לא מבינה מה קורה פה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• לא מבינה מה קורה פה
    יערית
    25/12/2017

היי אני בת 27ויש לי שאלה לגבי כדור טוביאז ששכחתי לשאול את הרופא שלי. רשום בעלון שיש לו תופעות כמו זיהום בדרכי השתן. כאבים בעת מתן שתן. האים זה באמת נכון?ולמה נותנים אותו לתופעה של שלפוחית רגיזה אם זה פוגע ככה?ממש מתוסכלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מבינה מה קורה פה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    25/12/2017

שלום רב
    מניסיוני לא ראיתי את התופעות שתיארת במטופלים שנוטלים טוביאס או תרופות דומות לו.
    רושמים את הטיפול בטוביאס למטופלים שיש להם שלפוחית רגיזה כאשר ניסיונות טיפול לא תרופתי כשלו
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי. דר ברשותך הרופא שלי לא כזה מסביר

או-יי
    25/12/2017

התחלתי עם ספזמקס כבר שבועיים ואין לי בכלל הטבה. הוא רשם לי גם טוביאז השאלה אם להתחיל איתו כבר?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    25/12/2017

שאלה לרופא שרשם את שתי התרופות אלה.
    אינני יודע את השיקולים של הרופא שלך.
    מומלץ לשאול את הרופא שלך. במידה ואין מענה מומלץ לפנות למומחה בתחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו