זרימת שתן עקומה וחוסר התרוקנות מלאה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• זרימת שתן עקומה וחוסר התרוקנות מלאה
    ספיר
    20/08/2017

שלום,
    יש לי שתי שאלות:
    1. שמתי לב שלעיתים (לא כל הזמן) כשאני מטילה שתן, זרימת השתן אינה ישרה. לעיתים נוטה באופן קיצוני לצד אחד ולעיתים משפריצה לכיוונים שונים. אשמח לדעת האם יש לכך משמעות גם אצל נשים, ואם כן מה יכולה/ יכולות להיות הסיבות. האם יש סיכוי שמדובר באבנים בדרכי השתן שמפריעות לזרימה?
    2. לאחר סיום הטלת שתן, שמתי לב שאם אני לוחצת עוד טיפה יוצא עוד שתן, וזה יכול עוד להימשך מספר פעמים. יש לציין שאם אני לא מנסה להטיל שוב שתן לאחר הפעם הראשונה, אני לא לחוצה, ויכולה להתאפק כך במשך כמה שעות אפילו (אין לי שלפוחית רגיזה עם צורך תכוף בהטלת שתן או בריחת שתן).
    רציתי לשאול האם זה נורמלי שמספר שניות לאחר הטלת שתן, כשאני מנסה שוב, יוצא עוד שתן (לעיתים רק טיפות ולעיתים הרבה יותר מטיפות בודדות). וזה יכול להימשך מספר פעמים. כלומר כל פעם שאני מנסה שוב מעט ללחוץ יוצאות עוד טיפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    20/08/2017

אכן סיבות לכך דומות לאלה של גברים חוץ מאחת - זה לא מבעיות הערמונית.
    במידה וזה מפריע מומלץ לפנות למומחה בתחום
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו