בריחת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    לי.ז
    05/11/2012

שלום.
    אני בת 40 אחרי 4 לידות (הראשונה בואקום ושלושת האחרות בלידות רגילות) הלידה האחרונה היתה לפני כשנה וחצי.
    בכל הריון תמיד היו לי בריחות שתן כאשר כל פעם זה הלך ונעשה תכוף יותר. (בצחוק. עיטוש. שיעול. קפיצות-כשזה קורה אני תמיד צריכה לעצור ולעמוד ורק אז להתעטש/להשתעל וכו אחרת הכל יברח.
    כמו שאמרתי מקודם אני כ ר שנה וחצי אחרי לידה ועדיין יש לי בריחות שתן שזה מאוד מביך ולא נעים.
    למי עלי לפנות ואילו טיפולים בוודאי יציעו לי והאם הם עוזרים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    05/11/2012

שלום רב
    הטיפולים בבריחת שתן במאמצים קשורים בלידות מרובות. בשלב ראשון מומלץ לפנות לאורולוג המומחה בתחום או לשם הערכה ובדיקה לפני ההחלטה על הטיפול.
    הטיפולים האפשריים בהתחלה הם תרגילים לחיזוק רצפת האגן ולמי שלא משתפר עימם ניתן להיעזר ע"י פיזיותרפיסט המומחה לפיזיותרפיה של רצפת האגן ולעתים הם משלבים בטיפול הפיזיותרפי את ביופידבק. במידה והשיפור לא מספק ניתן יהיה לבצע הערכה נוספת של דליפת השתן ולהחליט על אמצעים פולשניים אחרים שמיועדים לטיפול בבריחת השתן במאמץ.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו