שלפוחית רגיזה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שלפוחית רגיזה
    ריקי
    02/09/2014

שלום, אני בת 39 סובלת 20 שנה מדחיפות שתן. פינוי מספר פעמים לפני השינה ובמהלך הלילה כאשר בפועל אין כ"כ מה לפנות. אין לי דליפת שתן. במהלך היום השלפוחית לא עושה בעיות.
    בעבר ביצעתי בירור דרך הקופה, US, פגישות עם אורולוג ובדיקות מחלות ותרביות שתן. האורולוג רשם לי אורג'נין שלא עזר ואמר שהוא לא מעוניין לרשום לי כדור אחר.

אני נוטלת כרגע סרוקסט. רופאה הציעה לי לנסות כדור אחר בנוסף ע"מ להתגבר על בעיית דחיפות ותכיפות השתן, כדור פסיכיאטרי שבן היתר עוזר גם בנושא שלפוחית רגיזה.
    ניסיתי והוא אכן עוזר ולמעשה פותר את הבעיה, אך איני מעוניינת בנטילת שני כדורים שונים מכוון שאחת מתופעות הלוואי שלהן ירידה בחשק המיני.
    האם יש כדור אחר, שיכול לעזור לי שאינו כדור פסיכיאטרי שעשוי לפגוע בחשק המיני?
    דרך הקופה כנראה לא יתנו לי את הדבר האמיתי נגד שלפוחית רגיזה מכוון שאני לא מעוניינת לעבור שוב את כל הבדיקות שעברתי בעבר ולא יצא מהן כלום.

אשמח לקבל המלצות לתרופות אחרות שאפשר לרשום לי תחת התוויה אחרת מכוון שהקופה כנראה לא מעוניינת לממן תרופות יקרות שנועדו לטיפול בשלפוחית רגיזה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלפוחית רגיזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלפוחית רגיזה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    03/09/2014

ישנן אפשרויות נוספות לטיפולים תרופתיים כמובן שלצורך ייעוץ יש לבצע הערכה מלאה
    ממליץ לתאם פגישת ייעוץ
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמירון

אנה דור
    25/02/2015

שלום רב.
    מה דעתך על התרופה אלמירון לטיפול בשלפוחית רגיזה לפני הזרקת בוטוקס?
    (כל הבדיקות לא העלו כל ממצאים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמירון - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    25/02/2015

אלמירון לא רשום בארץ. התרופה לא לשלפוחית רגיזה אלא למחלה נדירה הנקראת דלקת פנימית של שלפוחית השתן: interstitial cystitis . זאת בעיה נדירה יחסית משלפוחית רגיזה.
    הטיפול לשלפוחית רגיזה דורש הערכה מחדש. חוץ מבוטוקס יש קןצב השלפוחית שתי האפשרויות דורשות בירור מקדים.
    בכל מקרה פגישת ייעוץ עם מומחה יכולה להאיר הרבה דברים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו