כאבים בפות ובעיה של שארית

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• כאבים בפות ובעיה של שארית
    לל
    10/05/2008

אני בת 30 סובלת מזה 10 שנים מבעיה גניקולוגית. כיום יש לי כאב ממוקד בפרינאום שבמחזור הוא כמעט ולא מורגש. באוגוסט 2007 התחלתי להתעמל בשיטת פאולה ומבחינת התחושה היה שיפור בעוצמת הכאבים ובקלות ההתרוקנות.
    מרופאת הנשים קבלתי משחה עם טסטורון למשך ארבעה חודשים והיה שיפור נוסף בכאב, אך עם הפסקת המשחה התגבר קצת הכאב. הרופאה אמרה לי להפסיק עם המשחה כיוון שיש שיפור מבחינת מצב העור. קבלתי עכשיו משחת אובסטין לשימוש פעמיים בשבוע.
    לאחרונה עברתי בדיקה של שארית והתרוקנות (באחת הבדיקות השארית יצאה 70 סמ"ק ובאחרת 100 סמ"ק). לטענת האורולוג ההתרוקנות היא לא תקינה מפני שהיא לא בזרם אחד אלא בכמה זרמים. קבלתי הפניה לפיזיותרפיה של רצפת האגן.
    איך ניתן לברר מה הסיבה לכאב הממוקד בפרינאום-למיטב ידיעתי יש מעט רופאים שמתמחים בתחום הזה. והאם עלי לעבור בדיקות נוספות לבירור הסיבות לבעיות של השארית וההתרוקנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפות ובעיה של שארית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפות ובעיה של שארית

ד''ר דוד יוחאי
    12/05/2008

שלום
    על פניו נראה לי שמדובר בשתי בעיות שונות שאין להן קשר בניהן. הכאב בכניסה לנרתיק אם הוא מופיע בעיקר בזמן יחסים או בזמן החדרת טמפון , נראה שמדובר ב-VESTIBULITIS. אם אכן זו הבעיה ישנם טיפולים שונים שחלקם קיבלת, שאינם עוזרים בכל מקרה והבעיה דאי קשה לפתרון. אך כמובן עלייך להוועץ בגניקולוג המתמחה ברצפת האגן שיבדוק אותך על מנת לאשר או לשלול הבעיה. באשר לשארית, גם כאן יש מקום לבדוק אותך על מנת לשלול בשלב ראשון צניחה דבר העלול לגרום להצטברות שתן אך כמובן שזו לא רק הסיבה היחידה. אני ממליץ שתבדקי ע"י אורוגיניקולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו