לאחר ניתוח t.v.t

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח t.v.t
    מרסלה
    24/03/2012

שלום,אני 5 שבועות לאחר ניתוח t.v.t סרט קדמי ואחורי,בגלל בצקת באזור ,לא יכולתי לתת שתן,הייתי עם קטתר,הרופא יחלט לאחר יומיים לניתוח לפתוח כמה תפרים,ללא הצלחה חזרתי הביתה ליומיים עם קטתר. אחרי זה הבצקת ירד והכל היה נראה תקין. כאבים היו אבל הרופא אמר שזה גם תקין.מצתבר שהיה לי חיידק בשםeuroginosa וקיבלתי שלוש זריקות של 80 מיליגרם חד פעמי אבל אני ממשיכה עם בריחת שתן אפילו כשאני יושבת,הולכת. האופה אומר שהדליפו שתן זה מהחיידק דבר שלי זה לא נראה,מה אתה חובש ומה אני צריכה לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח t.v.t

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח t.v.t - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    24/03/2012

שלום במידה ותסמינים של דליפה עדיין קיימים ובנוכחות העובדה שאחרי הניתוח היה קושי במתן השתן שהצריך קטטר לפרק זמן מיד אחרי הניתוח והעובדה שהיתה גם דלקת בשלפוחית לאחר הניתוח מביאים למחשבה שצריך לפנות לרוםא שלך, אורוגניקולוג או אורולוג המתמחים בנושא על מנת לעבור הערכה מחודשת של התסמינים שלך לאחר הניתוח שיכולים לכלול בדיקה גופנית, אורטרסאונד לבדיקת שארית השתן ואולי אף יותר פולשניות כגון ציסטוסקופיה ואורודינמיקה ... כל הבדיקות הללו הן על פי ההחלטה של המומחה בנושא/מנתח שלך אשר ייבדקו אותך ויחליטו על צורך בכך.
    תודה על הפניה ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו