בריחת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    סופי
    14/09/2014

שלום רב!
    בזמן אחרון נתקלתי בבעיה שמורידה ממני כלל ביטחון עצמי... בריחת שתן! אני בת 47 בריאה בדרך כלל. עד עכשיו זה קרה לי מדי פעם בזמן השיעול , מאמץ, עטוש ממש בקטנה אבל כל פעם הרגשתי את זה. הפעם התקררתי ואז בזמן השיעול גיליתי שאין לי שליטה על זה ומצאתי את עצמי כולי רטובה! אני כולי מבוישת יש לי פחד לצאת מהבית ושזה לא השתפר אף פעם לטובה... מה אליי לעשות? אני רוצה לטפל בזה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    15/09/2014

מה שאת מתארת זוהי בריחת שתן במאמץ. צריכים לפנות להערכת מומחה. לפני כן אפשר לפנות לרופא מטפל על מנת להוציא הפניה להתחיל ב פיסיותרפיה לחיזוק רצפת האגן עם ביופידבק ו להתחיל. זהו טיפול ראשוני ו במקביל להבדק ע''י מומחה. במידה ו יהיה כישלון לטיפול זה ותרצי יותר לאחר הערכה מלאה של מומחה בתחום תופני במידת הצורך לניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחת שתן

סופי
    15/09/2014

תודה רבה רבה רבה על התשובה המהירה. ועוד משהו...
    אם זה נכון שפיזיאוטרפיה שרירי האגן עושים ערומות ? ואם יש אפשרות לגשת לניתוח ללא פיזיאוטרפיה... תודה וסליחה על שאלה כזאת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו