רציתי לשאול...

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• רציתי לשאול...
    שאלה על תרופה
    17/01/2008

מה הקשר בין ירידה במשקל לבריחת שתן?
    סבלתי מבריחת שתן בדחיפות. השתמשתי בחיתול. בזמן האחרון ירדתי במשקל. לא ירידה דרסטית, אבל כמה קילו. ופתאום, "ביום בהיר אחד", אין לי כמעט בכלל בריחת שתן ואם יש זה ממש טיפה וזה לא מפריע. אני מפחדת לחזור לתחתונים נורמאליות שמא הבעיה תחזור שוב. ואני אמות מבושה עוד פעם אם תהיה לי בריחה רצינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לשאול...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לשאול

ד''ר דוד יוחאי
    18/01/2008

שלום
    משקל עודף בהחלט יכול לגרום ללחץ על השלפוחית עם תלונות של דחיפות ובריחת שתן. חשוב מאוד לשמור על הקיים ואם תוסיפי פיזיוטרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן הרי זה יכול רק לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידות ונרתיק

אנונימית
    19/01/2008

תראי, אני אחרי 4 לידות סבלתי מצניחה של הנרתיק. עברתי ניתוח לתיקונו. אני לא יודעת בבירור אם זה נבע ישירות מזה אבל ייתכן שכן, כי כבר אחרי ההריון השני סבלתי מבריחת שתן לא רצונית. עכשיו שהכל סודר אני מרגישה מצויין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח עקב צניחת נרתיק

אולגה
    23/01/2008

היכן עברת את הניתוח? האם הוא הצליח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו