מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלפוחית רגיזהריקי02/09/2014
שלום, אני בת 39 סובלת 20 שנה מדחיפות שתן. פינוי מספר פעמים לפני השינה ובמהלך הלילה כאשר בפועל אין כ"כ מה לפנות. אין לי דליפת שתן. במהלך היום השלפוחית לא עושה בעיות.
בעבר ביצעתי בירור דרך הקופה, US, פגישות עם אורולוג ובדיקות מחלות ותרביות שתן. האורולוג רשם לי אורג'נין שלא עזר ואמר שהוא לא מעוניין לרשום לי כדור אחר.
אני נוטלת כרגע סרוקסט. רופאה הציעה לי לנסות כדור אחר בנוסף ע"מ להתגבר על בעיית דחיפות ותכיפות השתן, כדור פסיכיאטרי שבן היתר עוזר גם בנושא שלפוחית רגיזה.
ניסיתי והוא אכן עוזר ולמעשה פותר את הבעיה, אך איני מעוניינת בנטילת שני כדורים שונים מכוון שאחת מתופעות הלוואי שלהן ירידה בחשק המיני.
האם יש כדור אחר, שיכול לעזור לי שאינו כדור פסיכיאטרי שעשוי לפגוע בחשק המיני?
דרך הקופה כנראה לא יתנו לי את הדבר האמיתי נגד שלפוחית רגיזה מכוון שאני לא מעוניינת לעבור שוב את כל הבדיקות שעברתי בעבר ולא יצא מהן כלום.
אשמח לקבל המלצות לתרופות אחרות שאפשר לרשום לי תחת התוויה אחרת מכוון שהקופה כנראה לא מעוניינת לממן תרופות יקרות שנועדו לטיפול בשלפוחית רגיזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית רגיזה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/09/2014ישנן אפשרויות נוספות לטיפולים תרופתיים כמובן שלצורך ייעוץ יש לבצע הערכה מלאה
ממליץ לתאם פגישת ייעוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמירון
אנה דור25/02/2015שלום רב.
מה דעתך על התרופה אלמירון לטיפול בשלפוחית רגיזה לפני הזרקת בוטוקס?
(כל הבדיקות לא העלו כל ממצאים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמירון - תגובה
ד``ר מיכאל ויינריב25/02/2015אלמירון לא רשום בארץ. התרופה לא לשלפוחית רגיזה אלא למחלה נדירה הנקראת דלקת פנימית של שלפוחית השתן: interstitial cystitis . זאת בעיה נדירה יחסית משלפוחית רגיזה.
הטיפול לשלפוחית רגיזה דורש הערכה מחדש. חוץ מבוטוקס יש קןצב השלפוחית שתי האפשרויות דורשות בירור מקדים.
בכל מקרה פגישת ייעוץ עם מומחה יכולה להאיר הרבה דברים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)