שלום

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שלום
    טלי
    14/11/2011

שלום רב
    בת 43 וללא ילדים. כאשר ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונאלי לפני כחצי שנה ה LH וה-FSH מאוד עלו לי (מעל 21). במקביל הופיעו אצלי שינויים פיזיולוגים רבים כמו הזעות לילה, שינויים במחזור, ירידה דראסטית בהפרשות וגינאליות, שיוני בפעילות מעי, בכאבי אגן,לחות ודביקות בפנים ועוד. בעבר סביב ביוץ היו לי הפרשות אסטרוגניות שכמעט לא מופיעות כעת. ואולם במשך שנים, סביב ביוץ גם היתה לי פעילות מעי שלוותה בהפרשות לבנבות-צהובות. כעת במועד שאולי התרחש ביוץ (ואם התרחש, אז מן הסתם באיכות נמוכה מאוד), עם פעילות המעי שוב הופיעה הפרשה כזו. מה מקורה? האם זו הפרשה וגינאלית או הפרשה מפי הטבעת? האם זה יכול להוות אינדיקציה לביוץ??? (אוסיף כי כשהפרשה זו מופיעה היא בדרך כלל לאחר עצירות או בתוך פעילות מעי מאסיבית במיוחד שאפיינו ביוץ בשעתו). ידוע לי כי לעיתים יש הפרשות ריריות מהמעי לאחר עצירות, מה שקורה לי לעיתים סביב ביוץ. לתודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    14/11/2011

חלי שלום איני מכיר את התופעה.
    בזמןן ביוץ ממליץ לפנות לרופא נשים אין מדובר בהרפעה בתפקוד רצפת האגן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו