צניחת נרתיק ורחם אחרי לידה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צניחת נרתיק ורחם אחרי לידה
    שירלי
    19/03/2018

אני שבועיים וחצי אחרי לידה קצרה וטובה, עם חתך יזום שכבר החלים. תינוק לא גדול. אני ״מאבחנת״ אצלי צניחה של הנרתיק ושל צוואר הרחם (בליטות קלות מהנרתיק בעת השתנה. בעמידה הן בפנים, וצוואר הרחם בעומק אצבע.)
    רופאת הנשים אמרה לי שזה תקין לגמרי בשלב זה ולחכות את כל זמן משכב הלידה וזה בדרך כלל חוזר לעצמו. מכל מה שאני קוראת הדברים האלה הם כרוניים, ואני לא רוצה להתעכב עכשיו חודש אם יש לי אפשרות לגשת ולטפל, לחזק או אפילו לבדוק אפשרות כירורגית לתיקון. מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    19/03/2018

נא להיוועץ אחרי הלידה בפיסיוטרפיסטית של רצפת האגן ורופא אואוגניקולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    19/03/2018

אורוגניקולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי ספורט וצניחה

שירלי
    19/03/2018

אלך לפיזיו בתום משכב הלידה.
    הייתי רוצה לדעת באופן כללי אם יש מניעה לרוץ מרחקים ארוכים עם צניחה של אברי האגן ותחזוקה של הגוף במקביל בפיזיו וכו...
    אני חוששת שלא אוכל לחזור לאורח חיים ספורטיבי פעיל וזה מעסיק אותי מאד וגורם לי למצברי רוח איומים בתקופה שבה אני צריכה לפרוח דווקא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מיכאל ויינריב
    19/03/2018

לגבי הצניחה נא לפנות למעקב אורוגניקולוג - לא כל צניחה מחייבת טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו