דלקת בשתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• דלקת בשתן
    דניאל
    01/01/2012

שלום, כבר שנתיים שאני סובלת מדלקות חוזרות בשתן...
    בפעם האחרונה שהדלקת חזרה טופלתי באנטיביוטיקה 10 ימים והדלקת לא עברה לקחתי שוב אנטיביוטיקה ל10 ימים נוספים לאחר כמה ימים שוב הרגשתי צריבה ודחיפות בשתן.
    הלכתי לרופא מומחה שביקש ממני לעשות בדיקת שתן בשביל לראות את החיידק ואליו להתאים אנטיביוטיקה, עשיתי שלושה בדיקות שתן שכולן יצאו שליליות.
    השאלה שלי היא אם אין לי חיידק בשתן (זאת אומרת אין דלקת בשתן) למה עדיין יש לי את כל התסמינים של דלקת בשתן? כמו צריבה חזקה ודחיפות שתן...
    הרופא אמר שיכולה להיות אפשרות של דלקת לא זיהומית, הייתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשתן - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    02/01/2012

יתכנו מצבים נוספים אשר מדמים תסמינים של דלקת זיהומית ללא המצאות של חיידק בשתן
    לצורך אבחון וטיפול יש לערוך בירור מקיף עי אורוגניקולוג או אורולוג
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם הדוקטור ומוסיפה

מירב
    09/04/2012

חשבת אולי על עוד דרכים כמו משלימה? במיוחד שאת סובלת מדלקות שחוזרות...
    אני שואלת כי גם אני סבלתי מדלקת בדרכי השתן, והרופא שלי אמר שזה לא אור ההריון שעברתי, ומאותו הניסיון, אני יכולה להמליץ לך ללכת לנטורפת, כי אני גם נעזרתי בנטורפת, והוא המליץ לי לקחת תוסף של חמוציות עם תוספת ויטמין C של סולגאר וזה באמת עזר לי עם הדלקת.
    את יכולה לבדוק את העניין הזה ולראות אם זה גם יעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו