רצפת אגן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• רצפת אגן
    רונית
    14/03/2008

שלום, אבקש לדעת מה אומר המושג פות תקינה עם תנועתיות יתר מינימלית של השופכה אך ללא דלף במאמץ, מהו הטיפול המוצע במקרה זה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רצפת אגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצפת אגן רונית

ד''ר דוד יוחאי
    17/03/2008

שלום
    פות זה נרתיק. השופכה זו צינורית השתן וכאשר יש תנועתיות יתר והיא לא יציבה זה יכול להצביע על בריחת שתן במאמץ. בד"כ הטיפול הוא ניתוחי, אך כמובן יש לבדוק אותך לפני כן ולהגיע לאבחנה הנכונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצפת אגן -שאלה נוספת

לירון
    18/03/2008

תודה רבה על התשובה ברצוני להוססיף כי אני סובלת גם מטחורים, האם יש קשר ומחינת בדיקות נבדקתי ע"י אורולוג אילו בדיקות נוספות מומלצות ? אני בת 35

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצפת אגן- רונ ית

ד''ר דוד יוחאי
    19/03/2008

שלום
    אני ממליץ שתבדקי ע"י פרוקטולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצפת אגן -שאלה נוספת

לירון
    18/03/2008

תודה רבה על התשובה ברצוני להוססיף כי אני סובלת גם מטחורים, האם יש קשר ומבחינת בדיקות נבדקתי ע"י אורולוג אילו בדיקות נוספות מומלצות ? אני בת 35

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו