וסיקר שאלה לגבי תופעות

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• וסיקר שאלה לגבי תופעות
    לי
    02/01/2018

למה כתוב בעלון לצרכן שהתופעות לוואי לעיתים רחוקות דלקת בדרכי השתן או בשלפוחית?אז מה הקטע מצד אחד אמור לעזור מצד שני גורם לדלקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסיקר שאלה לגבי תופעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    02/01/2018

שלום רב
    1. וזיקאר היא לא תרופה לדלקת בדרכי השתן.
    2. בעת הניסוי לאישור התרופה מדווחים על כל האירועים שקרו למטופלים והכל מספר כתופעת לוואי ולא תמיד קשורה לתרופה. ההסבר העיקרי לדלקות כתוצאה מתרופה וזיקאר אם היא ניתנה למטופלים שלא אמורים מראש לקבל אותם - מטופלים עם שאריות שתן גדולות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שהיא לא לדלקת

אוקיי אבל
    02/01/2018

נתן לי אותנ כי יש לי דחיפות לשתן. ומידי פעם יש לי שאריות שתן. אבל רשום בעלון לצרכן שזה גורם לדלקת. קצת נרתעתי למה זה ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    02/01/2018

אין לי תשובות למה שכבר נכתב
    בעת המחקר לקראת רישום התרופה אם מישהו בעת השימוש דיווח על דלקת בדרכי השתן תוך כדי המחקר להטעות וזיקאר התופעה הזאת נרשמה כתופעת לוואי.
    במאות המטופלים שלי לא פגשתי מישהו שפיתח את התופעה הזו.
    אם היא קיימת אז היא נדירה מאוד.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

תודה
    02/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו