מכשיר הביופידבק

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• מכשיר הביופידבק
    .
    07/10/2015

שלום רציתי לדעת לגבי מכשיר הביופידבק הוגאנלי/רקטלי.

האם הפיזיותרפסטיות אשר משתמשת בשיטת טיפול זה עושות חיטוי לאלקטרודות או שמה מדובר באלקטרודות חד פעמיות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר הביופידבק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר הביופידבק - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    07/10/2015

יש לברר עם הפיזיותרפיסית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי יש לי תשובה בשבילך

מטופלת
    08/10/2015

היי,

טופלתי בפיזיותרפיה בשנה האחרונה.

בשלב הראשון לאחר שהוחלט שאעשה ביופידבק, הטיפול היה במכשיר עם אלקטרודה שהפיזיותרפיסטית שמה עליה קונדום וגם שטפה אותה (או חיטאה למרות שהיא שמה עליה קונדום) - מה שאומר שהאלקטרודה אינה פרטית!

בשלב השני, כשעברתי לטיפול של TENSE (שיכול להיות נרתיקי או לרקטום), היא אמרה לי שזאת אלקטרודה פרטית שלי - ואף ביקשה שאקח אותה הביתה. למרות שהחלטתי להשאירה במרפאה ולא לקחתי אותה לביתי, בכל מקרה היא שטפה אותה ושמה אותה בתוך מעטפה חומה ועליה שמי, כך שגם פיזיותרפיסטיות אחרות לא ישתמשו בה. עוד בתחילה, כשהיא החליטה לטפל בי בטיפול TENSE, היא ציינה בפניי שלא לכולם מציעים את הטיפול הזה, בעיקר כי זה מאוד יקר בגלל שצריך אלקטרודה פרטית, ושהיא מציעה את זה רק למי שהיא רואה שלא מצליחה לבצע את התרגילים ושהביופידבק מראה את חוסר היכולת הזאת.

מקווה שבתוך מה שכתבתי לך תמצאי את התשובה לשאלתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו