בריחת שתן והפסקת המחזור החודשי

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן והפסקת המחזור החודשי
    שאלה על תרופה
    14/06/2007

שלום,
    אני בת 24 ואני סובלת מזה כמה חודשים טובים מבריחת שתן והפסקת מחזור. האם יש קשר בין הדברים? האם משמעותה של הפסקת המחזור היא שאני לא אוכל ללדת ילדים בעתיד?
    בריחת השתן נעשית בזמן צחוק או התעטשות (טפטוף קל) ובזמן הליכה או מאמץ (ואז זה מגיע עד למכנסיים לפעמים...) וזה יכול להיות בזמן לחץ. (פסיכולוגי?)
    המחזור החודשי שלי היה סדיר ועם הזמן פשוט היה לי פחות ופחות דם עד שלא היה לי מחזור בכלל.
    אני לא אחרי לידה. אני לא מקיימת יחסי מין. אני בתולה.
    בנוסף לכך, אני סובלת מעודף משקל רציני.
    הרופא הפנה אותי לבדיקה של אורולוג ובדיקות שתן, דם ואולטרסאונד. עוד לא עשיתי את הבדיקות.
    אני חוששת מהתוצאות של הבדיקות.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן והפסקת המחזור החודשי

ד''ר דוד יוחאי
    20/06/2007

שלום
    עניתי כבר על שאלתך אך משום מה נראה לי שהתשובה לא היגיעה אליך. ולעצם הענין: אין קשר בגילך בין העלמות הוסת ובריחת שתן במאמץ. אני משוכנע שתוכלי להביא ילדים למרות שהוסת נעלמה למספר חודשים. הן העלמות הוסת והן בריחת השתן יכולות מאוד להיות קשורות לעודף המשקל הרציני שלך כפי שאת מציינת. אין לך מה לחשוש מתוצאות הבדיקות שנתבקשת לבצע. אני מאוד ממליץ לך על ירידה משמעותית במשקל וכן תרגול שרירי רצפת האגן ואני משוכנע שיחול שינוי משמעותי בתלונותייך. בכל מקרה במידה וזה לא יעזור ישנן דרכים נוספות לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו