שאלה דחופה!!

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!!
    מישהי
    18/06/2014

ד"ר שלום,
    רציתי לדעת האם מתן קדקס 2 מ"ג פעם ביום לבחורה צעירה ובריאה (אינה סובלת מיתר לחץ דם )לחץ דם:116/75 דופק:90 עלול להוביל לעילפון או איבוד הכרה?הקדקס ניתן כדי להרפות את השרירים ולסייע במתן שתן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!! - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    18/06/2014

שלום לך
    תרופה בשם קאדקס היום איננה מקובלת היום לטיפול בהפרעות ההשתנה בנשים וגברים כאחד. היום ישנן תרופות מכוונות למערכת השתן. מי שצריך את התרופות האלה כמובן בהמלצה של המומחה בתחום צריך לדעת על תופעות לוואי השכיחות שלהן - סחרחורת בשינויי התנוחה כתוצאה מירידה בלחץ דם בשינויי בתנוחה עד 5-7מ"מ כספית באנשים בריאים שלא מקבלים טיפול ליתר לחץ דם ותחושה של גודש באף ("אף סתום"). התרופות החדשות בכלל יותר בטוחות ויעילות למי שרשומות בהתוויה מתאימה. במקרים קיצוניים ביותר הטיפול הזה יכול להביא לתחושה של עילפון בשינויי התנוחה.
    להרפיה של שרירי רצפת האגן בראש וראשונה עדיף להתחיל עם הטיפול של פיסיותרפיה עם ביופידבק ע"י פיסיותרפיסט/ית מומחה/ית בתחום (לא ע"י כל אחד!)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מישהי
    18/06/2014

תודה רבה על תגובתך.
    האם אתה יכול להמליץ על פיסיותרפיסטית טובה (מבית החולים מאיר או בכלל בכל מקום )?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מישהי
    18/06/2014

בנוסף,אני רק רוצה להבהיר כי הומלץ לי לקחת קדקס כיוון שנאמר לי שאני לא מרוקנת היטב את השלפוחית כי אני מכווצת (סוגרת) את הספינקטר מתי שלא צריך ומבלי לרצות בכך.האם למצב זה יש תרופות יעילות יותר מקדקס וללא תופעות לוואי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    20/06/2014

קדקס ותרופות חדשות נועדו להרפיה של הסוגר הלא רצוני שלא נפתח בעת ההשתנה. הייתי לפני כל טיפול תרופתי במיוחד במטופלות צעירות שוקל קודם נסיון לפסיותרפיה של רצפת האגן ורק אם אין מספיק שיפור הייתי שוקל להוסיף תרופות חדשות יותר. לאחר ניסיון לטיפול פיסיותרפי מומלץ לחזור למומחה בתחום על מנת לברור המשך טיפול/מעקב
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    20/06/2014

כן בבית החולים מאיר עובדת פיסיותרפיסטית לרצפת האגן טובה מאוד הבעיה היא זמן המתנה ארוך מאוד אליה - סביב 3 חודשים - ניתן ליצור איתה קשר גם דרך המושלם - פי 2 יותר טיפולים וכל טיפול פי 2 יותר זמן (דרך כללית מושלם) - אך החיסרון הוא שיש השתתפות עצמית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה על התשובות...

מישהי
    21/06/2014

ד"ר ויינריב שלום,
    ראשית, תודה רבה לך על המענה המהיר והתשובות המפורטות. שנית, תוכל בבקשה להגיד לי את שם הפיסיותרפיסטית? חיפשתי באתר של בית החולים ולא מצאתי...אני צריכה את עזרתה כמה שיותר מהר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה על התשובות... - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    22/06/2014

קוראים לה קטי.
    היא גם עובדת עם מושלם ברעננה.
    אם זה רלוונטי אוכל למסור את הטלפון של המכון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיותרפיה

מישהי
    22/06/2014

כן, זה מאוד רלוונטי. אודה לך אם תיתן לי את המספר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו