מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיפי בלי סוף. מתוסכלת מאודמיטל19/12/2017
היי
בת 35 ללא לידות. לפני כחודשיים בערך הייתה לי דלקת בשתן וטופלתי עי אנטיביוטיקה. בה הדלקת עברה . אך מזה בחודש האחרון יש לי כל הזמן תכיפות ולחץ לפיפי עשיתי תרבית יצאה תקינב. האורלוג נתן לי ספסמקס30מג פעם ביום. אני כבר שבועיים עם זה ואין השפעה ויש לי תור אליו עוד הרבה זמן. מה אוכל לעשות?? ואילו בדיקות אם וכאשר צריך?השתגעתי כבררר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מיכאל ויינריב23/12/2017תרופת ספאזמקס מתחילה להשפיע בין 3-5 שבועות.
במידה ואין השפעה רצויה נא לפנות לאורולוג מומחה בתחום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולכמה זמן צריך להמשיך לקחת אותה?
אוקיי אבל23/12/2017ולכמה זמן צריך להמשיך לקחת אותה? שלא יחזרו התסמינים?
ושנית האים זה נכון שצריך להימנע מקפאין בזמן לקיחתה?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מיכאל ויינריב23/12/20171. במידה והטיפול עוזר צריך להמשיך כל הזמן.
2. באופן כללי אין בעיה לאכול ולשתות כל דבר עם הטיפול התרופתי.
3. קפאין קשור להחמרה בתכיפות למתן השתן באופן כללי. המנעות מצריכה של קפאין יכולים לשפר את התסמינים ללא קשר לטיפול תרופתי.
4. צריך לשאול את הרופא המטפל מהם השיקולים למתן תרופה שהציגה ועוזרת היא תרופה קבועה.
במידה ואין הסבר סביר לכך מומלץ למומחה בתחום.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא שלי לא כזה מסביר
דבר אחרון ברשו23/12/2017הרופא שלי לא כזה מסביר
לצערי. והוא נתן לי תכדור עקב כך שהייתה לי דלקת בשתן לפני חודשיים ותק קצרה אחרי התחילו לי התופעות של לחץ בבטן התחתונה כמו זרמים כאלו שאני נוגעת בבטן. ופיפי לעיתים קרובות מאוד. תרבית יצאה תקינה יש לציין.
יכול להיות שאקח את הכדור חודש בערך ולא אצטרך עוד?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מיכאל ויינריב23/12/2017לצערי אינני יודע.
הייעוץ בפורום איננו מחליף את הייעוץ הפורמלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך דבר אחרון
הבנתי משהו אחרו23/12/2017אם אם ואני מקווה שלא אצטרך לקחת לתקופה את הכדור. הוא גורם לבעיות בכליות וכדומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מיכאל ויינריב23/12/2017כשלעצמו הכדור לא אמור לגרום לבעיה בתפקוד כלייתי.
לא מומלץ לתת אותו למי שיש לו הפרעה בתפקוד הכליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
תודה23/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מיכאל ויינריב26/12/2017שלום רב
התייחסתי לשאלות אלה לפני כן לתיאור של אותה הבעיה.
מעבר למה שנאמר מומלץ לפנות ישירות לאורולוג מומחה בתחום במידה ואורןלוג שלך לא נתן מענה לבעיה שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)