מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פתרון?מישהי25/08/2014
ד"ר שלום, בת 25,
בחצי שנה האחרונה אני סובלת מתכיפות ודחיפות לשתן ומתחושת לחץ גבוהה וכאב בבטן תחתונה ומרגישות וכאב למגע באיבר המין. בדיקת CT בטן אגן,אולטראסאונד,וציסטוסקופיה יצאו תקינות. כאשר נתבקשתי לעשות יומן השתנה ראיתי כי כשמלאתי את מיכל ההשתנה (ההשתנה הייתה בסוג של עמידה-כריעה מעל המיכל, לא בישיבה) שמתי לב שלוקח זמן עד שהשתן יוצא (גם בישיבה על האסלה)ויוצאים מספר זרמים שאחר כך מתחברים לזרם אחד (דם בישיבה על האסלה).בסוף ההשתנה לפני הניגוב כשסגרתי רגליים השתן המשיך לטפטף..כמו כן לפעמים שארית שתן 160 ,150, ולפעמים 10 ..האם הסימנים שהופיעו בזמן שהשתנתי למיכל יכולים להצביע על בעיה אפשרית? לפעמים אני מרגישה משהו כמו גוף זר בתוך הנרתיק/שופכה ,לפעמים תחושת נמלול באזור איבר המין..תחושת הלחץ נמצאת העצומה בבטן תחתונה נמצאת כל הזמן אך מתגברת בכל תנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
מישהי25/08/2014בדיקות שתן תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון? - תגובה
ד``ר מיכאל ויינריב25/08/2014אכן אלה הן התלונות של הפרעות בהשתנה והפרעות בהתרוקנות. נא לפנות למומחה בתחום על מנת להמשיך בבירור והעיקר לפי הממצאים לטיפול.
בהצלחה ורפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
מישהי25/08/2014תודה רבה על תשובתך. אני רק רוצה לציין שתחושות אלה מלוות אותי כל הזמן אפילו כאשר נמדדה שארית שתן 10 .. האם זה הגיוני ?? אם נגורם לתסמינים אלה היא בעיה בהתרוקנות מדוע גם בשארית תקינה הסימפטומים לא חולפים?בנוסף נעשו לי MRI עמוד שדרה צווארי,MRI עמוד שדרה גבי וMRI עמוד שדרה מותני שיצאו תקינים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר מיכאל ויינריב25/08/2014הבעיה יכולה להיות תפקודית שלא ניתן לראותה בצילומים רנטגן או MRI. לעתים צריכים גם לשלול בנוסף לבעיה נוירולוגית בגב ע''י mri גם סעיף שופכה וכו' והכל כמובן על בסיס בדיקה ותשאול ישירים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/08/2014ממליץ לתאם תור לצורך בדיקה מקיפה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)