אשמח לעזרה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה
    שיר
    15/06/2008

שלום!
    יש לי 2 בעיות..אי אתחיל בזה שאני בת 21 אמא לתינוקת בת 9 חודשים (צעירה..)

אז ככה..
    בעיתי הראשונה היא שבתקופה האחרונה (3 חודשים..אולי יותר) בזמן קיום יחסים אני מרגישה שהרחם רחב מידי מה שכמובן מפריעה לתחושה..חשוב לי לציין שאחרי הלידה (חודשיים אחרי) לא היתה הבעיה הזאת...ומאז שהיא התחילה,זה רק מחמיר עד שכיום אני כבר בקושי מרגישה משהו... האם זאת בעיה באגן?ברחם?(מצטערת על חוסר הידע..אף פעם לא היו לי כאלה בעיות)

הבעיה השניה שלאחרונה (שבועיים שלוש) אני מרגישה שאני צריכה ללכת לשירותים לעיתים הרבה יותר תכופות..לפעמים אפי' כל רבע שעה..ממש כמו בהריון!ממה זה יכול לנבוע?
    אגב,אני לא סובלת מבריחת שתן!

תודה מראש על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה שיר

ד''ר דוד יוחאי
    18/06/2008

שלום
    קשה לי להאמין שבגילך ולאחר לידה אחת בלבד ישנה התרחבות הנרתיק בצורה כה קיצונית כפי שאת מתארת. לכן אני מאוד ממליץ לך תחילה להיבדק ע"י הגניקולוג שלך ואם הוא לא מוצא כל בעיה - מה שצפוי , אזי לפנות לסקסולוג. בכל מקרה אני ממליץ לך לבצע פיזיוטרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן, דבר שישפר כושר ומידת כיווץ השרירים.
    באשר לבעיתך השניה , יתכן ואת סובלת מדלקת בדרכי השתן. עליך לעשות בדחיפות בדיקת שתן לכללית ותרבית, במידה והיא תקינה ובעייתך ממשיכה,ממליץ שתפני לחוות דעת של אורוגיניקולוג שהינו גניקולוג עם התמחות ברצפת האגן ואורוגניקולוגיה- כמו שאני, ואז ניתן יהיה לקבוע אבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו