שלום

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שלום
    סמדר
    05/06/2008

אני בת 28 ואני חושבת שאוליי אני סובלת מבריחת שתן, כאשר אני צועקת או משתעלת וכד' בורח לי שתן, ואף הגעתי למצבים שהייתי צריכה לרוץ הביתה להחליף בגדים כי ממש התרטבתי אם זה כך מה עליי לעשות. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן

ד''ר בעז שיזף
    06/06/2008

סמדר שלום

התסמינים שאת מתארת בהחלט מתאימים לבריחת שתן במאמץ
    (באנגלית urinary stress incontinence )
    עלייך לפנות לרופא נשים לבדיקה ראשונית על מנת לאשר את האבחנה. אם בבדיקה זו תמצא אכן בריחת שתן - תופני למרפאה אורוגינקולוגית לשם קביעת טיפול מתאים (פיזיוטרפי, ניתוחי) לפי הצורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סמדר
    07/06/2008

תודה רבה לך, אני אפילו לא ידעתי שיש טיפול לכך אני כבר מהלידה השניה כך שזה לפני 4 שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה כבר להציע ניתוח לבחורה צעירה

חוה
    10/06/2008

יש עוד דרכים לטפל בזה. גם אני סבלתי שנים ועברתי טיפול ברפואה סינית ועזר לי תוך 3 חודשים. בפיזיוטרפיה פשוט נתנו לי רק תרגילים לעשות בבית לחיזוק שרירי רצפת האגן. אם תרצי המלצות על מטפלים תפני אלי. יש לי ניסיון רב עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו