפו מיד צריך סבלנות ולעבוד על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אלוס ולגוס בבוהן כף הרגליב23/05/2009
יש לי סטיה מורגשת של בוהן שמאל, ומפרק בולט. הפגם קוסמטי בעיקרו וגם קצת מפריע בקניית נעליים. המקום כואב לעיתים רחוקות (אז אני חשה דקירות כמו מחט, אבל זה עובר). חברה שעברה ניתוח זה, אמרה שההחלמה קשה ואצטרך עזרה במשך חודש וחצי והכאבים איומים. אני גרה לבד. בב"ש התפרסמה מודעה על ניתוח חדשני ללא פתיחה רצינית וההחלמה מהירה, (מכון וולפסון). מה דעתכם? האם קו"ח מממנת את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
ד''ר יחזקאל טיטיון24/05/2009לא מוכרת לי פריצת הדרך המתוארת.
בדקי היטב שלא מוכרים לך לוקשים...
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)