הבדל בין TVTל- TOT

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• הבדל בין TVTל- TOT
    אליס
    27/09/2011

אני סובלת מבדיקת שתן במאמץ לפני ניתוח . הרופא המליץ על TOT ולא על TVT
    מה ההבדלים ביניהם? הבנתי שמניתוח TOT יש כאבים בברכיים. אם זה משהו שחולף? או נמשך לאורך זמן? אני חוששת מזה כי יש לי בעיות גב. מאידך מה הסבירות לסיכון של פגישה בשלפוחית שתן בניתוח TVT. מה מומלץ יותר לנסיונך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדל בין TVTל- TOT

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון על הבדל בין TVT ל- TOT

אליס
    27/09/2011

מבינה שיש כאבים בירכיים לא בברכים... סליחה טעיתי. האם יש כבר ממצאים שמלמדים איזה ניתוח עדיף יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון על הבדל בין TVT ל- TOT - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    27/09/2011

שני הניתוחים בעל שיעור הצלחה זהה לפי עבודות מבוקרות אשר בוצעו במספר מרכזים שונים בעיקר בארה"ב.
    שני הסרטים מוחים מתחת לשופכה, באשר להבדל האנטומי TVT פתחי היציאה בבטן תחתונה בעוד ש TOT פתחי היציאה הם באזור הפנימי של הירכיים
    מבחינת סיבוכים כמעט זהה ניתוח TOT שיעור יותר גבוה של כאבים בירכיים על פי רוב תופעה חולפת.
    על כול מקרה באשר לניתוח המומלץ עדיף להתייעץ עם הרופא המבצע ולבצע את הניתוח שהמנתח יותר מנוסה בו.
    בהצלחה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורלי ושנה טובה.

דיתה
    29/09/2011

אני לא יודעת מה רמת הדליפות שלך. עברתי לפני מס' שנים משהו כמו 7 שנים 2 נתוחי T.V.T ללא הצלחה. מה שעזר לי מאד תרגילי הרמת רצפת האגן וכדורים שאני לוקחת 1 ליום. בזמנו בצעו לי את הניתוח עם אפידורל מאז יש לי באזור רגישות. לכן אם רמת הדליפות אינה קשה צריך לשקול אם לעבור ניתוח. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכויי הצלחה טובים אז שווה לנסות..

אליס
    05/10/2011

ניסיתי תרגילים ולא עזר. הדליפה פוגעת באיכות החיים שלי. אני אוהבת לעסוק בספורט ולצחוק ועם הדליפה היו לי פאנצרים... אני עברתי את הניתוח ומקווה לטוב. יודעת שסיכויי הצלחה גבוהים אבל שיש גם מקרים של חוסר הצלחות. מחזיקה אצבעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו