שארית שתן לאחר הזרקת בוטוקס

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שארית שתן לאחר הזרקת בוטוקס
    תאנה
    17/12/2021

ד"ר שלום רב,
    עברתי הזרקות בוטוקס לשלפוחית לפני 8 ימים, עקב Interstisyal sictitix, הכוללת כאבי בטן חריפים תכיפות ודחיפות במתן שתן, צריבה לאחר מתן שתן וגם דליפת שתן. זאת כבר הזרקה שנייה.
    בבדיקה שהתבצעה אתמול, נמצאה שארית שתן של 150 סמ"ק (אם כי האחות לא צייינה בפניי את המידה בה מודדים אבל אני מניחה שזה סמ"ק או המידה המקובלת).
    האם שארית זאת תקינה.
    לאחר התייעצות שנעשתה בין האחות לרופא בשיחה טלפונית ללא נוכחותי, היא אמרה לי שהכל בסדר.
    מה נחשב לשארית תקינה וממתי השארית נחשבת לבעייתית.
    הולכת הרבה מאוד לשירותים, כאשר גם לחץ של גזים וגם לחץ של צואה משפיעים עליי אך מפריעים לי בהתרוקנות, עד לאחר שמצליחה לשחררם.
    כמו כן, לא ראיתי את הרופא לאחר הפעולה ובמכתב השחרור מצוין שנמצאה פסאודו-דיברטיקולום בגודל 2.5 ס"מ. אשמח לדעת מה זה אומר והאם זה משהו שצריך לעקוב אחריו?

בתודה מראש
    וכל הכבוד לך על התשובות המכבדות שלך כאן בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומלץ במקרה הזה לקבוע פגישה עם מבצע הטיפול

ד``ר מיכאל ויינריב
    18/12/2021

שלום
    הדבר הראשון שמומלץ במקרה הזה הוא לקבוע פגישה עם מבצע הטיפול. הוא מכיר את המקרה שלך לפרטי פרטים ויוכל להסביר למה התכוון כשתיאר את מבנה של כיס השתן.
    אם לא היו שאריות שתן לפני ההזרקה וכעת את מרגישה שקשה יותר להתרוקן או שאת רצה לשירותים יותר ממה שהיה לפני ההזרקה, מומל ליצור קשר עם מבצע הטיפול ולדון על טיפול בשאריות השתן כגון לימוד צינתור עצמי לסירוגין.
    אינני יכול לחוות דעתי באופן מדוייק היות ואינני מבצע הטיפול אשר עשה לך בירור לפני הזרקת בוטוקס.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו