אורגזמה לאחר ניתוח TVT

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• אורגזמה לאחר ניתוח TVT
    שרונה
    05/12/2012

ראשית אני בת 37 נשואה באושר רב. עשיתי לפני חודשיים וחצי ניתוח להרמת שלפוחית ושמו לי "אביזר"TVT משהו כזה.. רשת. חשוב לציין שלא היו לי כאבים באזור, לא היה לי בעיה עם ישיבה ארוכה / עמידה וכד' חזרתי לתפקד רגיל יום אחרי הניתוח, רגיל מלבד קיום יחסי אישות התפרים לאחר הניתוח לא נמסו כצפוי אלא רק לאחר חודש וחצי פלוס (כלומר אני עדיין מרגישה אותה בעברת אצבע במקום) הדימום נמשך קצת יותר מחודש. לאחר ביקורת ראשונה אצל המנתח הוא אמר להמתין כחודשיים לאחר הניתוח לפני קיום יחסי מין. (לפני הניתוח אמר לי חודש ובגלל ההחלמה האיטית אמר שאצלי זה יקח יותר) אחרי חודשיים הרמתי טלפון לרופא ושאלתי לגבי טבילה במקווה וקיום יחסי מין - הרופא המנתח אמר שכבר אפשר רק להיות עדינה. ניסינו פעם אחת וזה כאב לי. ניסינו אחרי שבוע אומנם לא כאב אבל ופה השאלה שלי: בחדירה עמוקה כואב. ללא חדירה כלומר רק בניסיון גמירה ממגע בדגדגן אין לי תחושה בכלל בקיצר אני לא מצליחה לגמור לא בחדירה ולא חיצונית. יש עוד משהי שחוותה זאת? מה אומרים הרופאים בפנל? אם הייתי יודעת שחיי המין שלי יתהפכו ב 180 מעלות לא הייתי עושה את הניתוח !!! ממש רע לי שלא טוב לי לקיים יחסים עם בעלי אהובי מכוון שהיינו מאד פעילים ומאושרים במיטה. אשמח לקבל כל תגובה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה לאחר ניתוח TVT

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה לאחר ניתוח TVT - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    05/12/2012

לא צפויה שום. ענה ביחסי אישות לאחר הניתוח
    נהפוך הוא רוב המחקרים מורים על שיפור
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו