בריחת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    רקפת
    02/06/2007

אני בת 45.אני סובלת מבריחת שתן בעיקר בשעות הערב והלילה(לא בשינה!). בבוקר לרוב אין לי בעיה.איך אפשר להסביר את התופעה? מה אפשר לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן

ד''ר דוד יוחאי
    04/06/2007

שלום
    קצת קשה לענות לך היות וחסרים המון פרטים. למשל האם בריחת השתן היא במאמץ או בשכיבה ללא מאמץ או בהליכה להתרוקנות. כמובן שכל מצב שונה ודורש התיחסות וטיפול שונים. האם את שותה הרבה בערב? האם ישנה דחיפות במתן השתן ועוד שאלות רבות. מה שאני יכול להציע לך תוך אי ידיעת רוב הפרטים היא לבצע פיזיוטרפיה לשרירי רצפת האגן- תרגילי קגל, שיטת פאולה, ביופידבק ולנסות להמעיט בשתיה בעקר תה משעות החשכה. כמובן שעלייך להבדק ע"י אורוגניקולוג ע"מ שיכיר הבעיה כולה ועל סמך זה להתאים לך טיפול יתכן תרופתי ויתכן ניתוחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רקפת
    05/06/2007

תודה על תשובתך. בריחת השתן מתחילה משעות אחר הצהריים-ערב ומתרחשת ללא קשר למאמץ( מתרחשת בהליכה-לא בישיבה). אני שותה בבוקר ובערב באותה המידה.אין גם קשר לרצון להתרוקנות.קורה שיש גם דליפה בהליכה מייד אחרי ריקון השלפוחית. מה דעתך? יש לציין שאני סובלת ממחלה נדירה בשם: פורפיריה וריגטה ונוטלת כדורי דרלין. האם יש קשר ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו