שכחתי לציין

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין
    ילנה
    05/12/2013

בנוגע להודעה קודמת,אני בת 31. שתי לידות רגילות. בריחה הטיפתית קשורה אך ורק למתן שתן,אני הולכת לחוג אארובי ואין שום בעיה במאמץ גופני,כמן כן בצחוק או שד שיעול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי לציין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    22/12/2013

תופעה של דליפת שתן טיפתית אחרי מתן שתן מחייבת בירור כולל בדיקה אגנית יסודית ושלילת סעיף שופכה. נא לפנות לאורולוג או אורוגניקולוג המומחים בתחום רצפת האגן.
    תרגישי טוב ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה

ילנה
    23/12/2013

תודה רבה על התגובה. כפי שציינתי פניתי כבר לאורולוג, הוא לא עשה שום בירור,רק שלך אותי לפיזיותרפיה של רצפת אגן כאשר אמרו לי שם שאין לי חולשת שרירים. אני
    מאוד רוצה לפנות לאורוגינקולוג. אני מבינה שזה רק דרך המכונים עם הפנייה של גניקולוג. או באופן פרטי. נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    24/12/2013

ניתן כמובן לפנות לכל רופא דרך קופת החולים שלך עם הפניה של רופא מטפל
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפנייה לאורוגינקולוג

ילנה
    22/01/2014

אני נתקלתי בבעיה, רופאת נשים סירבה לתת לי הפנייה לאורוגינקולוג כי בבדיקה חוזרת כבר אין לי ציסטוצלה. בבריאות האשה נאמר לי שבלי הפנייה מרופאת נשים אורוגינקולוג לא מקבל. כבר לא יודעת מה עלי לעשות. לחזור לאורולוג או ללכת באופן פרטי לאורוגינקולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצות מעשיות איך להגיע לאורוגניקולוג

מישהי
    06/05/2014

קראתי את הבעיה הפרוצדורלית שלך. לדעתי, יש לך כמה אפשרויות:

1) ללכת לרופא/ת נשים נוסף ולהתייעץ איתו.

2) להתקשר למזכירה שלו - ולשאול מה הפרוצדורה - ואם יש אפשרות להפנייה מרופא/ת המשפחה.

3) להתקשר לפניות הציבור במחוז שלך, או להפנות אליהם פניה דרך מייל, בהם תשאלי, מה הפרוצדורות האפשריות - ואם יש אפשרות לפנות דרך רופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו