בריחת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    מודאגת
    30/06/2012

שלום דוקטור ליאור לבנשטיין.

הנני סובלת זה מכבר מספר שנים מבריחת שתן. עוד לפני הגעתי לשירותים רוב השתן מרטיב את המכנסיים. זה קורה גם כאשר אני צוחקת מתאמצת מטעטשת וגם בלילה.
    האם מגיע לי עבור בעייה זו נכות בביטוח לאומי ועל כמה אחוזי נכות מדובר.
    שאלה נוספת האם הינך נותן חוות דעת רפואית לביטוח לאומי עבור אחוזי נכות
    תודה ואשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    01/07/2012

מדובר בדליפת שתן בדחיפות, צריך לבדוק את חומרת הבעיה לפני תביעה מביטוח לאומי כולל בדיקות
    מיתן לטפל בדליפת שתן בדחיפות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מתאים

אורית
    11/07/2012

שלום,
    ישנם טיפולים פיזיותרפים מתאימים, שעוזרים להתמודד עם מקרים של בריחת שתן. כדאי לפנות אל פיזיותרפיסט מומחה ולבדוק איזה תרגילים מומלצים במקרים כאלה. אני יכולה לספר לך מניסיון אישי שמדובר בפתרון מצוין, שעוזר מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפיזוטריה לא שייכת לבעיות גניקולו?

לילי
    08/10/2012

לאמא שלי יש בעיה עם בריחת שתן , במיוחד בלילה היא מרטיבה , היא היתה אצל הרבה אורולוגים , ונראה שפיתרון אין להם , הרבה פעמים היתה לה דלקת , אבל כמו שאמרתי אין מה לעשות , זה מה שהן טוענים , איך אפשר למנוע ממנה את המשך הסבל הזה ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו