פורום אורתופדיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדרסים ונעליים.

שלום ותודה מראש!

יש לי פללטפוס ואני משתמש במדרסים פשוטים במרשם רופא..
    אני רץ ועושה הרבה ספורט. קניתי נעליים של סאקוני המתאימות לריצת שטח (omni 5) אשר מתאימות לאנשים עם פלטפוס ולכן תומכות ברגל, המדרס של הנעל הוא מן הסתם פשוט כמו של כל חברות הריצה..השאלה היא: האם להשתמש גם במדרסים וגם בנעליים או שתהיה תמיכה רבה מדי? האם כשאלך לחנות למדרסים הם יוכלו להתאים את המדרסים לכף רגלי וגם לנעליים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדרסים ונעליים.

הוספת תגובה

• מדרסים

ד''ר יחזקאל טיטיון
    24/05/2009

במידה ואין לך כאבים גם בלי המדרסים אז אין צורך במדרסים. בכל מקרה במידה ואתה מחליט לפנות להתאמת מדרסים יש לפנות למכון טוב שיתאים לך מדרסים שיתאימו גם לנעליים.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת כרונית בגיד הטרייספס במרפק
    בחור
    22/05/2009

ערב טוב,

אני בן 23 ומתאמן מזה כשלוש שנים בחדר כושר באימוני כח.

לאורך תקופה זו, אני חווה אחת לארבעה חודשים לערך דלקת במרפק בגיד של הטרייספס (יד אחורית). מדגיש כי המרפק שלי נפתח יותר מ-180 מעלות, ולכן טווח התנועה שלי גדול יותר, ולעיתים עומס מעבר לטווח התנועה גורר את הדלקת.
    משחקי באולינג/טניס גורמים לדלקת להופיע מיד!

בתקופה זו אני ממעיט בעצימות האימונים ומפסיק לעבוד על השריר הספיציפי.
    בנוסף, אני מורח וולטרן.

הייתי כבר אצל שלושה אורתופדים לאורך התקופה. כולם מתייחסים לבעייה זו (ואני לא מאשים אותם, אני יושב בחדר בחוץ ורואה את המקרים הנוראים שנכנסים אליהם) כאילו זה שום דבר ואומרים שאפסיק להתאמן חצי שנה.
    בקשתי המלצה לחבק (תחבושת אלסטית) למרפק שתוכל להגביל לי את התנועה.

שמעתי שיש כל מיני טיפולים - זריקות קורטיזון, טיפול בגלי הלם וכדורים כאלה ואחרים.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לבקש מאורתופד פרטי שייקח אותי ברצינות.
    אולי כדאי ללכת לרופא המתחמה בפציעות ספורט?

את התשובה של להפסיק להתאמן גם אני יודע להסיק בעצמי.

תודה רבה!

הוספת תגובה

• טריספס

ד''ר יונה יניב
    25/05/2009

אני יודעת שהמלצה להפסיק להתאמן היא בעיתית. לדעתי, דרך העבודה שלך באימון היא בעיתית ואם אכן יש לך יישור יתר (כמובן שעם גמישות יתר גם כן), אזי יש צורך בתומך.
    אמנם לא בדקתי אותך אבל נוצר בי הרושם שתפיק תועלת מבדיקה של מרפאה בעיסוק ואורתופד המתמחה בספורט ובידיים כדי לתקן את דרך הפעילות ולברר אי יציבות של המרפק. בנוסף אני חושבת שאתה זקוק לתומך למרפק, ייתכן שבהתחלה תומך אלסטי לגמרי ואם לא יועיל - תומך עם צירים עם הגבלת תנועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי שרירים/מפרקי חדים בכתף וברכיים
    מיכאל
    22/05/2009

שלום רב,

אני בחור צעיר יחסית, בשנות העשרים המאוחרות, אך סובל מזה חודשים רבים לסירוגין מכאבים בכתף ובשתי ברכיים. אני בריא באופן כללי, והכאבים האלו מפריעים לי מאוד ביום יום.

הכאבים בברכיים הם מעל למפרק, על גבול השריר עצמו, ומופיעים כשאני קם מתנוחה של כריעה. בכתף ימין הוא מופיע כאשר אני מרים את היד קדימה או הצידה, ומרגיש כאילו נתקע שם סכין...

ביקרתי אצל האורטופד מס' פעמים, והוא הפנה אותי לצילומי רנטגן ומיפוי עצמות, אך לא נמצא דבר (במיפוי העצמות הייתה הערה על נזק ניווני מינימלי באחת הברכיים). הוא סיכם את החקירה בכך שאמר ש"אין לך שום דבר רציני - לא גידול, לא נזק למיניסקוס" ושלח אותי לדרכי עם המלצה לפיזיותרפיה, ואלגוליזין פורטה לשיכוך הכאבים.

האם אין לרפואה המודרנית מה לעשות עוד בנידון? מה קורה לגוף שלי? קשה לי להאמין שאין כל סיבה למה שקרה ושפשוט נגזר עליי לחיות עם הכאבים, או משככי הכאבים...

אודה לכם מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא.

הוספת תגובה

• כאבי פרקים

ד''ר זאב פלדברין
    25/05/2009

קודם כל כאשר באדם צעיר יש כאבים ביותר מפרק אחד רצוי לבדוק שלא מדובר ברגיות כללית כלומר להתיעץ עם רופא המשפחה או האורטופד האם יש מקום ליעוץ ראומטולוגי- מומחה למחלות פרקים . לאור התשובה של האורטופד שלך מליץ לך להחליף אורטופד במידה ואתה לא מרוצה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריצת דיסק
    לאה
    22/05/2009

שלום ד"ר
    לאימי בת ה- 70 יש פריצת דיסק ומזה כמה חודשים הזרועות כואבות לה מאוד.
    היות והפסיותרפיה לא עוזרת, האורטופד אמרה לאימי שניתן לעשות לה זריקת קורטיזול אולם ציין שיש בעיה לעשות זריקה זו כשיש סכרת.
    אימי נוטלת כדורי גלוקופג' עבור סכרת שיש לה ובדיקות הסוכר בדם מראות סוכר מאוזן הודות לכדור גלוקופג' ודרך אגב, לאחרונה הסוכר עלה ונכון להיום הסוכר לא מאוזן (עומד על ערך 240 כאשר ערך הנורמה הוא 110).

ד"ר , האם תוכל בבקשה להסביר לי מה הסיכון שיש בזריקת קורטיזול לחולים סוכרתיים?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• קורטיזון בסוכרת

ד''ר זאב פלדברין
    25/05/2009

הקורטיזון עלול לגרום לחוסר איזון בערכי הסוכר . אין איסור אך צריכים להיות זהירים יותר ולחזור ולאזן את הסוכרת בשיתוף רופא המשפחה . כמו כן קימת סכנה גדולה יותר לזיהום בחולי סוכרת . לעתים אין ברירה והזריקה מאוד רצויה ועוזרת עם כל הקושי והזהירות שיש לנקוט בחולי סוכרת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח בדיקה
    חיה
    22/05/2009

חמותי בת 70 סובלת מכאבים בקרסול מספר שנים, לאחרונה חלה החמרה והיא עשתה בדיקת us בקרסול שמאל שתוצאותיה: נפיחות משמעותית בגיד TPלכל האורך עם שינויים היפואקטגניים במרקם ונפיחות סינוביאלית. קרעים לונגטודינליים בעיקר ברטרומליולרי. יתר הגידים הפלקסוריים שמורים.
    האם אפשר לקבל הסבר ב"שפת העם?" : -)
    האם יש טעם לנסות מדרסים? למי לפנות בנוגע לכך? או שרק ניתוח יפתור את הבעיה? הבנו שהניתוח אמור להיות די קשה, מה בדיוק עושים בו? האם יש בו סיכון ?

לקביעת תור
    סגירה
    פענוח בדיקה

הוספת תגובה

• אי ספיקה של הגיד הא\טיביאלי האחורי

ד''ר יחזקאל טיטיון
    22/05/2009

האם אפשר לקבל הסבר ב"שפת העם?" - בשפת העם, יש גיד שאחרי ה\בין היתר עם תמיכה לקשת האורכיחת הפנימית בכף הרגל והוא נקרה הגיד הטיביאלי האחורי. המצב המתואר נראה כאיספיקה בדרגה שניה של הגיד הנ"ל. כלום פגיעה שגורמת לכאב ולהתעקבמות כף הרגל תחת עומס.
    האם יש טעם לנסות מדרסים? - יש טעם לנסות מדרסים והתאמת נעליים.
    למי לפנות בנוגע לכך? תלוי באזור המגורים. מכונים שיודעים לייצר מדרסים "ביאומכנים" מתאימים לבעיה.
    שרק ניתוח יפתור את הבעיה? - המדרס לא פותר את הבעיה אך לעיתים קרובות טיפול שמרני מקל על הכאבים והמצב במידה שכבר לא צריך טיפול אחר.
    הבנו שהניתוח אמור להיות די קשה, מה בדיוק עושים בו? - תלוי במצב קלינית והדמייתית אך בד"כ משחזרים את הגיד הפגוע ומחזקים אותו עם גיד אחר שלוקחים מכף הרגל כמו כן מתקנים את הזוית של עצם העקב ע"י חיתוך העצם והזזתה פנימה.
    האם יש בו סיכון ? - בכל ניתוח יש סיכון.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אצלי האבחון דומה...

משה
    15/02/2011

האם ייתכן כי זה נגרם בגלל ארגז כבד שנפל על הרגל כ- 3 שנים לפני האבחון- אז לא נגרם לי שבר אבל כל "הבעיות" ברגל הופיעו אחר כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשיתוק מרגישים שבר
    בהא
    22/05/2009

שלום רב
    יש לי שיתוק עצב כף רגל, האם אני יכול להרגיש בשבר בכף הרגל ?
    האם יש קשר בין עצב כף רגל לעצב העצמות
    יש לציין שאני לא יכול להזיז כף רגל בשל השיתוק

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בשיתוק מרגישים שבר

הוספת תגובה

• שיתוק

ד''ר יחזקאל טיטיון
    22/05/2009

תלוי מה משותק בדיוק ובאיזה גובה. במידה ויש עצבים תחושתיים לא משותקים אז מרגישים.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריקות חוזרות ברך ימין
    אסיה
    21/05/2009

שלום אני קארין ואני בת 14 יש לי פריקות חוזרות בברך ימין .
    עשיתי בדיקת MRI , בתוצאות בסיכום רשום ש:
    1. patella alta
    2.סובלוקסציה וטילט לטרלי של הפיקה עם ברך בתנוחה ישרה בלבד
    3. שארית non ossifying fibroma באספקט הפוסטרולטרלי של הפמור הדיסטלי
    4. לא נראו קונטוזיות אינטראמדולריות בפיקה או בקונדיל הפמורלי הלטרלי

אודה לך אם תוכל להסביר לי מה תוצאות אלו אומרות במילים פשוטות
    (כתבתי את הדואר אלקטרוני של אמא שלי בגלל שאני לא זוכרת את שלי ).

תודה רבה ,
    קארין

לקביעת תור
    סגירה
    פריקות חוזרות ברך ימין

הוספת תגובה

• פריקות בברך

ד''ר זאב פלדברין
    25/05/2009

קרוב לודאי יש לך פריקותשל הפיק ולא של הברך דבר שקור הרב פעמים למבנה המפרק.
    PATTELA ALTA - הכוונה שהפיקהיושבת גבוה מהרגיל בהשוואהלממצוע . מודדים את המרחק של הפיקה מעצם השוק וקובעים האם היא גבוה או נמוכה.
    NON OSSIFING FIBROMA - הנו גידול של רקמת חיבור שמופיע בעצם ממצא לא מסוכן שהוא ממצא מקרי בדרך כלל ולא קושר לבעיה שלך .
    אין קונטוזיות - כלומר אין סימני בצקת בעצם
    לגבי הפריקות להמשיך טיפול אצל אורטופד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה בעצם הזנב ועמוד השדרה
    רז
    20/05/2009

שלום
    אני בן 23, רוכב אופני הרים.
    לפני כשלושה חודשים ספגתי מכה ישירה בעצם הזנב כשנפלתי מגובה מטר וקצת.
    ביצעתי צילום עמוד שדרה ובית החזה ונאמר שהכל תקין.
    הצרה היא שגם אחרי שלושה חודשים אני מתקשה לבצע פעילות ממושכת (שכיבה, ישיבה, עמידה) ופעילות מאומצת הכוללת משקל.
    -מרכז הכאבים מתרכז בשליש האמצעי של הגב וחלק מהגב התחתון.
    -בנשימות עמוקות נוצר גם כאב עמום מעט ימינה ושמאלה מעמוד השדרה.
    -תנועות חדות ולא מתוכננות יוצרות כאב חד (מרגיש כמו דריכה של השרירים על עמוד השדרה)
    -כאבים נוספים מורגשים בעקבים ברגליים (הרגשה שהייתי מייחס לכמה ימים של עמידה רצופה)

הופניתי לאורטופד והוא הגה שעלי לעבור מיפוי עצמות מחשש לשבר דחיסה (השערה).

1. האם יש סיכון בחומר המשמש לבדיקת מיפוי עצמות?
    2. במידה ונמצא שבר מסוג זה- מהו הפתרון הנהוג?
    3. במידה ולא נמצא כלום, מהו זמן ההחלמה הממוצע לחבלה מסוג זה?
    4. במידה ולא נמצא כלום, אילו עוד פתרונות ניתן לאמץ כדי להאיץ את ההחלמה?
    4. האם טיפולי מסאז' ועיסויים באים בחשבון במקרה כזה כדי להפחית את הכאבים?

תודה רבה
    רז.

הוספת תגובה

• חבלה לאזור ע"ש

ד''ר זאב פלדברין
    21/05/2009

החומר המוזרק הנוחומר שיש בו איזוטופ רדיואקטייכמות הקרינה היא מזערית והחומר מופרש בשתן . ישנה סכנה רק במקרה של אלגריה והיא מועטה ביותר . הבידהקהיא שכיחה מאוד ובטוחה .
    לגבי זמן ההחלמה בהתאם לאבחנה בכל מקרה קרוב לודאי גם אם יש שברשלאנראה בצילום הטיפול יהיה שימרני . על ידי פייזוטרפיה בסדר של כחודשים . עיסוי ומסג עשויים לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רז
    21/05/2009

- האם יש אבחון נפוץ נוסף למקור הכאבים במרכז הגב חוץ משבר דחיסה?
    (כפי שציינתי צילומי הרנטגן תקינים)
    - האם שבר מסוג זה נוטה להתאחות מעצמו? או שזה נזק ללא פתרון ממשי?
    - האם חזרה לרכיבה על אופניים (עברו 3 חודשים) תפגע בסיכוי לסיום הכאבים?

תודה רבה על המענה הזריז,
    רז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמות צד אחד של הפנים
    חנן
    20/05/2009

שלום .
    עברתי תאונת דרכים בה פגע בי משאית מאחורנית .
    מאז אני סובל הרדמות בצד שמאל של הפנים .כאשר אני מפנה את הראש שמאלה במיוחד בתנועה מהירה לדוגמא בזמן הנהיגה ההרדמות נעלמת כשאני מחזיר את הראש חזרה לאחר מספר דקות .
    ב: CT שעשיתי נמצא כי:
    C2-C3 בלט דיסק אחורי עם לחץ על קידמת השק .
    C4-C5 בלט דיסק אחורי שמאלי מלווה בבליטות גרמיות עם לחץ על השק הדורלי .
    C5-C6 בלט דיסק אחורי מעט שמאלי מלווה בבליטה גרמית עם לחץ על השק הדורלי
    האם לדעתך יש קשר לממצאים ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הרדמות צד אחד של הפנים

הוספת תגובה

• תחושהבפנים

ד''ר זאב פלדברין
    21/05/2009

אין קשר בין הפרעות התחושה בפנים והממצאים בבדיקת ה CT . הפנים מעוצבבות על ידי עצבים שמקורם במוח ולא בעמוד השדרה הצווארי . נא לפנות לנוירולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה בברך
    תומר
    20/05/2009

שלום רב , אני בן 28 , משחק כדורסל כחובבן שנים רבות

לפני כחודש נפגעתי בברך כתוצאה מחבלה סיבובית במשחק כדורסל

בבדיקת MRI נמצא כי קיים קרע מלא של הרצועה הצולבת הקדמית , וקרע חלקי בגיד הפיקה . לאחר בדיקה של מחלקת רפואת הספורט בבי"ח השרון פ"ת ( ד"ר טיין וד"ר קידרון ) נקבע לי תור לניתוח לשיחזור ה-ACL לעוד כ-3 שבועות .

לפני הניתוח רציתי לדעת האם יש טיפול אחר ( אני רוצה לחזור לשחק ) ?

האם תוכלו להמליץ על מומחה נוסף בתחום לחוו"ד נוספת לפני ניתוח ?

מהן זמן ההחלמה הצפוי ? ( והאם אוכל לשחק כדורסל בעתיד ) ?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה בברך

הוספת תגובה

• קרע ברצועה

ד''ר זאב פלדברין
    21/05/2009

לאור התיאור קרוב לודאי שהטיפול שהומלץ לך זה הטיפול הרצוי לשחזר את הרצועה .
    במידה ואתה רוצה חוות דעת נוספת תוכל לפנות לדר' אדר אליהו מנהל יחדית ספורט בבית חולים וולפסון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר שמורל ודיסק וסטיגיאלי
    דור
    19/05/2009

איבחנו אצלי קשר שמורל ודיסק וסטיגיאלי
    רציתי לדעת מה זה בכלל קשר שמורל ומה זה דיסק וסטיגיאלי?
    האם זה חמור?
    אני בן 21..האם זה משפיע להמשך החיים?

הוספת תגובה

• קשר שמורל

ד''ר זאב פלדברין
    21/05/2009

קשר שמורל זו בעצם פריצה של הגידס לתוך גוף החוליה . מאחר וחלק זה לא לוחץ על עצבים אין הפרעה תיפקודית. גבי דיסק וסיטיגיאלי כנראה ארע שיבוש בשם אין מונח כזה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיפוי
    בת
    19/05/2009

עשיתי בדיקת מיפוי עצמות והתוצאה היא כך : בבקשה אם אפשר עזרה בהסבר קצר והאם יש משהו שצריך טיפול (יש לי בדיקת רופא אורטופיד בעוד שבועיים ) .
    סיכום ומסקנות : מיפוי עצמות - שלד מרכזי , גפיים תחתונות, מיפוי תלת שלבי מכון לכפותהרגליים . חומר TC-MDP. מאגרי דם מוגברים באספקט פנימי של כף רגל שמאל . קליטה מוגברת דיפוזית בכף רגל שמאל עם מוקדים ב TMT-1 ובאיזור טארסלי פנימי .
    סיכום : התמונה יכולה להתאים לתהליך דלקתי/זיהומי ברקמות רכות של כף רגל שמאל כנראה עם מעורבות גרמית באיזור טארסלי באספקט פנימי . לא ניתן לשלול אוסטיומיליתיס באיזור TMT-1 או ARTHRITIS SEPTIC .
    הבדיקה נעשתה בגלל : לפני כשלושה חודשים דרכתי על זכוכית -כף הרגל התנפחה , הזדהמה חוץ מהאודם והחום המקומי באיזור . ולכן אושפזתי בבה"ח לטיפול אינטוביוטיקי דרך הוריד(6 שבועות ) + אינטוביוטיקה בפומי . וגם כן טיפול כירורגי - עברתי ניתוח בכף הרגל שהוא הרחבת החתך פרוקסימלית ודסיטלית , הטרייה ושטיפותמ מרובות והשאירו הפצע פתוח . עכשיו הפצע נסגר אבל יש לי כאבים , נפיחות וחום מקומי ...
    עשיתי בדיקות דם וצילומי רנטגן שלא הראו דלקת או זיהום ברגל ... איזה בדיקות עלי לעבור והאם יש טיפול לכך ?!
    תודה ויום טוב ,

לקביעת תור
    סגירה
    מיפוי

הוספת תגובה

• זיהום

ד''ר יחזקאל טיטיון
    21/05/2009

שלום.

עניתי לך וגם דנה ענתה לך בפורום אחר.
    יש לך זיהום.
    פני לטיפול.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בצד הגוף ובמקביל גם בירך
    שירן
    19/05/2009

שלום,
    אני בת 29, בשנה האחרונה אני סובלת מכאבים בגב התחתון, בצד הגוף ובו זמנית גם בירך החיצונית (קרוב יותר למותן) כאשר כואב המותן כואב הירך ולהיפך.

עברתי אולטרסאונד כליות אך שום דבר לא חריג. עברתי צילומי רנטגן בירך ובגב אך הכל תקין. עשיתי CT בגב והכל תקין. אף רופא לא יכול לומר לי מה מקור הבעיה.

האם יש לך עצה בשבילי?

תודה רבה,
    שירן

הוספת תגובה

• כאבים בגב וירך

ד''ר חגי אמיר
    19/05/2009

שלום שירן,
    הכאבים שאת מתארת יכולים להתאים לכאבים ממקור גבי או ממקור של מפרק הירך, שללת כבר את המקור הכלייתי.
    לדעתי יש מקום לבדיקת אורטופד מדוקדקת כדי לברר את מקור הכאב ואז לכוון את בדיקת הדימות למקד את הבעיה.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בברך
    אריקו
    19/05/2009

שלום לכם,

אני בן 47, בריא בד"כ, 1.75, 90 ק"ג.

עוסק בספורט 4-5 פעמים בשבוע הליכה + ריצה + תרגילי כח.

לאחרונה בזמן הליכה אני חש כאבים בברך ימין , ובזמן ריצה הכאב מתגבר.

לא היתה חבלה בברך , לא מכה, לא שינוי כיוון פתאומי.

מה עושים כדי שהכאב יחלוף ?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך

הוספת תגובה

• כאבים בברך במאמץ.

ד''ר חגי אמיר
    19/05/2009

קודם כל תוריד את העומס למשך שבוע לעומס קל יותר שלא מחמיר את הכאב.
    יש לבדוק את הברך על ידי אורטופד שיתרשם אם יש בעיה הדורשת התערבות או לא.
    ולפעול בהתאם.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בברך

ד''ר זאב פלדברין
    21/05/2009

בשלב ראשון מורידים עומס לוקחים אדויל מספר ימים אם מותר ואם אין שיפור לגשת לבידקה של אורטופד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מתפקדת למעלה מחודש ימים
    קרן
    18/05/2009

שלום רב,

בעקבות לחץ וכאבים בעורף חזקים, תחושה של כובד ראש ושאני לא מסוגלת להחזיק את הראש, הופניתי למיון ואושפזתי בבי"ח במחלקה נוירולוגית מחשש למאסטניה גראוויס. שוחררתי לאחר שהבדיקות יצאו תקינות.דם, סיטי צוואר וראש.
    כרע אני סובלת מלחץ רציני בצוואר, נפיחות בבלוטת המגן(עשיתי מיפוי והתוצאה זפק דיפוזי )
    יש לי תשישות רצינית ועייפות לאורך היום. אני מרגישה ממש רע וכל הבדיקות תקינות והרופאת משפחה לא יודעת לאן להפנות אותי היא טוענת אולי זה וירוס, העניין הוא שזה נמשך למעלה מחודש ימים.
    יש לציין כי לפני חודשיים סבלתי מכאבי בטן חזקים למשך שבועיים שחלפו לבד ובבדיקה של גסטרוסקופיה נמצא דלקת קלה בקיבה
    הייתי מעוניינת לדעת מה יכול לגרום לתופעות אלו
    -לחץ בעורף ובצוואר הקידמי לכיוון הראש קושי להחזיק את הראש וכאבים בצידי הצוואר
    -בלוטות לימפה ומגן מוגדלות עם כאבים בצידי הצוואר
    -תשישות וסחרחורות לאורך כל היום.אני מרגישה כאילו אני מסוממת.
    אשמח לחוות דעת
    תודה!

הוספת תגובה

• תשישות

ד''ר זאב פלדברין
    18/05/2009

לצערי הסימפטומים שאת מתארת אינם קשורים לתחום האורטופדיה יתכן ויש לך זיהום של INFECTION MONO NUCLEOSIS הקשור למחלת היאפים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה