בריחת שתן לאחר לידה 4

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן לאחר לידה 4
    רותי
    04/03/2008

בס"ד
    שלום

אני בת 42, וסובלת מדלקת בשתן כרונית. אני לוקחת מקרודנטין, לאחר קיום יחסי מין.
    בכל אופן, שמתי לב כי הרבה פעמים, קשה לי להתאפק, ואפילו בורח לי השתן, זה לא כל הזמן, אבל לאחרונה, לא נעים, אם שאני צוחקת, או משתעלת, פשוט בורח לי. ולפעמים אני לא מצליחה פשוט להתאפק. כשאני נוסעת, אני משתדלת פשוט לא לשתות כמעט, כי אני פוחדת שלא אוכל להתאפק...
    האם זה בגלל הדלקות שיש לי מידי פעם, או שזה קשור ללידה הרביעי שעברתי, הבן שלי כמעט בן 7 שנים, זה לא היה אתמול??
    מה אתם חושבים??
    ולאיזה רופא צריך לפנות, לאורולוג???
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן לאחר לידה 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן לאחר לידה 4 רותי

ד''ר דוד יוחאי
    07/03/2008

שלום
    ישנו הבדל גדול אם בריחת השתן הינה בזמן הדחיפות במתן שתן וההתאפקות לבין בריחת שתן לאחר ההתרוקנות כשאת לא מרגישה צורך לתת שתן. כמובן שדלקת בדרכי השתן יכולה לגרום לכך . את צריה לפנות לאורוגיניקולוג שהוא גיניקולוג המתמחה בבעיות רצפת האגן ודליפות שתן, להערכה ובדיקה יסודיות ע"מ לקבל האבחנה המדויקת ובהתאם לכך הטיפול שהינו שונה לחלוטין בין אבחנה לאבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו