מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שכחתי לצייןילנה05/12/2013
בנוגע להודעה קודמת,אני בת 31. שתי לידות רגילות. בריחה הטיפתית קשורה אך ורק למתן שתן,אני הולכת לחוג אארובי ואין שום בעיה במאמץ גופני,כמן כן בצחוק או שד שיעול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין - תגובה
ד``ר מיכאל ויינריב22/12/2013תופעה של דליפת שתן טיפתית אחרי מתן שתן מחייבת בירור כולל בדיקה אגנית יסודית ושלילת סעיף שופכה. נא לפנות לאורולוג או אורוגניקולוג המומחים בתחום רצפת האגן.
תרגישי טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה
ילנה23/12/2013תודה רבה על התגובה. כפי שציינתי פניתי כבר לאורולוג, הוא לא עשה שום בירור,רק שלך אותי לפיזיותרפיה של רצפת אגן כאשר אמרו לי שם שאין לי חולשת שרירים. אני
מאוד רוצה לפנות לאורוגינקולוג. אני מבינה שזה רק דרך המכונים עם הפנייה של גניקולוג. או באופן פרטי. נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה - תגובה
ד``ר מיכאל ויינריב24/12/2013ניתן כמובן לפנות לכל רופא דרך קופת החולים שלך עם הפניה של רופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה לאורוגינקולוג
ילנה22/01/2014אני נתקלתי בבעיה, רופאת נשים סירבה לתת לי הפנייה לאורוגינקולוג כי בבדיקה חוזרת כבר אין לי ציסטוצלה. בבריאות האשה נאמר לי שבלי הפנייה מרופאת נשים אורוגינקולוג לא מקבל. כבר לא יודעת מה עלי לעשות. לחזור לאורולוג או ללכת באופן פרטי לאורוגינקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצות מעשיות איך להגיע לאורוגניקולוג
מישהי06/05/2014קראתי את הבעיה הפרוצדורלית שלך. לדעתי, יש לך כמה אפשרויות:
1) ללכת לרופא/ת נשים נוסף ולהתייעץ איתו.
2) להתקשר למזכירה שלו - ולשאול מה הפרוצדורה - ואם יש אפשרות להפנייה מרופא/ת המשפחה.
3) להתקשר לפניות הציבור במחוז שלך, או להפנות אליהם פניה דרך מייל, בהם תשאלי, מה הפרוצדורות האפשריות - ואם יש אפשרות לפנות דרך רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)