מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהמישהי06/12/2014
ד"ר שלום,
בת 25,כבר חודשים רבים סובלת מצורך תמידי לשתן ומרגישות רבה וכאב במגע בבטן תחתונה. לפעמים יש שאריות שתן גדולות (150) ולפעמים 40. ציסטוסקופיה תקינה,CT בטן אגן תקין.בדיקות שתן ותרבית תקינות.מגיל 10 אני סובלת מעצירות והיו תקופות שהעצירות הייתה ממש קשהונאלצתי להתאמץ מאוד בזמן יציאה ולקחת פראפין. רופא אמר לי שיכול להיות קשר בין הדברים והציע לעשות ביופידבק לאגן. עשיתי זאת במשך כמה מפגשים (8 מפגשים).תחילה הפיזיותרפיסטית אמרה שאולי יש לי מעט בעיה בלשחרר את השריר אבל אחרי כמה תרגילים למדתי לשחרר נכון והיא אמרה שלדעתה התחושה התמידית לצורך בשתן לא קשורה לפיזיותרפיה ואני לא הרגשתי שום שיפור במהלך הפיזיותרפיה (8 מפגשים) ולא המשכתי לתרגל אחרי שנגמרו המפגשים עם הפיזיותרפיסטית. האם ייתכן שהעצירות לאורך שנים שהייתה לעיתים קשה מאוד גרמה לתחושה של צורך תמידי לשתן ?האם זה אומר שנגרם נזק בלתי הפיך לעצבי האגן ובעצם מה שאני מרגישה כרגע זה נזק עצבי כתוצאה מהעצירות?בתקופה האחרונה העצירות השתפרה מאוד. אני כמעט ולא מתאמצת והתדירות גדלה אך תחושת הצורך התמידי לשתן לא חולפת. האם יש מה לעשות? האם יש טיפול יעיל ולתמיד?האם זהו נזק בלתי הפיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מיכאל ויינריב06/12/2014שלום רב
לעתים בעיות של שתי המערכות קשורות ו הטיפול הראשון לרוב הוא טיפול בעצירות ו במקביל טיפול בפיסיותרפיה לשרירים רצפת האגן. במידה ו הטיפולים נעשו ע''י איש צוות מנוסה והעצירטת מטופלת אך עדיין השיפור איננו מספק נא לפנות למומחה בתחום על מנת לשקול ביצוע וידאו אורודינמיקה.
איחולי החלה מהירה ו בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)