בריחת שתן בהריון

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן בהריון
    חן
    18/02/2008

אני בהריון שלישי, שבוע 22. אובחן אצלי סטרפטוקוק B ואני מטופלת באנטיביוטיקה (מוקסיפן) , בנוסף, אני סובלת מבריחת שתן משמעותית (0לא טיפות בודדות) אלא עד כדי ספיגת התחתון והתחבושת. הדבר קורה בזמן עיטוש, שיעול, צחוק או הרמת הקול. עכשיו כשאני מצוננת ומרבה להתעטש אני עסוקה כל היום במקלחות והדבר ממש מתסכל.
    מה ניתן לעשות ?

לתשובה מהירה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן בהריון חן

ד''ר דוד יוחאי
    19/02/2008

שלום
    חסרים המון פרטים ע"מ לענות לך. תחילה , בהריון לא מקובל לטפל בבריחת שתן, אלא לאחר הלידה וזה גם תלוי בגילך ובתכניות הילודה העתדיים שלך. יתכן ויש לך דלקת בדרכי השתן וזה לכשעמו יחד עם ההריון יכול לגרום לבריחת שתן. דרך אגב לא מטפלים בסטרפטוקוקוס בהריון אם זה בנרתיק ורק בלידה עצמה נותנים טיפול אנטיביוטי. בדלקת בשתן מסטרפטוקוקוס בודאי שיש צורך לטפל מידית. בשלב זה אני ממליץ על תרגילים לחיזוק שרירי רצפת האגן. בהמשך 3-4 חודשים לאחר הלידה אם המצב ימשיך תבדקי ע"י אורוגינקולוג לגבי הצורך בטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו