בקע טבורי, עצירות ובריחת שתן לאחר ל

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בקע טבורי, עצירות ובריחת שתן לאחר ל
    גלית
    02/02/2008

היום , חודשיים וחצי לאחר לידת בני הרביעי במשקל 4.300 בלידה טבעית יש לי עדיין בטן של אשה בחודש שישי, אני סובלת מעצירות ומתקשה לשלוט על השתן מהרגע שבו אני מרגישה את הצורך . (הבקע הטבורי התגלה לאחר לידת בני השלישי). שאלתי היא האם ניתן לטפל בבעיותי בעזרת תרגילים, וכמה זמן נדרש להגיע לתרגול כזה (כיוון שאני חיה בחו"ל ואוכל להגיע לארץ לזמן קצוב)
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע טבורי עצירות ובריחת שתן גלית

ד''ר דוד יוחאי
    03/02/2008

שלום
    זה עדיין מעט מוקדם לטפל בבעיותיך לאחר הלידה. יש להמתין עוד קצת זמן ולראות אם יש שיפור. בכל אופן אין קשר בין דחיפות במתן השתן לבין ההרניה הטבורית. ניתן לעשות פיזיוטרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן.
    בד"כ זה דורש לאחר שמוסברים לך התרגילים , לתרגל רבע שעה 3 פעמים ביום למשך מספר חודשים . כמובן שאת לא צריכה להיות בארץ בשביל התרגול העצמי. אם לא יחול כל שיפור בעוד 3-4 חודשים יש מקום לטיפול תרופתי , כמובן לאחר בדיקת אורוגיניקולוג. לגבי העצירות ממליץ ש/תפני לגסטרואנטרולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו