דליפת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• דליפת שתן
    כרמית
    01/07/2008

שלום רב..אני בת 30 רווקה ללא ילדים בריאה בדר"כ ואף בכושר לא רע, לפני כחודשיים הגיתי רעיון מטופש ללכת לעשות "חוקן" זה ניקרא קולון מדיק וזה באופנה מנקה את המעי הגס,כמו כן למזלי הגרוע הגעתי למטפלת שהיתחזתה למקצוענית ביותר,אך בדיעבד ממנש לא קרוב, המטפלת במשך כול הטיפול שזה שעה שלמה לחצה לי על איזור שלפוחית השתן והקיבה על מנת ליראות תוצאות בחוקן היא לחצה בצורה קשה ומסיבית מאוד ואף נעזרה במכשירי מסא,ג מסיבים שגרמו לי לכאבים אך לטענתה זה בסדר...כמו כן מלמחרת הטיפול כבר חודשיים שאני סובלת מדליפת שתן חמורה נורא וללא כל מאמץ במהלך היום.עברתי בדיקה כואבת לבדיקת השלפוחית שאכן לא ניקרעה...אך מה שאר האופציות??????..יש מצב שהטיפול גרם לנזק שכזה??.אנא מכם אשמח לתשובה אני באמת סובלת מהדלף הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליפת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליפת שתן איזבלה

ד''ר דוד יוחאי
    06/07/2008

שלום
    אין לי כל מושג לגבי הפרוצדורה שעברת. אין סיכוי שהשלפוחית נקרעה. לגבי הדליפה יש צורך שתבדקי ע"י אורו גינקולוג או אורולוג. ע"מ שיוכל לאבחן הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו