השתלת קוצב בסל הבריאות?

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• השתלת קוצב בסל הבריאות?
    רוני
    29/09/2015

שלום רב,

ראיתי תשובה של ד"ר לבנשטיין לשואל בשם "אורי" על כך שהשתלת קוצב אינה בסל הבריאות.

- האם זה עדיין עדכני?

אני מאובחנת עם IC ומועמדת להשתלת קוצב, יש לי כבר תור לניתוח בעוד כמה חודשים, ודף ההנחיות שקיבלתי מבית חולים מאיר כולל קודים של קופת החולים ומשרד הבריאות.

האם על סמך דפים אלה אני יכולה להסיק שעבורי זה כן בסל? כמובן שטרם סידרתי את העניינים הפרוצדורליים. והאם הקוצב עצמו ממומן על ידי קופת החולים/משרד הבריאות?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת קוצב בסל הבריאות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת קוצב בסל הבריאות? - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    30/09/2015

מדובר על קוצב שונה אשר מיועד לכאב
    היו ניסיונות בעבר לנסות ולבחון יעילות של קוצב לכאב למטרות טיפול בשלפוחית רגיזה ואי נקיטת צואה ללא הצלחה
    הקוצב של חברת מדטרוניק אשר מיוד לטיפול בשלפוחית רגיזה אינו נכלל בסל הבריאות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת קוצב בסל הבריאות? - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    30/09/2015

הקוצב של חברת מדטרוניק נמצא כעת בסל הבריאות ל''בריחת צואה'' בלבד. לבעיות שתן הקוצב הזה טרם בסל הבריאות אך נמצא בכיסוי מסויים ע''י חברות הביטוח הפרטיות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו