בריחת שתן?

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן?
    לי
    25/09/2011

אני חושבת שיש לי בריחת שתן
    הדבר קורה כל פעם שאני מתעטשת ולפעמים סתם
    הבעיה שזה לא נראה כמו שתן אלא יותר כמו הפרשה לבנה
    האם זה נורמאלי?ומה זה אם לא בריחת שתן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן? - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    25/09/2011

דליפת שתן בעת מאמץ דבר שכיח בקרב נשים בגיל 45 ומעלה
    הצעה ל דליפה בעת שיעול אן מאמץ מחזקת את האפשרות שזו האבחנה
    בגבול מקרה כדאי להבדק עי אורוגניקולוג
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחת שתן? - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    25/09/2011

שלום לי.
    האירוע שאת מתארת יכול להיות קשור לבריחת שתן במאמץ והדבר הזה ניתן לבדוק על ידי פנייה לאורוגניקולוג. יחד עם זאת השתן הוא בדרך כלל בעל סמיכות נוזלית יותר ולכן זה מביא את השאלה הזו שוב לבדיקה של אורוגנירולוג. לפני ההגעה אל אורוגניקולוג ניתן לעשות בדיקה אחת פשוטה על ידי הרופא המטפל. הבדיקה הזו היא על ידי נטילת כדורי סדורל למשך יממה ובדיקה של מגן תחתון למשך הבדיקה כשאת עושה את הפעילות הרגילה בה את חושבת שיש דליפת שתן. במידה ומגן תחתון מוכתם בצבע כתום הדליפה שלך היא שתן. כמובן לפני שאת עושה את המבחן הזה יש להיוועץ הרופא מכיוון שיש הרה אנשים שלא יכולים לאולם בגורל או שיש להם אלרגיה לאחד ממרכיביו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר הנני רק בת 27 ואני שמה לפעמים ת

לי
    25/09/2011

תחתונית מגן ואין שום כתם צהוב\כתום ובלי תחבושת אני רואה לבן בגלל זה נראה לי שזה לא בריחת שתן
    אז מה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר הנני רק בת 27 ואני שמה לפעמים ת - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    25/09/2011

במידה וכבר עשית את הבדיקה עם כדור סדורל ואכן תחתונית מגן איננה כתומה כדאי להבדק ע"י אורוגניקולוג על מנת לבדוק מה מקור ההפרשה - נרתיקית או ממקור אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו