פתרון לדחיפות במתן שתן ללא דליפה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• פתרון לדחיפות במתן שתן ללא דליפה
    שיר
    07/06/2016

שלום אני בת 41 עם ילד בן שלוש, בלידה רגילה. עם אנדומיטיריאוזיס.
    כבר תקופה של 6 חודשים יש לי לחץ לריקון שתן במהלך היום בלבד ורק שאני בחוץ.
    כלומר כל 15 דקות חייבת להתרוקן בין אם שתיתי ובין אם לא, הלחץ מאוד חזק למרות שלפעמים יוצא לי ממש מעט. כשאני בבית אני יכולה לא להתפנות גם 3 שעות ובלילה לא סובלת בכלל. לא ברח לי שתן מעולם, אבל איכות החיים שלי ירדה, כי אינני יכולה להשהות בחוץ שעות כי אני חייבת להתפנות כל רבע שעה. עשיתי תרבית, בדיקת שתן ואולטרה סאונד והכל יצא תקין.
    האם זה צניחת רצפת האגן? מה ניתן לעשות? אני ממש מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון לדחיפות במתן שתן ללא דליפה - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    07/06/2016

שלום רב
    מצבך מוגדר כשלפוחית רגיזה. דבר ראשון כדי לשלול או לאמת האם יש צניחת אברי האגן ושלפוחית בפרט ניתן לפנות לאורולוג מומחה לרצפת האגן על מנת להיבדק ובאותה הזדמנות כמובן להעריך את הפרעות במתן השתן ולהתחיל את הטיפול במידה וזה פוגם באיכות החיים שלך ואת מעוניינת בטיפול.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון למתן בדחיפות השתן

שיר
    07/06/2016

דוקטור אין לי נזילה או בריחה של שתן, השאלה אם לא ניתן לבצע תרגילי פיזיוטרפיה לשיפור המצב?
    אשמח מאוד לקבל המלצה על רופא המתמחה באזור חולון, ראשון לציון, נס ציונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון למתן בדחיפות השתן - תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    07/06/2016

כן ניתן לנסות את פיזיותרפיה לחיזוק רצפת האגן עם ביופידבק ע''י פיסיותרפיסט מומחה בתחום.

פרופ קובי סתיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו