פיזיותרפיה ריצפת אגן - בירור

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
ד``ר מיכאל ויינריב
ד"ר מיכאל ויינריב
לקביעת תור אצל ד"ר מיכאל ויינריב ללא פרסום בפורום
 
  • פיזיותרפיה ריצפת אגן - בירור
    אור
    08/08/2019

    אני כחודשיים אחרי ניתוח tvt o. אובחנה אצלי רקטוצלה בדרגה קלה. לפעמים אני מרגישה את הרקטוצלה במיוחד בישיבה בשירותים. האם פיזיותרפיה ריצפת אגן תעזור לי לרפא את הרקטוצלה. האם הפיזיותרפיה יכולה למנוע את ההחמרה של הרקטוצלה האם זה כדאי לי לעשות פיזיותרפיה ריצפת אגן או שזה לא יעזור במיוחד ורק בזבוז זמן.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר מיכאל ויינריב
    09/08/2019

    פיסיותרפיה יכולה למנוע הרדרות יחד עם שיפור היציאת כגון טיפול בעצירות במידה וקיימת
    ברכה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


