סובלת כרונית מדלקות בדרכי השתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• סובלת כרונית מדלקות בדרכי השתן
    אפרת
    03/07/2008

ד"ר יוחאי שלום רב, שמי אפרת, בת 26 סובלת מבעיות שתן בתדירות גבוהה מאוד (כ-12 דלקות בשתן בשנתיים האחרונות, כולן טופלו על ידי אנטיביוטיקה, שום דבר אחר לא עזר לי). הדלקת מתפרצת לי לאחר קיום יחסי מין עם בן זוגי הקבוע (5 שנים יחד). למרות שאני דואגת למקלחת וסטריליות מיד לאחר הקיום, לעיתים בכ"ז כיום לאחר מכן פורצת הדלקת בעוצמה גבוהה. כרגע התחלתי טיפול הומאופאטי שלא ניכר כעוזר, הוא המליץ לי להפסיק עם הגלולות (אני לוקחת גלולות כבר כ- 5 שנים). ואני נותנת לזה צ'אנס, למרות שכשבועיים לאחר ההפסקה שוב פרצה דלקת. אשמח לקבל עצתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת כרונית מדלקות בדרכי השתן אפרת

ד''ר דוד יוחאי
    06/07/2008

שלום
    דלקות חוזרות בדרכי השתן לאחר יחסי מין היא תופעה מוכרת. מה שאנו ממליצים זה לקחת כדור אנטיביוטי אחד בלבד לפני כל מגע מיני למשל מקרודנטין 100 מ"ג חד פעמי לפני כל מגע, וכן לשתות הרבה כולל מיץ חמוציות, פרט לכך אין מה לעשות ,וזה לא קשור כלל להיגינה ולפרטנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו