תחושה מוזרה ברצפת האגן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה ברצפת האגן
    ל.
    22/08/2018

שלום,
    ילדתי לפני כחצי שנה ,עשו לי אפיזיוטומיה והרבה תפרים פנימיים וכמה חיצוניים. הרגשתי את רצפת האגן כבד נורא במשך ארבעה חודשים ...ברמה שלא יכולתי לקפוץ אפילו ברמה הכי נמוכה( אני מאמנת כושר ורגילה לקפוץ תוך כדי שמירה על הגוף והקשבה כמובן). הלכתי ל2 גינקולוגים ושניהם אמרו שהכל חזר למקום והתפרים התאימו יפה מאוד אין כמעט צלקת שם.הייתי אצל פיזיותרפיסטית של האגן 3חודשים לאחר הלידה ואמר. שהכל פיקס שם חוץ מחולשה פנימית שלדעתה יתחזק מהר עם התרגילים שנתנה לי .בקיצור משתדלת לא לקפוץ או להפעיל הרבה כוח דוחף כלפי מטה ....חזרתי לאמן בשיעור סטודיו שלי כי אני כבר מרגישה יותר טוב...דבר אחד ממשיך להפריע לי : כשאני מסתכלת או מתעטשת מרגישה שמשהו זז לי באזור הישבן ...ולא אין לי דליפת צואה...גם לא שתן תודה לאל למרות שעוד קצת רגיש שם.תחושה מוזרה בתוסיק,אם אני נותנת לעצמי פליירים בתוסיק ( נשמע הזוי לומר את זה ככה אבל רק כדי שתראה/' את התמונה) אז כאילו אני מרגישה שאני מזיזה שם משהו וזה מורגש לי בבטן......בלידה עצמה יצוא לי טחורים גדולים .האם זה קשור? האם מוכר לכם התופעה הזו? מה זה יכול להיות אני קצת לחוצה ...אין לי שם כאב אבל כן זה מציק עד אני משתעלת כאילו ברצפת האגן יוצאת לי מהישבן...סליחה שאני מסבירה כך.
    2-דבר נוסף בבקשה: האם בחוץ יכול לגרום לכאבי רצפת אגן,כשאני יושבת מרגישה דקירות חזקות עד הישבן וקדימה למטה ובבטן תחתונה...אני כמעט שבוע לאחר המחזור .אין לי כאבי ביוץ בדרך כלל אין לי שמץ איך זה כואב. היום זה מה שהרגשתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה מוזרה ברצפת האגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה באגן

ד''ר מאיר פומרנץ
    25/09/2018

בשל התלונות הלא ספציפיות
    ממליץ על בדיקה גניקולוגית חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו