מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אצירת שתן חודש וחצי אחרי לידהטליה14/09/2019
היי ילדתי ב5.8 בלידה הקודמת הייתי מחוברת לקטטר 3 שבועות בגלח אצירת דתן
בלידה הזאת שבוע אני חודש ללא הקטטר אבל עדין מאוד מתאמצת לתת שתן לבד צריכה לשבת הרבה זמן , לתרגל נשימות וכיווצים עושה פיזיותרפיה נבדקתי 3 פעמים ללא שארית שתן, אולטרסאונד כיס שתן וכליות תקין ובדיקה נוירולוגית תקינה.. כרגע נשלחת לאורודינמיקה.. מאוד מפחדת עד כדי כך שהמצב הנפשי הפך לרע וביקשתי כדורים....
מה יכול להיות מקור הבעיה והאם לא בטוח שאחזור לתת שתן כאדם נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מיכאל ויינריב14/09/2019הייתי ממליץ על פיסיותפריה מסודרת לרצפת האגן עם ביופידבק שתתרכז בתרגילי הרפיה בעת מתן השתן
המצב עוד קרוב ללידה צרי מעקב ולעתים נדרש זמן להבראה.
בדיקת אורודינמיקה היא בדיקה לא נעימה ותלויית בודק ולא צריך להיכנס ללחץ לפני ביצועה.
אין כל דחיפות לבדיקה כל עוד אין שאריות השתן בבדיקות האולטרהסאונד.
במידה והבעיה לא חולפת או מחמירה נא לפנות לאורולוג מומחה בתחום נוירואורולוגיה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
טליה14/09/2019אני מטופלת אצל פיזיותרפיסטית אבל לא מרגישה שיפור משמעותי מאז שהתחלתי ....
במידה ולא אתאושש מה יכול לקרות? אזדקק לניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מיכאל ויינריב14/09/2019אין צורך בניתוח במקרים אלה
כמו שכתבתי שאת הבעיות מסוג זה לוקח זמן לשרם ולעתים נדרשים עד 3 חודשים.
במידה ואין שיפור נא לפנות לנוירו-אורולוג ולשקול לאחר מכן אורודינמיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורודינמיקה
טליה19/09/2019היי ביצעתי אורודינמיקה התשובה הייתה שלפוחית היפונטעת והשתנה דיספונקציונלית
כיווץ לא רצוני של הספינטר
הרופאה אמרה שאאלץ ללמוד לחיות עם זה.. מה זה אומר,? אין מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מיכאל ויינריב19/09/2019נא לקבוע תור לנוירו-אורולוג לקבלת יעוץ מסודר עם תרשימי אורודינמיקה לקבלת המלצות לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אצירת שתן לאחר לידה טבעית
ד''ר מאיר פומרנץ15/09/2019שלום טליה מזל טוב,
מהלך ההיריון, תהליך הלידה, בנוסף האפידורל יכולים לפגוע זמנית התפקוד השלפוחית.
לאחר מספר ימים השלפוחית חוזרת לתפקוד מלא. תקווה שהבעיה בהיריון הקודם לא תחזור.
הבדיקות שעברת:
3 פעמים ללא שארית שתן,
אולטרסאונד כיס שתן וכליות תקין.
בדיקה נוירולוגית תקינה.
וכמובן בדיקת אורודינמיקה,
מרגיעים מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
טליה15/09/2019היי כתבת כמה ימים אבל אני ככה חודש וחצי...
ואורודינמיקה לא עברתי עדין יש תורים רק לדצמבר.. אני מאוד מפחדת להשאר ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)