מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בחוליותדנית12/06/2009
שלום.נאמר לי שיש לי דלקת בחוליות L4 ,L5 מהו הטיפול המומלץ?אני סובלת מכאבי גב חזקים והולכת כפוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדלקת
ד''ר זאב פלדברין18/06/2009דלקת היא תגובה כללית הבאה לביטוי בכאבים סוג הדלקת מכתיבה את סוג הטיפול . במידה וזו דלקת של גירוי הרי נותנים כדורים נוגדי דקלת דוגמת ולטרן ופיזיוטרפיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה דלקת של גירוי?
דנית05/07/2009לא זכור לי איזה סוג דלקת הרופא אמר שיש לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב
דנית08/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ברכייםירון09/06/2009
שלום,
אני בן 36.
יש לי כאבי ברכיים חזקים.
זה קורה בעיקר בבוקר כשאני קם אך גם במשך היום.
בבדיקות (דם, אולטראסאונד) לא נמצא כלום.
לפי הרופא הוא לא רואה בעיה ואין מה לעשות.
האם יש בדיקות נוספות ?
האם יכול להיות כאב שאין לא מקור שניתן לאבחן ?
מה ניתן לעשות ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברכיים
ד''ר חגי אמיר19/06/2009תישקול לפנות לבדיקת ראומטולוג
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלטי דיסקליאור09/06/2009
שלום רב,
מזה כשנה וחצי אני סובל מהרדמות פנים בצד שמאל של הפנים. בהתחלה פניתי לנרולוג שחשב שמדובר בלחץ ועצבים נתן לי כדורים להרגעה מכיוון שזה לא עזר והתעקשתי הפנה אותי לct ו mri ראש שיצאו תקינים. הבעיה המשיכה ולא ייחסתי כלל חשיבות לכאבי הצוואר שהיו מגיעים לעיתים קרובות. עד שיום אחד פניתי לאורתופד ששלח אותי לצילומי צוואר רגילים. מכיוון שבצילומים הוא ראה ממצאים של בלטי דיסק הוא הפנה אותי ל-ct. בממצאי ה- ct הובחן בלטי דיסק בחוליות c2-c3, c4-c5, c6-c7 . בעקבות כך נשלחתי לmri ושם הממצאים הראו את אותו הדבר ברמה ברורה יותר. שאלתי האם הרדמות הפני קשורה לחוליות c2-c3? מה הטיפול המומלץ? האם שווה לנסות כירופרקט? עד כה עשיתי דיקור שעוזר לי לתקופה קצרה ביותר לפעמיים בהתקפות כאב אני שם סד על הצוואר שמקל לי על הכאב וההרדמות כי זה מוריד לי מהלחץ של הראש על הצוואר. אודה על תשובתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות בפנים
ד''ר חגי אמיר17/06/2009שלום ליאור,
על פניו לא נראה שקיים קשר ישיר בין הממצאים שמצאו לך בצואר לבין הרדמות הפנים.
מקור התחושה בפנים מגיע מעצב פנים שמקורו בבסיס הגולגולת ולא שייך לעמוד השידרה.
יתכן וקיים קשר עקיף במידה ויש כאבים בצואר שגורמים לכיווץ שרירים שיכולים אולי להשפיע על עצב שיוצא דרכם, או אולי הפרעה מרכזית שמושפעת מהכאב או מאי הנוחות, זו תאוריה מוזרה ולא בדוקה.
לדעתי אתה יכול לנסות לפנות לכירופרקטור ולראות אם הוא/היא יכול/ה לעזור.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרותם09/06/2009
היי
יש לי בעיה שקיימת אצלי כבר מאז שהתחלתי ללכת: אני הולכת בכפות רגליים פתוחות (מעין V כזה בכפות הרגליים). האם זה נורמאלי ומה אפשר לעשות כדי לשפר את ההליכה ולעבור להליכה רגילה? חשוב לציין שאני עוסקת המון בספורט ואני רוקדת 3 פעמים בשבוע (פעמיים קלאסי ופעם אחת היפ-הופ), שעתיים בכל פעם. מאוד קשה לי ללכת רגיל, כמו שכולם הולכים וזה דורש הרבה מאמץ. לאמי ולסבי (מצד אמי) יש את אותה בעיה ואמי ניסתה ללכת רגיל וההליכה שלה באמת השתפרה, אבל היא אומרת שזה השפיע לה על הגב ויש לה כאבים מאוד חזקים.
מצפה לתשובתך,
רום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים פונות כלפי חוץ
ד''ר חגי אמיר17/06/2009רומי שלום,
לכל אחד יש הליכה משלו.
ההליכה היא פונקציה של מבנה העצמות, והמפרקים, וכן פעילות השרירים על השלד הגרמי.
העצם מתפתחת ונבנית על פי הכוחות המופעלים עליה על ידי השרירים וכוח הכובד.
מאד שכיח לראות הליכה כפי שאת מתארת אצל רקדניות.
הליכה זו נובעת מהמבנה של העצמות והמפרקים שלך.
ניתן לשנות בכח את ההליכה אולם הדבר אכן יכול לגרום לכאבים ולנזק.
לכן תהני מהחן שיש לך, אל תנסי לשנות זאת. אני בטוח כי היציבה שלך הרבה יותר מרשימה מאשר של אחרות שאינן רוקדות.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באזור הירךדניאלה09/06/2009
שלום,
אני סובלת בחודשים האחרונים מכאבים שבאים והולכים באזור מפרק הירך גם מקדימה וגם מאחור.. הכאבים מופיעים גם ללא תנועה וגם בהליכה.
קיבלתי בעבר זריקות סטריאודים, האם ייתכן קשר?
אלו בדיקות כדאי לבצע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באזור הירך
ד''ר חגי אמיר17/06/2009שלום מימי,
כאבים כפי שאת מתארת לאחר קבלת זריקות סטרואידים דורשות ברור.
אנא פני לאורטופד המטפל שיבצע את הבדיקות הנידרשות.
יש להתחיל עם צילום, ולהמשיך עם מיפוי עצמות או MRI.
בהצלחה,
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חוזרים בכף רגלנועם09/06/2009
שלום
בחודשיים האחרונים אני סובל מכאב בכף רגל.
קיבלתי כדורי אטופן שעזרו עד שהכאבים חזרו שוב.
מדובר בכאבים בקרסול במפרק ויש מעט נפיחות.
דבר נוסף שמתי לב שבזמן הליכה כפות הרגליים
מייצרות קנאקים...טיקים בקיצור קולות רקע
להליכה שלי. האם זה מעיד על משהו?
האם זה קשור לכאבים בקרסול?
אני מתאמן במכון והכאבים דיי מגבילים אותי.
אני בן 43, משקלי הרגיל היה 70 אבל בחודשים
האחרונים עליתי ב 5 ק"ג, האם עודף משקל כזה
הוא משמעותי לכף הרגל?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים
ד''ר יחזקאל טיטיון11/06/2009לא נראה לי שעליה של כמה ק"ג גרמה לכל הבעיות שלך.
עליך לפנות לבדיקת אורתופד באזור מגוריך.
בברכה - דר' טיטיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר כושרשני09/06/2009
עבור גיל 16 זה מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר כושר
ד''ר יונה יניב10/06/2009לגיל 16 מתאים, אבל עם הדרכה צמודה! ונכונה כדי למנוע עומס יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלטפוסתום08/06/2009
שלום,
יש לי פלטפוס אך אני לא יודע אם הוא קל,בינוני או כבד. רציתי לדעת אם במקרה אתם יודעים מה נחשב לפלטפוס קשה ומה לקל עפ' ההגדרות הצבאיות. חשוב לי לשרת ביחידה קרבית-התנדבותית שמחייבת פרופיל 97 או פרופיל 97 עם סעיף של פלטפוס. אשמח לקבל תשובה אם אתם יודעים או מקום שאני יכול לפנות אליו שיתן לי תשובה. שכחתי לציין כי אני לא סובל מבעיות גב או כאבים כלשהם ואני עוסק בפעילות ספורטיבית כמו ריצה למרחקים ארוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלטפוס
ד''ר יחזקאל טיטיון11/06/2009פלטפוס שמוריד פרופיל הוא כזה שהוא קשיח או עם עיוות בציר העקב.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תום11/06/2009תודה על התגובה אבל אשמח אם תוכל להסביר איך אני יכול לבדוק זאת לבד או שאני צריך לשאול רופא אם יש לי את אחד מהשניים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברגליים בעמידהאמיר08/06/2009
שלום רב
אני בן 40 סובל מאי ספיקת ורידים ברגליים
הומלץ לא לבצע ניתוח ולהשתמש בגרביים אלסטיות
למרות השימוש אני סובל באופן קבוע מכאבים בכף הרגל
ממצב של עמידה
הליכה לא מכאיבה לי אבל בכל מצב שאני עומד במקום אני משתגע מכאבי רגליים
בכף הרגל וזה נשאר לשעות
בבוקר אני קם בלי כאבים ובסוף כל יום אני חוזר הבית עם כאבים שמאלצים אותי להרים רגליים שעות וגם זה לא כל כך עוזר
אני פונה אליכם כי רופא כלי דם הפנה אותי לאורטופד בטענה שבעיית הכאבים היא אורטופדית
אנא עיזרו לי
ברקע בריא מכל הבחינות ועושה ספורט במכון כושר 3 פעמים בשבוע והליכה שעה פעם בשבוע
תודה מראש
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יחזקאל טיטיון11/06/2009לא ניתן לאבחן את בעייתך לפי תאורך.
פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי צוואר חוזרים ונשניםרותי08/06/2009
שלום לך
אני בת 43, לפני כשנתיים עברתי תאונת דרכים..
ולצערי מאז החיים שלי השתנו...
אני סובלת כל הזמן מצוואר תפוס, זה גורם לכאבי ראש בעורף, להרגשה משונה של כאילו אין שליטה על הגוף, מאין סחרחורות משונות והרגשה לא טובה... היו לי בעיות לאחר התאונה... היה לי סדק באקרומיון, יש לי בעיות בשורש כף יד ובקיצור לא נחמד...הייתי בשיקום. המצב לא חזר לקדמותו, אך יותר טוב מאשר לאחר התאונה.
אתמול עשיתי צילום רנטגן רגיל לצוואר, ובו היה רשום"יישור הלורדוזה הרגילה" מבנה וצורת החוליות בגדר הנורמה...
מה אפשר לעשות על מנת לשנות את החיים האלו... פשוט נמאס לי, הייתי בחדר כושר כמעט חצי שנה... אבל נאלצתי לעזוב ,מפני שיש לי בעיות בברכיים, ודלקת במרפק, דלקת טניס משהו...
אני משתדלת להתעמל בבית עד כמה שאפשר... אך כלום לא עוזר לכאבים בצוואר... ניסיתי להחליף כריות, חשבתי שזו הבעיה...
אשמח לשמוע את דעתך
רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, מדוע לא עונים לשאלה? האם היא
רותי09/06/2009האם השאלה שלי לא שייכת לפורום שלכם? אם לא, אנא הפנו אותי לפורום הנכון.
תודה והמשך יום נעים
רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בצואר
ד''ר חגי אמיר17/06/2009שלום רותי,
כאבים בצואר, לאחר תאונה או לא לאחר תאונה יכולים להיות מתסכלים ביותר.
רצוי לבדוק היטב את הצואר, לבדוק היטב את סביבת העבודה והחיים, ולראות אם יש דברים הגורמים להחמרה או לאי יכולת לצאת מהמצב.במידה ולא נימצא גורם סביבתי המחמיר את המצב, יש מקום לבצע בדיקת MRI ולודא כי אין ממצא שניתן לתיקון ניתוחי.
על פי הממצאים ניתן להמשיך לטיפולים האפשריים.
יש פתרונות. צריך להכנס למסגרת בדיקה וטיפול שיקומי, והמצב אי"ה ישתפר.
בהצלחה ,
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעקבמורן08/06/2009
היי
בזמן האחרון יש לי כאבים איומים בצד של העקב ברגל שמאל.
הכאבים הם בזמן עמידה, הליכה וגם אם אני נוגעת אפילו בעדינות באיזור. בזמן מנוחה אין שום כאב.
אני בת 24 ויש לציין שאני לא מתעמלת או עושה פעילות גופנית מיוחדת.
אשמח אם תוכל לעזור לי ולהסביר ממה זה יכול לנבוע ואם יש טעם ללכת לבדוק את זה או שזה אמור לחלוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב.
ד''ר יחזקאל טיטיון08/06/2009לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התאור. יש צורך בבדיקה מסודרת.
פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת הישיבה על העקמתשני07/06/2009
אם לא יושבים נכון על הכיסא, כאשר לא מצמידים את הגב למשענת, האם עקמת יכולה להחריף?
ומה ההבדל בין עקמת לגיבנת, האם יש מינוח כזה בכלל - גיבנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי
שני09/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת, גיבנת
ד''ר חגי אמיר17/06/2009אם לא יושבים נכון על הכיסא, כאשר לא מצמידים את הגב למשענת, האם עקמת יכולה להחריף?
עקמת מעוקבת במידת מה על ידי פעילות השרירים, והכוחות הפועלים על החוליות המתפתחות.
ולכן רצוי תמיד לנסות ולשמור על יציבה נכונה הן בעמידה והליכה והן בישיבה.
לא ברור אם הדבר יכול לעכב את התפתחות העקמת אולם ברור שזה לא יזיק.
ומה ההבדל בין עקמת לגיבנת, האם יש מינוח כזה בכלל - גיבנת?
עקמת (סקוליוזיס) היא סטיה צידית של מבנה עמוד השידרה שאמורלהיות יש במבט מלפנים.
במיקרים רבים העקמת נובעת מצמיחה של החוליות בעיוות סיבובי יחסית לחוליות שמעליהן או מתחתן, העיוות הסיבובי הזה גורם לכך שלק מבית החזה או מהגב יבלוט, לבליטה זו קוראים גיבנת.
יש נו מצב נוסף בו עמוד השידרה מקבל עיוות קדימה (קיפוזיס), מעין כיפוף של עמוד השידרה. גם במיקרה זה קיימת בליטה של הגב עקב הכיפוף הקידמי, גם זו גיבנת.
מקווה שזה ברור ומובן.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברגל שמאל?אילנית 2807/06/2009
מה קורה עם התשובה שלי למה אין ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
ד''ר יחזקאל טיטיון08/06/2009בבקשה, הנה תשובה.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזר בקרסולארנון07/06/2009
בת 74 עברה ניתוח קיבוע שבר בקרסול לפני 6 חודשים. כיום יש היפרגרנולציה באזור הדיסטלי של הצלקת והידבקות של הצלקת לפלטה. האם צריך לעשות ניתוח נוסף ולהוציא את הפלטה? אחרי 6 חודשים בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאה
ד''ר יחזקאל טיטיון08/06/2009ספציפית לא ניתן ליעץ ללא בדיקה מסודרת, אבל לעיתים אכן אין ברירה וצריך להוציא קיבועים פנימיים.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליקים במרפקרון07/06/2009
שלום לכול הצוות יש לי בעיה במרפק שאני מכופף אותו נציין שהיה לי שבר לפני 3 שבועות וראש הרדיוס התנתק מהחיבור והיה לי שבר פשוט ,עשיתי פיזותרפיה שבועייים וכבר יש תוצאות לשימחתי ביישור בכיפוף ובסיבוב הבעיה היה כזאת שאני מכופף אני מקבל קליקים מאוד כואבים ממעלה מסויימת בכיפוף מהאמצע של היכולת של הכיפוף אני מצליח כמעט כמו ביד השניה לכופף הקליקים הם בעיקר באיזור השבר אבל גם ביד השניה באופן טבעי אני מרגיש ממש חלש את הקליק הזה למה יש את הקליק הזה בכלל ? וממ הנובעים הכאבים ומתי הם צריכים לעבור?
יש לציין שבכל זווית זה כואב אחרת נניח אם אני מכופף אותו שכף היד בזווית כלפי מעלה אז אני לוקח אותו אחורה אז זה הקליק הכי כואב אחר כך כאשר היד בזווית על הצד והכי פחות כואב אבל עדיין כואב זה בזווית ישרה כאשר כף הי כלפי מטה.
אשמח להסברים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר ראש רדיוס
ד''ר יונה יניב08/06/2009לא ניתן לדעת ממה נובעים הקליקים ללא בדיקה קלינית ובחינת הצילומים.
ככלל - לאחר שבר, החזרה לטווחים מלאים היא הדרגתית. לרוב, בשברים באיזר המרפק נותרת הגבלה קלה ביותר ביישור שאיננה מפריעה לתפקוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי הגבלה לא בלסובב ולא בליישר
רון08/06/2009רק בכיפוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר רדיוס
ד''ר יונה יניב09/06/2009מאחר ולא ראיתי צלום ולא בדקתי אותך אין לי מושג למה יש קליקים. לפעמים יש שבב עצם בתוך המפרק או שהשבר בזוית כזו שלא מאפשר תנועה מלאה. אם הצילום נראה שהשבר ללא תזוזה ואים שבבים במפרק אזי כנראה! בפיזיותרפיה ניתן יהיה להגיע לטווחים מלאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)