פתרון?

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• פתרון?
    מישהי
    25/08/2014

ד"ר שלום, בת 25,
    בחצי שנה האחרונה אני סובלת מתכיפות ודחיפות לשתן ומתחושת לחץ גבוהה וכאב בבטן תחתונה ומרגישות וכאב למגע באיבר המין. בדיקת CT בטן אגן,אולטראסאונד,וציסטוסקופיה יצאו תקינות. כאשר נתבקשתי לעשות יומן השתנה ראיתי כי כשמלאתי את מיכל ההשתנה (ההשתנה הייתה בסוג של עמידה-כריעה מעל המיכל, לא בישיבה) שמתי לב שלוקח זמן עד שהשתן יוצא (גם בישיבה על האסלה)ויוצאים מספר זרמים שאחר כך מתחברים לזרם אחד (דם בישיבה על האסלה).בסוף ההשתנה לפני הניגוב כשסגרתי רגליים השתן המשיך לטפטף..כמו כן לפעמים שארית שתן 160 ,150, ולפעמים 10 ..האם הסימנים שהופיעו בזמן שהשתנתי למיכל יכולים להצביע על בעיה אפשרית? לפעמים אני מרגישה משהו כמו גוף זר בתוך הנרתיק/שופכה ,לפעמים תחושת נמלול באזור איבר המין..תחושת הלחץ נמצאת העצומה בבטן תחתונה נמצאת כל הזמן אך מתגברת בכל תנועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתרון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

מישהי
    25/08/2014

בדיקות שתן תקינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון? - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    25/08/2014

אכן אלה הן התלונות של הפרעות בהשתנה והפרעות בהתרוקנות. נא לפנות למומחה בתחום על מנת להמשיך בבירור והעיקר לפי הממצאים לטיפול.
    בהצלחה ורפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

מישהי
    25/08/2014

תודה רבה על תשובתך. אני רק רוצה לציין שתחושות אלה מלוות אותי כל הזמן אפילו כאשר נמדדה שארית שתן 10 .. האם זה הגיוני ?? אם נגורם לתסמינים אלה היא בעיה בהתרוקנות מדוע גם בשארית תקינה הסימפטומים לא חולפים?בנוסף נעשו לי MRI עמוד שדרה צווארי,MRI עמוד שדרה גבי וMRI עמוד שדרה מותני שיצאו תקינים ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    25/08/2014

הבעיה יכולה להיות תפקודית שלא ניתן לראותה בצילומים רנטגן או MRI. לעתים צריכים גם לשלול בנוסף לבעיה נוירולוגית בגב ע''י mri גם סעיף שופכה וכו' והכל כמובן על בסיס בדיקה ותשאול ישירים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון? - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    26/08/2014

ממליץ לתאם תור לצורך בדיקה מקיפה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו