לחץ בפות אחרי לידה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• לחץ בפות אחרי לידה
    שיר
    12/12/2011

חודשיים לאחר לידה.
    לידה רגילה עם אפידורל וקטטר שתן שרוקנו (והוציאו אותו) במהלך הלידה ואח"כ גם אחרי הלידה כי לא הצלחתי לבד. בשתן השני לאחר הלידה כבר עשיתי לבד.
    כשבועיים לאחר הלידה הרגשתי הפרשות ורודות בהירות - וחשבתי שזה מהפות. הלכתי למוקד ושם הרופא רשם שיש דימום מהאורתרה ושלח אותי למיון. במיון נבדקתי ונאמר שאין שום דימום מהפות ומדובר בדימום מהנרתיק....
    בינתיים מאז אני סובלת במין תחושה של לחץ בפות (לא כאב), זה קורה במיוחד כשאני עומדת הרבה זמן על הרגליים, יש תחושה של לחץ, גם ביציאות אני מרגישה לחץ על האיזור. אני חושבת שזה מהפות, אבל לא בטוחה, אולי זה קשור לנרתיק.?? אחרי מקלחת , או ניגוב במגבון יש קצת הקלה. במקלחת כשאני מסבנת את האיזור מרגישה קצת צורב (בדיקת שתן לתרבית מלפני חודש וחצי תקינה) בבדיקה של 6 שבועות לאחר הלידה רופא נשים אמר שהכל תקין ובדק גם את הפות ואמר שאין כלום. ההרגשה הזאת לא חולפת. מה אני אמורה לעשות? ממה זה יכול לנבוע? ממש מציק לי כשאני עומדת זמן רב וזה לוחץ. לאיזה רופא אני אמורה לפנות? זה קשור לרצפת האגן???? אני בלחץ!!! מה עושים במצב כזה..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בפות אחרי לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בפות אחרי לידה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    12/12/2011

שינויים במבנה האנטומי שלמרצפת האגן יכולים לגרום ללחץ
    לעיתים מדובר בשינויים כתוצאה מבצקות
    יש לפנות לבדיקה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את התשובה

שיר
    12/12/2011

זה יכול להיות אנטומי? ז"א שאי אפשר לטפל?
    זה יכול להיות קשור לרצפת האגן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את התשובה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    13/12/2011

רצפת האגן כוללת את הנרתיק
    יתכנו שינויים בנרתיק לאחר לידה ותפירה ועל כן רצוי להבדק ע"י רופא נשים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו