מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשירת שיער שנה אחרי הלידהאביטל28/01/2010
שלום אני בבעיה רצינית ביותר. אני שנה וחודש אחרי לידה..יש לי נשירה מטורפת שזה לא נורמלי... אמרו לי שזה צריך להיות ככה חצי שנה אחרי הלידה ואז זה אמור להפסיק אבל אצלי זה ממש לא ככה....למשהי יש אולי פיתרון??? אני ממש מודאגת... תודה לכולם ויומטוב=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
שירי חבקין01/02/2010אביטל שלום רב
ממש מספר ימים לפניך קיבלנו את אותה השאלה
בדיוק
אנא חפשי בפורום את תגובת איה לשאלה זו
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נשירה אחרי לידה
איה הוד01/02/2010שלום אביטל,
אני ילדתי לפני 9 חודשים ואחד הדברים שהדאיגו אותי מאוד היה הנשירה שמגיעה בדרך כלל 3-6 חודשים לאחר לידה. ולכן, מיד אחרי הלידה החלתי בטיפול, הכנתי לעצמי צמחי מרפא לאיזון הורמונלי (כי הנשירה היא על רקע הורמונלי) והתחלתי לקחת מספר תוספי מזון מיוחדים כולל פרוביוטיקה והפלא ופלא - לא חוויתי את הנשירה המדוברת.
במילים אחרות, אם מתחילים לטפל בזמן ניתן להגדיל את הסיכוי שזה לא יקרה או שיקרה בעוצמה נמוכה.
אני בכוונה לא מזכירה שמות תוספים מאחר וזה בקלות יכול להשתנות מאישה לאישה וחשוב להתאים אותם באופן אישי.
אם השיער עדיין נושר זה בהחלא מצריך התערבות טיפולית ואני ממליצה לך בחום על טיפול נטורופתי.
ובינתיים, תוכלי לשתות כל בוקר מיץ עשב חיטה - זה עושה פלאים ותוצאות מורגשות תוך מספר שבועות.
תוכלי גם לרשום בגוגל "נשירת שיער טיפול טבעי" ולקרוא מידע רב בנושא.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת אצל ילד בן 5נננ27/01/2010
בני בן5 הצטנן .קניתי ספריי מי ים האם יש משהו נוסף שניתן להעזר בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת
שירי חבקין27/01/2010נננ שלום רב
עניתי לך גם בפורום השני
שמומלץ לתת לו לשתות חליטה של קמומיל
לפחות פעם פעמיים ביום.
כמו כן אפשר לחזק את המערכת החיסונית
בסירופ טבעי . מתאים גם לשיעול ושפעות
סמבוכל
או טננבלוט
להשיג בחנויות הטבע והפארמים
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בזרועות ובירכייםחנה26/01/2010
כבר כחמישה ימים מלווה אותי גרוי נוראי לגירוד באזורים אלו, מראה העור רגיל. מה אפשר לעשות? יש צורך ללכת לרופא עור או לחכות שזה יחלוף לבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
שירי חבקין27/01/2010חנה שלום רב
את יכולה לנסות למרוח משחת טראומיל כעזרה ראשונה
או משחת רסקיו.
משחות אלה משמשות לעזרה ראשונה
אולם אם הסיבה לגרד היא אלרגיה תצטרכי לפנות
לטיפול עמוק יותר כגון טיפול הומאופטי או סיני.
לעיתים בעונות אלה של קור קיצוני ושינויים שהגוף שלנו
עובר מחום המזגן לקור שבחוץ סובלים רבים מגרודים כפי
שציינת.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק ציפורנייםנילי26/01/2010
שלום,
מאז ומתמיד היו לי ציפורניים בעייתיות קצת - הן מגיעות לאורך בינוני ומתחילות להתפצל. עשיתי בדיקות והכל תקין מבחינת הוויטמינים בגוף. אני אמורה להתחתן בעוד חודשיים ורציתי לחזק את הציפורניים עד אז כדי שיצמחו יפה. ניסיתי להיעזר במחשק של תפוח למשך שבועיים, אבל המצב הורע באופן משמעותי - הציפורניים החלו להיתפצל ולהשבר בקצוות עוד הרבה לפני שהצליחו לצמוח. הן ככ קצרות עכשיו ומסכנות שזה נראה כאילו אני כוססת. אבקש לדעת האם יש שיטות טבעיות לחיזוק הציפורניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק ציפורניים
סמדר אוקו26/01/2010את יכולה לקחת תוסף של שמן נר הלילה, זה אמור לחזק את השיער והציפורניים ובכלל בריא מאד לנשים. יש כמוסות בבתי הטבע.
סמדר אוקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורניים
שירי חבקין01/02/2010נילי שלום רב
אני ממליצה לחכות לתשובתה של איה
שכן מדובר בחיזוק פנימי בשינוי תזונה
וכדומה.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חיזוק ציפורניים מתפצלות ושבירות
איה הוד01/02/2010שלום נילי,
מאחר ואת מתארת בעיה שקיימת"מאז ומתמיד" לא יהיו כאן פתרונות קסם אלא עבודה קשה!
מה הכוונה קשה?
השינוי צריך לבוא מבפנים כמו ששירי כתבה לך, ולכן כל שימוש חיצוני במחזקי ציפרוניים למיניהם לא יעזרו.
זה מפתיע אותי שאת מעלה את הנושא הזה דווקא עכשיו מאחר ולפני 3 ימים הסתיימה לה סדנת ניקוי הרעלים שלי שבה כל חברי הקצובה והמשתתפים עשו אצלי ניקוי רעלים שנמשך חודש ימים ורבים מהם דיווחו על שיפור משמעותי ביותר במצב הציפורניים.
המסקנה שלי: שינוי תזונתי וצמחי מרפא עושים את כל ההבדל ולכן אני ממליצה לך לגשת ליעוץ נטורופתי מקצועי מאחר וזאת לא בעיה שהופיע אתמול.
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטןטל25/01/2010
המצב שלי הוא בערך דומה אני רזה אבל הבטן שלי נפוחה בלי שום קשר למתי שאני אוכלת
למרות שעברתי די הרבה טיפולים ובטיפול האחרון אמרו לי להמנע משתיית חלב אבל למרות שאני נמנעת. לא נראה שחל כל שינוי( התופעה נפלה עלי פתאום קודם הבטן שלי היתה די שטוחה )
(אני עושה פעילות גופנית )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נפיחות בבטן
איה הוד25/01/2010
הי טל,
עלי להבין האם הנפיחות קשורה למבנה גוף (מצב שיכול בהחלט להשתנות עם השנים)
או לבעייה במערכת עיכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בעיןסימה24/01/2010
שלום
יש לי דלקת בעין בצד הפנימי של העין. בחלק התחתון.
מה ניתן לעשות על מנת להעביר את הדלקת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה קמומיל!
הדסה24/01/2010פשוט קסם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמומיל
שירי חבקין25/01/2010תודה להדסה
אכן אין כמו קמומיל
מפחית נפיחות , מטפל בדלקות עיניים וגם בשעורה עקשנית
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.........
סימה26/01/2010תודה לכן
העניין הוא שניסיתי קמומיל
לקחתי כמה פרחים שמתי בתוך תחבושת דקיקה ועשיתי מזה שקית לעין וטבלתי את זה במים חמימים והנחתי על העין. אך לא עזר. עשיתי זאת כמה פעמים
הרופאה רשמה לי אנטיביוטיקה לעין אך עושה רושם שזה מכאיב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמומיל
שירי חבקין27/01/2010סימה היקרה הדרך שהכנת את הקומפרס אינה חזקה מספיק
עליך להכין תה חזק מאוד- שתי כפות קמומיל על כוס מים רותחים
לתת לצמח לעמוד במים הרותחים לפחות עשר דקות ואז לסנן
ולשים בעזרת צמר גפן על העיניים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולסהעדנה24/01/2010
לאיה, שלום רב, ברצוני לשאול : מהו הערך התזונתי / הרפואי של המולסה? מתי מומלץ להשתמש בזה ומתי רצוי להימנע? שאלה נוספת: האם אבקת העולש שמשתמשים בה כתחליף לקפה , אכן בריאה יותר מקפה נטול קופאין או שמא זה מיתוס? והאם מותר להשתמש באבקה זו ללא הגבלה? בברכה עדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מולסה ותחליף קפה
איה הוד25/01/2010שלום עדנה,
אתחיל דווקא מהסוף - קפה על בסיס עולש יכול להיות נפלא מאחר ואין בו קפאין. אבל אני רוצה לסייג זאת בכמה דברים (למי שחושב ששתיית תחליף קפה בריאה יותר)
1. לעיתים קרובות אין בתחליף הקפה רק עולש! שימו לב מה מכניסים שם...אולי יש שם הוספה של טעם וניל, אולי מכניסים פירות יבשים למיניהם וזה לא טוב לבטן רגישה או לסכרתיים...קראו את השורות הקטנות ותראו אם זה מתאים למצבכם הבריאותי.
2. ברוב המקרים כששותים קפה עולש לא מוותרים על חלב והמתקה....כך שזה הופך את כל העניין לפחות אטרקטיבי. ודרך אגב, ישנם לא מעט מצבים שכבר עדיף חלב רגיל על סויה!
מולסה - מכילה הרבה מינרלים כולל ברזל.
יש בה ויטמיני B, סידן, אשלג אבל גם הרבה נתרן. כשצורכים ממנה טיפה יותר מידי היא משלשלת.
היא לא מתאימה לסוכרתיים ולאנשים הרוצים לרדת במשקל.
אני אישית אוהבת להמליץ על סירופ אגבה להמתקה בגלל האינדקס הגליקמי שלו.
ערב נעים
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך...
סימה26/01/2010שלום איה
רשמת לשואלת
אגב, ישנם לא מעט מצבים שכבר עדיף חלב רגיל על סויה
מהם המצבים?
תוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה לאחר לידהע24/01/2010
בוקר טוב,
אני 3 חודשים לאחר לידה יש לי נשירה מפחידה ביותר, כול פעם לאחר מקלחת שאני מסתרקת יוצא לי כמות אדירה של שערות (אני ממש לא מגזימה).
הייתי אצל הרופא ואני לוקחת B12 , אבץ וברזל של אלטמן הנשירה לא מפסיקה ובימים האחרונים שמתי לב שבקידמת הראש החלו לי כמו מפרצים, אני כבר לא יודעת מה לעשות............
הדבר מלחיץ אותי נורא, מה אני יכולה לעשות? האם כדאי לי אולי להסתפר (שערי ארוך) וגם ככה אני כול היום עם שיער אסוף.
הודה לתשובה מהירה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
שירי חבקין25/01/2010יובל שלום רב
ראשית מזל טוב
הבעיה היא יותר מכל הורמונלית ואמורה להסתדר
בתוך חצי שנה עד שנה מהלידה.
אז גם יצמח שיער חדש ויתמלאו ה"מפרצים"
אני ממליצה בנתיים להתספר ולא ללכת
עם שיער אסוף .
לגבי תוספי תזונה נוספים כדאי לחכות לתשובתה של איה
בתחום התזונה
בהצלחה
נשירה אחרי לידה
איה הוד25/01/2010
שלום יובל,
אני ילדתי בעצמי לפני 9 חודשים.
אחד הדברים שחששתי מהם הכי הרבה זה הנשירה שמגיעה 3-5 חודשים אחרי הלידה.
לכן, התכוננתי מראש ומיד אחרי הלידה התחלתי ליטול צמחי מרפא לאיזון הורמונלי ותוספים כגון
בי-פולן , מגה אצידופילוס, עשב דגנים, חומצה פולית ו-B12 והקפדתי על תזונה נכונה ושתיית מים.
לא רק שלא היתה לי נשירה, אלא שהשיער נראה הרבה יותר טוב ממה שהיה קודם.
בזמן ההריון לא נושר לנו כמעט שיער, והרי באופן טבעי אמורות לנשור כל יום 100 שיערות לערך. לכן, אחרי לידה עם כל השינויים ההורמונליים ישנו איבוד שיער מסיבי.
אני מסכימה עם שירי שכל השיער שנשר יחזור חזרה. בהריון הבא כבר תדעי להתכונן מראש כדי להקטין את הסיכויים שזה לא יקרה.
ובינתיים, על מנת שהמצב לא יחמיר ועל מנת להביא להתחדשות שיער אני ממליצה לך לגשת לנטורופתית כדי להתאים תזונה עבורך ותוספים נכונים ויעילים.
הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות כרגע זה לשתות כל בוקר מיץ עשב חיטה או שעורה ולהיות הכי רגועה בעולם.
מקווה שעזרתי
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמפו טיפולי
הדסה25/01/2010אני ילדתי לפני 10 חודשים ועד לא מזמן גם לי היה נשירה חזקה מאוד, אחרי כל חפיפה כמויות של שיער, וכו'..כמו שאת מתארת..
המליצו לי על שמפו טיפולי בשם- "קמילוטרקט"- הוא מכיל רוזמרין וסירפד והוא באמת עזר לי...
הנשירה כבר הרבה הרבה פחות חזקה!!
בכל מקרה אל תשתמשי במרכך שיער או בקרמים לשיער למינהם, זה ממש גרוע ומחמיר את המצב...
אני גם מספרת קצוות הרבה, לחיזוק.
הלוואי ועזרתי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכולכן עזרתן מאוד.........
ע26/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולוסקום קוטנגיוזוםבן 2523/01/2010
שלום רב,
אני בן 25 וכחודשיים אני סובל ממולסקום קוטנגיוזום.
היבלות מופיעות על אזור הבטן התחתונה
רופאי העור חלוקים על דרך הטיפול, ובעיקר הסבירו לי שעדיף פשוט לחכות
מה דרך הטיפול המומלצת? שמעתי על שמן עץ התה כמועיל בעניין..
האם ניתן להשתמש בו? האם הוא יכול לגרום לתפועות לוואי חמורות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עור
שירי חבקין25/01/2010שלום רב
שמן עץ התה מטפל בפטריות בעור לכן
יכול לשפר את מראה העור ולמנוע החמרה של המצב.
באופן כללי מדובר בוירוס לכן הדרך הנכונה לטפל בבעיה
היא בחיזוק המערכת החיסונית ולקיחה קבועה של
מיצוי סמבוק שחור וויטמין C
בהצלחה
מולוסקום קוטנגיוזום
איה הוד25/01/2010
שלום לך,
אני מסכימה עם הרופאים שאומרים לא לגעת ולחכות.
ובינתיים תוכל לעשות שימוש פנימי גם בצמחים ששירי הציעה וגם בטיפול הומוטוקסיקולוגי המיועד למצבים ויראליים.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםסיון23/01/2010
איה שלום,
אני סובלת לעיתים רחוקות מטחורים אך לאחרונה זה קורה בצפיפות של כל יום
סובלת בדרך כלל מעצירות
השבוע הייתה הפסקה לא היה שירותים שבוע ושוב לאחר עצירות של שלושה ימים נכנסתי לשירותים ויצאתי עם תחושה כואבת של טחורים,דימום,ושריפות איומה ולא יכולה לשבת על הישבן.
מה אוכל לעשות על מנת לשפר את הרגשתי ובעת צורך לגשת לשירותים איך לא לסבול כ"כ?
אודה על תשובתך
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
שירי חבקין25/01/2010סיון היקרה
תוכלי למרוח משחה מרגיעה על בסיס הממליס
מאוד עוזר
כמו כן ישנן טיפות לשתיה כבר המלצתי עליהן פה
"מורידין" לטיפול פנימי של הבעיה
בברכה
טחורים
איה הוד25/01/2010
הי סיוון,
כהרגלי בנושא זה אני מצטרפת פה אחד לדבריה של שירי ומוסיפה את מכשיר ה "אנוקריו" המיועד לטיפול בטחורים ופיסורות.
תרגישי טוב
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השימוש במשחת טראומיל יעיל?רוני22/01/2010
לכבוד
שירה חבקין
האם שימוש של משחת טראומיל על הפנים יכולה לגרום לכוויה ופריחה?
יש לי כרגע רגישות ודלקת במפרק הלסת ושריר תפוס ושמתי כנראה 2 פעמים באזור הפנים מתחת לאוזן האם זה יכול לגרום לכוויה או גרד לא נעים?
במה מומלץ להשתמש נגד דלקת מפרק הלסת,כאב אוזנים,ושריר תפוס בלסת?
אודה לעזרתך
יום קסום ופורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טראומיל
איה הוד23/01/2010
שלום רוני,
טראומיל לא יכולה לגרום לכוויה או לפריחה אלא לטפל במצבים אלו באופן יעיל מאוד.
אם יש דלקת במפרק הלסת, מעבר לשימוש החיצוני במשחת טראומיל אני ממליצה גם על שימוש פנימי בטיפות טראומיל.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהנרתיקרונית כהן21/01/2010
לריח רע מהנרתיק עוזרת שטיפה שלו בעירבוב של שני שליש מיים רתוחים פושרים ושליש חומץ תפוחים. אם יש עוד רעיונות , בבקשה להוסיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עץ התה
שירי חבקין22/01/2010רונית שלום
מומלץ לבדוק ראשית שלא מדובר בדלקת/פטריה
ואז כדאי לטפל במשחה הקונבנציונלית
כמו כן אפשר למרוח שמן עץ התה, אם שורף
למהול במעט שמן זית/שקדים כל שמן בסיס בכבישה קרה
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שדזואי20/01/2010
שלום,
אני בהריון בשבוע 14. מזה כשלושה שבועות סובלת מכאב חזק בשד, לאורך כל היום, אשר מתגבר במגע או כאשר אני ישנה על הבטן. בנוסף קיימת אדמומיות קלה בשד זה. לאורך התקופה אין חום או חולשה. כירורג אחד אמר שאינו רואה כל בעיה. כירורג שני אמר שנראה שמדובר בדלקת והמליץ על אנטיביוטיקה בשם אוגמנטין.
שאלתי היא האם קיים טיפול טבעי כלשהו לדלקת בשד.
תודה,
זואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
שירי חבקין22/01/2010זואי שלום רב
ייתכן כי בשלב זה רק אנטיביוטיקה תעזור
נסי להתייעץ עם מומחה בתחום הרפואה הסינית.
לא כדאי לשחק עם דלקות וזיהומים בתקופת ההיריון
ואילו צמחי המרפא שמסייעים לטיפול בדלקות
למרבה הצער בדרך כלל אינם מומלצים לשימוש בעת היריון.
בהצלחה
דלקת שד
איה הוד22/01/2010שלום זואי,
עד לפני 4 חודשים הנקתי.
ובזמן הזה הספקתי לעבור 2 דלקות שד (אחת מהן הגיעה למצב קשה שלא היתה לי ברירה וזה הגיע לטיפול אנטיביוטי).
מניסיון אני יכולה לומר לך שמה שעזר לי בצורה פנומנלית זה 2 דברים מדהימים:
1. עיסוי שד עם משחת טראומיל שהיא משחה אנטי דלקתית טבעית הומיאופתית מעולה!
חשוב לעשות עיסוי טוב ולא להרבות בנגיעה בפטמות.
2. הכנה הומיאופתית בגלובולים שבית מרקחת הומיאופתי יכול להכין לך וממנה לוקחים 3 גלובולים מתחת ללשון כל שעתיים-שלוש.
ההכנה צריכה להכיל 3 חומרים הומיאופתיים:
פולסטילה
בריוניה
בלדונה
כל אחד מהם בדילול 30CH
כל בימ"ק הומיאופתי אמור לדעת להכין את זה! ואת צריכה לברר איתם אם זה בסדר בהריון...
שימי לב שלא מדובר בטיפול הומיאופתי רגיל אלא בטיפול ל"עזרה ראשונה"
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתכם לגבי עלי כרוב ?
יגאל ב"י22/01/2010לדעתי יכול גם לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עלי כרוב
איה הוד23/01/2010
בהחלט בהחלט בהחלט!
זה לא מיתוס אלא באמת עובד!
כחלק ממה שאני עברתי הלכתי לישון עם חזיית ספורט שהחזיקה היטב את עלי הכרוב.
ההשפעה מדהימה!
לא יכולתי להישאר עם זה יותר מידי זמן מאחר וזה מייבש חלב בהנקה ורציתי להמשיך להניק. זה נתן אפקט מצויין! מומלץ ביותר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מתמשך ..........דביר20/01/2010
שלום לכם,
בבקשה הצילו,אני סובל מכאבים מפי הטבעת בזמן ההוצאה.. ישיבה בשירותים ולאחריה.
ניסיתי נרות לא עזר,ניסיתי מים עם מלח גם לא עזר.
חיממתי אבן לא עזר.מרחתי דבש לא עזר.
מה אפשר לעשות בשביל להקל על האזור?
זה פצע ואולי גם טחורים
בתודה
אריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
שירי חבקין21/01/2010אריק שלום רב
כעזרה ראשונה כדאי למרוח מעט אלוורה
על המקום. או משחת עץ התה
לאחר מכן יש לקחת תמצית שנקראית מורידין
ובה צמחים להפחתת טחורים והקלה
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור
סמדר אוקו21/01/2010אני יכולה להמליץ על שמן אתרי מור המטפל מצוין בבעיות פי הטבעת. ערבב 5 טיפות בכפית שמן זית ומרח מספר פעמים ביום.
סמדר אוקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים
שירי חבקין22/01/2010תודה סמדר
כמו כן נזכרתי בשמן האובליפיחה , לקנות טהור מרוכז
גם עוזר עד מאוד
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם נמוךסימה20/01/2010
שלום רב,
לאחרונה יש לי הרגשת סחרור/טשטוש קלה כמו אדם ששותה מעט יין.
נאמר לי שיש לי לחץ דם נמוך. יש לי הרגשה שזה בגלל שהורדתי נס קפה/קפה/תה עם קפאין ורק שותה תה צמחים.
מה ניתן לעשות על מנת לעלות את לחץ הדם?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם נמוך
שירי חבקין21/01/2010סימה שלום רב
מומלץ לקחת תוספת של ויטמין B
וכמוסות של מגנזיום
אלה מסייעים להסדיר את תחושת הטשטוש
ולאזן מעט את לחץ הדם הנמוך.
בהצלחה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)