שלפוחית לא יציבה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שלפוחית לא יציבה
    רוניתה
    06/02/2008

שלום רב,
    אני בת 46 שנים, אחרי 4 לידות, 3 בקיסרי ואחת בואקום. מזה שנים רבות סובלת בתכיפות ובדחיפות במתן שתן. צורך בפיפי בממוצע אחת לשעה-שעתיים במשך היום ובלילה 2-3 פעמים. בשיעול או צחוק או התעטשות, אין דליפה. הדבר מהווה מטרד יומיומי שאמנם למדתי לחיות איתו אך מאוד מציק. אם יש טיול, נסיעה ארוכה וכו', זה מלחיץ אותי. כנ"ל בעבודה-בפגישות וכו'.בבדיקה אורודינמית נקבע כי יש לי שלפוחית לא יציבה, המשדרת למוח כי הינה מלאה למרות שאינה מלאה. בעבר עשיתי טיפול בביופידבק וכן את שיטת פאולה. אלה לא סייעו רבות, אם בכלל. דטרוסיטול גרם לי לצמאון רב, עזר ואח"כ לא והפסקתי את השימוש בו לאחר כ-3 חודשים. כעת קיבלתי וסיקר וטרם התחלתי השימוש בו. האם התרופה טובה? האם יש טיפול שאינו תרופתי ויכול לסייע לי? במקרה והטיפול התרופתי יסייע, האם לאחר הפסקתו, עדין תהיה השפעה של התרופה והבעיה תחדל. מהם הפתרונות המומלצים הטובים ביותר היום לבעיה שלי? מהם הגורמים לבעיה?אודה לתשובה מקיפה. בתודה מראש רוניתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלפוחית לא יציבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפוחית לא יציבה רוניתה

ד''ר דוד יוחאי
    07/02/2008

שלום
    בעייתך הינה שכיחה. הטיפול שקבלת הינו הטיפול המקובל. וסיקר הינה תרופה חדשה בשוק והניסיון בארץ מועט כך שלא אוכל ליעץ לך בקשר לתרופה. אם זה לא יעזור הייתי ממליץ לך TAB. SPASMEX 15 MG פעמיים ביום . 2 כדורים בשעה 19:00 וכדור ב08:00. פרט לכל הטיפולים שכתבת עליהם לא ידועים לי טיפולים נוספים אפקטיביים כך שאת בעצם מטופלת. צריך לפעמים להחליף סוג הכדורים במידה וההשפעה נגמרת. אין לתלות תקוות רבות לפיזיוטרפיה אם כי זה עוזר לפעמים במקרים קלים יחסית. החשוב ביותר זה שאכן מדובר רק בשלפוחית רגיזה ולא במשהוא נוסף. על כך אורוגינקולוג יוכל לענות לך לאחר בדיקה . כמובן שעל פי דברייך ועל פי מה שכתבת לאחר הברור האורודינמי נראה לי שזו הבעיה בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרוניתה

אלונאה
    09/02/2008

היי רוניתה, קראתי שאת אחרי לידת ואקום 1 ו3 קסריים. אני מקווה שזה בסדר שאני פונה אלייך.
    אני גם אחרי לידת ואקום אחת ושוקלת את הבאה אולי לעשות בקיסרי בגלל פגיעה ברצפת האגן. ומאוד מבולבלת ומדוכאת.
    ורציתי לשאול האם גם את בחרת בקיסרי אחרי ואקום בגלל רצפת האגן? ובכלל, מה את ממליצה מנסיונך הרב?

תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו