לדר יוחאי -צניחת רצפת אגן/דליפת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• לדר יוחאי -צניחת רצפת אגן/דליפת שתן
    נירה
    12/06/2008

שלום אני בת 40 לאחר 2 לידות (אחרונה לפני 9 שנים). מאז שאני זוכרת את עצמי היתה לי שלפוחית רגיזה. אני שותה ואחרי כמה דקות אני ניגשת להתפנות. כמו כן יש לי תכיפות במתן שתן במשך כל היום. לא במאמץ!! בזמן האחרון יש הרגשה של רטיבות אני לא יודעת להגיד אם זה מהנרתיק או משלפוחית השתן, כמו כן אחרי שאני עושה פיפי אני מרגישה מן בועה שנשארה וכשאני מתישבת או משנה תנוחה היא כאילו נפלטת. בבדיקה גינוקולוגית לא נמצא דבר (האם הרופא יכול-יודע לאתר צניחת רצפת האגן?) אולטרסאונד כליות בטן ואגן - תקין, שתן כללית ותרבית -תקין וגם בדיקות הדם. האם יש פתרון לעניין? הבנתי שיש צורך בפיזיוטרפיה - האם יש בבאר שבע מומחית לעניין דרך הכללית? האם אפשר להגיע אליך בפעם הראשונה באופן פרטי ואח"כ דרך הקופה? אשמח לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צניחת רצפת האגן- דליפת שתן.

ד''ר דוד יוחאי
    15/06/2008

שלום
    לפי תלונתך יש מקום לטיפול. הטיפול צריך להיות משולב-תרופתי ופיזיוטרפי. אין לי כל ספק שעלייך להבדק לפני המלצה כל שהיא. את יכולה ליצור איתי קשר : 052-6450066

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו